Bystrozorský kancl - 2. Patro

Všichni mimo zaměstnance hlašte svou návštěvu nejprve na recepci. Na ministerstvu není radno se potulovat, aniž by o vás někdo nevěděl.

Moderátor: Zaměstnanec

Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Manori » 12 pro 2012 23:58

Odbor pro uplatňování kouzelnických zákonů

Obrázek
*Kancelář Bystrozorek Margarit a Manori*
Obrázek
Obrázek
Odznaky bystrozorů

Obrázek
Znak
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Kancelář

Příspěvekod Manori » 12 pro 2012 23:59

Obrázek
Obrázek
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Re: Bystrozorský kancl - 2. Patro

Příspěvekod Sirius Black » 14 bře 2014 12:37

*po chvíli kecání s nováčkem na recepci, kdy se mu snažil vysvětlit, že opravdu už není trestaný a že tady pracuje/pracoval (to, že si ještě nechal odznak Bystrozorů mu jaksi nevysvětloval..naštěstí ho ještě nechali v systému), zmizel někde v útrobách Ministerstva* Kde ten kancl Meg má? Kdybych si to tak... *a srazí se s nějakou čarodějkou, které vyrazí papíry z ruky* Ou, pardon *začne se omlouvat a sbírat papíry ze země.čarodějka si ho mezitím prohlíží velice přísným okem, když jí dá do ruky všechno* Doufám, že se nic neztratilo *nasadí trochu nervózní a omluvný úsměv* To taky doufám, pane Blacku *zavrčí čarodějka a je fuč* Koukám, že je to tu čím dál veselejší *ušklíbne se pro sebe a uvidí dveře od kanclu* Aaa, výnorně *zajásá, vytáhne klič a odemkne..ještě stačí uhnout poště, která ho málem sejmula ve dveřích* No sakra! *vypleští oči na ten mrdník* Ale tady se to za to vůbec nezměnilo *brble si pod fousy* A kde to mám jako najít? Který to byl šuplík? Pátý? *začne se kopat v papírech a sem tam uhne létajícím oběžníkům*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Manori » 14 bře 2014 13:29

*přiletí z prvního patra do druhého, na chodbě před kanclem srazí tu nafučenou sekretářku z právního* Dobré poledne....*vyčaruje zářivý úsměv, zatímco sbírají popadané papíry ze země a čarodějka vypadá skoro na infarkt* tak se mějte, zase někdy pokecáme...*vrací zcepenělé babě do ruky papíry a běží do kanclu. Zkušeně se vyhne nevyřízeným složkám, poště a zamíří ke svému stolu, v pulce se zarazí, nadechne a rozhlídne* čichám čichám...člověčinu...*protáhne a nakoukne přes horu papírů na Megiině stole dolů na Siriuse, který tam neúspěšně něco hledá*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » 14 bře 2014 14:03

*zakření se, zpoza toho všeho, jak sedí na zemi a kope se v nějakých spisech* A nechceš mi vyčuchat taky něco jiného? *mrskne se spisy zoufale na zem, ale musí se nad tím pobaveně usmívat* Ahoj *pozdraví ju* Meg by se už konečně mohla z té mateřské, resp. rodičovské *protočí oči, že zas nový název k ničemu* vrátit.. *konstatuje a vstane* Ani kafe jsem tu nenašel *rozhlídne se zmateně* Přitom instrukce mé ženy byly jasné..pátý šuplík ze zdola.. *ukáže* akorát mi zapomněla sdělit, jak je dlouhý *uchechtne se a trochu vytáhne téměř nekonečný šuplík..pokrčí rameny* A název to taky nemá takový, jaký by to mělo mít.. *shodí papíry ze židle na zem a kecne si vyčerpaně do ní..jako by celou dobu neseděl*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Isaac Walker » 14 bře 2014 14:44

+prohlíží si atrium i s tou lehce pompézní sochou a v duchu nad tím s úsměvem protočí oči, no jo britové, výtahem vyjede do správnýho patra a jak si to tak hasí po chodbě a kouká hlavně po cedulkách na dveřích, sejme nějakou viditelně nenaloženou asistentku asistenta+ Ježiš promiňte! +zazubí se na ni tím svým "jsem pěknej tak mi všechno projde" úsměvem, a dřepne si, aby jí to pomohl posbírat+ Ale máte to nějaký zmačkaný. +poznamená dobrosrdečně, když jí ty složky zas naskládá na hromádku, a rychle se dekuje, protože paní vypadá poněkud natlakovaně. Ještě se kus potuluje chodbou, když dorazí k bystrozorskýmu kanclu, zaklepe na dveře a strčí hlavu dovnitř+ Ahoj. +pozdraví je a zazubí, pěkně po americku, a s vykáním nedělá žádný ciráty, když jsou koneckonců zhruba podobně starý nebo mladší+ Hledám... +koukne na papírek co má v ruce+ bystrozorku Postrachovou. +koukne na ty dva, jako by odhadoval kterej z nich to asi bude :D+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Manori » 14 bře 2014 17:04

Sirius: Něco jiného? aco? Tady na to bude i můj nos krátký...*zakření se a usadí se mezi složkama na stole* No to by mohla...nebo budu muset přifouknout kancelář...*rozhlídne se kolem dokola...pak vyloví nějakou krabicu, trochu ji poupraví kouzlem a nechá tam skákat ty nejstarší a nejzaprášenější složky, které tam padají jak do studny* No jooo...kafe...to jsem naposled viděla kdysi...*zamyslí se, kde by tak mohlo být* od té doby, co ho nepiju...*nakonec dojde ke skříni* ha...tady...a název? *vykoukne zpátky ze skříně*

Isaac: *lááách, chudera sekretářka spáchá sebebevraždu utopením ve složce :D:D - naštěstí tím, jak na ni promluví s americkým přízvukem, tak ji rozhodí natolik, že zapomene bouchnout a než se zmůže na odpověď, je pryč* Nazdar...*odpoví Man tak nějak automaticky a vyleze ze skříně - v ruce drží plechovku s kafem* Hm...a kdo ji hledá? *kouká na něj, jestli z něj nečouhají nějaké složky k papírování, připravena tvrdit, že Manori Postrachová je tamten pán sedící na zemi:D* Kafe?*když už to tak drží, tak se zeptá a jde zatím nachystat vodu a nasype kafe, aniž by čekala na odpověď do kávovaru - pěkně normální kafe, žádné kapsle :D*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » 14 bře 2014 23:46

*jooo, chudák :D ta to dopracovala :D * To přifouknutí by se myslím hodilo už teď *pobaveně koukne a zas sjede dolů ze židle* Jo, vidíš to *plácne se lehce do hlavy* Jsem úplně zapomněl, že jsi přetransformovaná..či co to *zakření se* A už sis na to celé zvykla? *vykoukne zpoza nohy stolu a mávne rukou, kterou ukazuje na její tělo* Název? Čeho? Kafe? *trochu si z ní utahuje (jooo, my nekapslujem :D ) a pak vyčumne zpoza židle, když slyší americký přízvuk* A hele, Amík, kde tys tu zabloudil *a přeměřuje si ho pohledem*
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Isaac Walker » 15 bře 2014 00:20

+rozhlídne se po těch dvou, jedna napůl ve skříni, druhej pod stolem, a ze zkušenosti usoudí, že je určitě na správným oddělení+ Takže jsem tu dobře? Nečekal jsem že bude slečna Postrachová taková fousatá. +zazubí se na Siriuse+ Isaac. Walker. +dodá, a natáhne k nim jednomu po druhým ruku+ Bystrozor ministerstva kouzel Jú Es Ej. +přidá zbytek svýho titulu+ Emigroval mi sem sériovej vrah, tak se vám asi chvilku budu potulovat po revíru. +usměje se na ně zeširoka+ Kafe si dám rád, dík. +přikývne, a zavře za sebou dveře+ Nerad bych u toho přišel k úhoně, tak se jdu ohlásit. +uculí se+ Velitel Cassidy od nás vám sem prej posílal oběžník? +koukne na ně tázavě+ Neznáme se odněkud? +zakouká se tak na Siriuse, ale s ksichtem co bejvával v novinách si ho nespojí :D+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Manori » 15 bře 2014 10:45

Sirius: No, to jsem...přetransformovaná...*schválně si stoupne do pooozy u kávovaru* až budeš chtít v létě klimu...*zamrká na něj vesele*

Isaac:*postaví druhý hrnek a čeká, až kafe překape* To je to chladné londýnské počasí...třeba mít xicht v teple...*zazubí se a potřese si s ním ruku* jééézusmerlin... Zas? Ty seriové vrahy někde klonujou nebo co...*prskne, že co se jim to tam toulá za zlořádstvo* No to jsi udělal jen dobře, taky máme dlouhodobě jednoho v hledáčku...abysme se pak nechytali navzájem a ten cvok se někde nesmál v koutě...*rozleje kafe a podá jim ho, cukr a mlíko zvlášť, aby si když tak doplnili dle libosti* hm...Cassidy....*zamyslí se, že to někde viděla..* oběžník....*podívá se na hejno u stropu, chvíli kouká a pak jeden odloví* hm..to bude ono.*pročítá to, zatímco Isaac kouká na Siruse*
Manori
Site Admin

Další

Zpět na Jednotlivá patra ministerstva