Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Christian » 29 zář 2013 12:04

No... tak se to nedělá. +pokrčí rameny, jako by ho to ani nenapadlo+ Když chci, aby měla nějakou dovednost, najdu někoho, kdo je v tom nejlepší, a nechám ho, aby ji to naučil pořádně. +pokrčí rameny, a běží za nima do vody, a tak tam blbnou střídavě na pláži a ve vodě, k polednímu si dají něco k jídlu a opalujou se, postaví hrad z písku, a když se sluníčko začne klonit k západu, posbírají věci a vydají se zpátky k domu, Van si stěžuje na unavený nožky, tak ji Chris vezme na koníka, a trošku přidají, aby byli do tmy doma+ Myslím, že mám spálený ramena. +poznamená, když se u na nich dítě tak vrtí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 zář 2013 12:18

Aha.. +hlesne trošku zaraženě, ale nakonec se tím přestane zabývat a jde si hrát s Van. užívá si den na pláži a blbne s malou se kterou se spojí, aby tatínka pozlobily a skoro pořád se směje a je na ní vidět, že jí to skutečně baví. trošku posmutní, když je čas jít, ale pak si řekne, že si to brzo zopakují a ráda by byla do setmění doma, tak pomůže sbalit věci a vezme je, když vezme Chris Van na koníčka+ to je tím, že sis je pořádně nemazal. +trošku se na něj zaškaredí, ale starostlivě ho pohladí po paži+ Doma ti na to něco dám nebo můžu vzít Van na chvíli. +nabídne se a poklepe malé jemně na nožičku+ Zlatíčko nevrť se tak, ať to tatínka moc nebolí. +zabrouká na ní zlehka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 28 bře 2014 23:44

Neboť já jsem synem děsně drsnýho táborníka, kterej je všude známej jako Tvrdý játro. +zatváří se drzně+ Jenom já jsem mu mohl říkat tati. +zamrká na ni+ Tvrdý játro proslul u všech táborových ohňů jendrsnějšíma opileckejma historkama a nikdy, ale nikdy neodmítl pití. +zazubí se na ni, po cestě, jak jdou na tu pláž, kde si rozbijou hlavní ležení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2014 00:03

Tyjo, tak ty máš až takhle legendární krev? +zazubí se+ To kdybych věděla mohli jsme bejt svoji už v březnu. +uculuje se na něj, odloží věci do písku, zuje si boty, a naboso se vydá k moři, dojde tak po kotníky vody a nechá si šplouchat vlnky kolem lýtek, aby jí to neocáklo kalhoty, občas kopne proti vlně, takže se samozřejmě postířká, ale culí se u toho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 bře 2014 00:14

Já jsem samá legenda, to už sis mohla za ty léta našeho soužití všimnout. +zazubí se na ni, taky si skopne boty, vykasá nohavice a vlítne do moře, až se voda rozstříkne kolem, popadne ji kolem pasu a prudce ji políbí, že málem oba spadnou do vody, tak se rozesměje+ já jsem děsně rád, že sis mě vzala, a kdy to je jedno. +svěří se jí+ Jsem děsně šťastnej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2014 00:44

No ty jseš chodící legenda. +zazubí se na něj+ Néé! +zaječí, když se na ni tak vrhne, a už vidí jak padaj do vody, omotá mu ruce kolem krku, a hodlá ho případně stáhnout s sebou+ Já jsem děsně ráda, že sis mě vůbec vzít chtěl. +uculí se, a dá mu pořádnou pusu+ To je moc dobře. +usměje se na něj, prohrábne mu vlhký vlasy, a vtiskne mu pusu na krk+ Já sem taky děsně šťastná, fakticky. +pousměje se mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 bře 2014 18:42

+ptestane se ji pokoušet shodit na zem a jen ji chytne za ruku a usměje se a brouda v tý nízký vodě. Vytáhne z kapsy cigarety dvě zapálí a jednu ji podá+ Je to parádní náhodou. Před tím jsem si ani neuměl představit že si třeba někdy někoho vezmu. Vždycky jsem si myslel že na to musí byt člověk děsně dospelej. A jsem fakt rád že to tak není. +zazubi se na ní a obejme ji kolem pasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 bře 2014 22:26

+chytne se ho za ruku, a šplouchá na něj trochu chodidlem vodu+ Já jsem si taky myslela, že se nikdy nevdám. +připustí, a potáhne si z cigára+ Pač s tím souvisej samý dospělý věci, a vůbec, a ani jsem nemyslela, že bych někdy s někým chtěla bejt jakože nafurt. Nebo že bych mohla mít někoho až tak moc ráda. +pousměje se+ Ale je to boží. +zazubí se, a dá mu pusu na tvář+ Teďka už si ani neumim představit, že by to někdy mělo bejt jinak než takhle.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 bře 2014 23:15

Já taky ne. +usměje se, zvedne si ke rtům její ruku a políbí ji na hřbet ruky a usmívá se u toho a fouká kouř do pomalu zapadajícího slunce+ Úplně nejbožáčtější. +přikývne a chytne si ji kolem pasu a pomalu se s ní zas courá k jejich místu a kouká, jak se jim na nohy lepí písek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 bře 2014 23:41

+usmívá se a loudá se s ním po pláži k jejich věcem, rejpe palcem do písku, a pak sebou švihne na deku, a otevře jim dvě piva+ Já ti něco zahraju, z lásky, chápeš. +vyprsí se, složí si nohy do tureckýho sedu a ambiciozně se chopí kytary, a něco pěknýho mu zahraje, občas jí ujedou prsty, a někdy chvilku trvá, než si přehmátne, ale mrví to jen trošku+

https://www.youtube.com/watch?v=p6W-VeYkBdI
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house