Recepce

Ministerstvo kouzel

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Recepce

Příspěvekod Isaac Walker » 31 bře 2014 21:15

To doufám. +přikývne+ Nebo mi to doma obroste mechcem. +zazubí se+ Tenhle taky kromě obdivuhodný práce s noži umí zatraceně dobře kouzlit. +poznamená zachmuřeně+ Zkrátka si dávejte pozor. +dodá a pokrčí rameny+ Jistě, já dávno říká, že zkusit se má všechno. +zazubí se, blýskne očma a natáhne si nohy, protože má trochu problém se tam srovnat, aby ji nezasahoval do osobního prostoru, a přimhouřenýma očima ji pozoruje+ Umíte si představit, že by mě tu pak našli s mrtvou holkou? Z toho bych se nevykecal. +uculí se+ Není o čem mluvit. +pokrčí rameny a zavrtí hlavou+ Jo, tedy ne že by to něco usnadňovalo. +pousměje se+ Klidně pokračujte. +zazubí se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 31 bře 2014 21:37

Není jediný, kdo umí zacházet s noži a kouzlit. +zamrmlá tiše a trhne zlehka rameny+ Nebojte. Dám. +pousměje se nakonec a natáhne si nohy vedle sebe víc do strany bezděky více odhalujíc svůj dekolt+ Jo všechno... já bych to zase tak moc nepřeháněla. Skákat z oken nebo střech v životě neplánuju. +uculí se+ Předpokládám, že venku bude čekat pěkná fronta, takže bez povšimnutí by se to asi neobešlo. Ale třeba tu mají pohodlné cely. +zazubí se na něj vesele+ Právě, že to všechno víc komplikuje. +pokrčí zlehka rameny+ Na striptýz si zajděte do Slastí... leda kdybychom udělali obchod. Kus za kus. +zazubí se na něj vesele a v očích jí zajiskří veselé plamínky+ A vůbec... nemůžu za to, že je tu najednou takový vedro. +uculí se na něj a významně si zatahá za předek trička a promne si prsty krk zezadu+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 01 dub 2014 23:00

Tohle není něco, do čeho by se měli motat civilisté. +namítne, když to vypadá, žeby po něm šla s nožem sama+ Ty rusalky nebyly princezničky z vilový čtvrti, ale holky z ulice, který dobře věděly, jak se o sebe postarat. +zamračí se nesouhlasně, a čelist se mu pod kůží vyrýsuje jak zatne zuby+ Všechno rozumný. +uculí se+ A sem tam trošku toho nerozumnýho. +zajiskří mu vesele v očích+ Obávám se, že bejt zavřenej bych snášel poněkud špatně. +uculí se+ Krom toho pouta snáším jen v určitejch situacích, a ty určitě nezahrnujou muže v uniformě. +zazubí se+ No... to by asi nebyl úplně fér obchod, vsadím se že těch kusů máte daleko víc. Pokud teda nejste naostro. +poznamená naoko vážně, a oči mu bezmyšlenkovitě sjedou do jmenovaných míst+ To není tímhle místem ale mojí neodolatelnou přitažlivostí. +ujistí ji vesele+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 01 dub 2014 23:22

Nemám v plánu se vám do toho motat. Je to vaše práce. Vystopovat ho. Ne moje. Já mam svých starostí dost. +ujistí ho, že nemá v plánu něco úmyslně podnikat, ale pokud jí zkříží cestu někdo kdo by se jí pokusil usilovat o život, tak by to tak samozřejmě nenechala a procházet se večer nočním Londýnem není nic neobvyklého, dělá to spousta lidí+ Pokud v sobě neměli ani kapku magie, tak jim to nebylo nic platný. +trhne zlehka rameny nenápadně sledujíc jeho reakce+ Jak jinak. +uculí se na něj+ Muži v uniformě nemusí být zase tak špatní. +zazubí se na něj a v očích jí uličnicky zajiskří+ Možná, že jsem a nebo mám na sobě černé krajkové prádlo... kdo ví. +zazubí se na něj tajemně, než se vzápětí vesele rozesměje+ Uznávám, že na tom zřejmě něco málo pravdy bude. Ale stejně bych si vsadila na tu klimatizaci. Mají kouzelnický výtahy klimatizace? +zvedne pohled ke stropu+ Ovšem tak jako tak bez dohody ve svlékání nepokračuji. +uculí se pobaveně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 dub 2014 14:41

Stejně se mi moc nelíbí, že byste se měla nějak potulovat sama. +zamračí se+ I lidi s magií se můžou ocitnout na ulici. +pokrčí rameny vágně, aby toho moc neprozradil z případu+ Divila byste se, jak často. +dodá potichu+ No mě teda až zas tak nerajcují. +zazubí se vesele+ Jestli máte, tak už je to o dva kousky oblečení víc než mám já. +nakloní hlavu na stranu a uculí se+ No... to nevím. Ale vzhledem k tomu, že nemají elektřinu... +pokrčí rameny+ Takže určitě sama uznáte, že taková dohoda kus za kus by vůbec nebyla fér. Možná kus za dva. +zazubí se+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 dub 2014 15:45

+nakloní hlavu mírně na stranu+ Zvládla jsem to sama doteď. Nejsem zase tak moc stará, abych to dál nezvládala. +trhne zlehka rameny a bezděky se nad tím ušklíbne, když tak nad tím přemýšlí a dochází k závěru, že to pokaždý sama úplně nezvládla, ale stále žije, což je podstatný+ Neříkám, že nemůže. +zavrtí zlehka hlavou, než si tiše povzdechne a opře se celou plochou zad o stěnu výtahu+ Jen, že většina těhle sériových vrahů je už ze svý podstaty... neřekla bych, že jsou srabi... spíš si podvědomě vybírají ty nad kterými budou mít okamžitou a naprostou nadvládu nebo alespoň nějakým způsobem navrch. Je to jejich jistota, že jim oběť neuteče. A pokud on umí kouzlit... +pokrčí zlehka rameny+ Ale vy jste ten, kdo o tom ví víc, takže si mě vůbec nevšímejte. +pousměje se na něj+ Kdo taky říkal, že bych měla skončit taky úplně nahá? +pozvedne pobaveně obočí, kde se ta myšlenka jako vzala+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 dub 2014 22:40

Fajn, fajn. +uculí se a zvedne ruce jako že se vzdává+ Ze svý podstaty máte pravdu. +přikývne+ Ale tenhle je... no už aby byl za mřížema. +zašklebí se, a pak zavrtí hlavou, jako by chtěl tohle téma setřást+ Já to říkám. +uculí se vesele+ Kůže na kůži je přece lepší, než být u toho celý oblečený. +zazubí se na ni v žertu, a jelikož tam fakt začíná bejt vedro, svlíkne si koženou bundu+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 dub 2014 23:00

Chápu. +pokývá vážně hlavou a raději to téma nechá být, stejně pochybuje, že by jí řekl něco víc+ Ale... u čeho pak? +zazubí se na něj vesele a založí si ruce na hrudi+ Poučte mě, co očekáváte, že se bude potom dít? Já mluvila jen o dohodě ohledně svlékaní o něčem dalším nebyla řeč. +v očích jí vesele zajiskří+ Hmn... +zamručí a přimhouřeně sleduje jak si sundavá bundu, aby předvedl své tělo vypasované v tričku přitahujíc pohled na ty správná místa+ ...prosila bych ještě to tričko... +pobídne ho vesele jak by snad neměla být na řadě ona+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Isaac Walker » 02 dub 2014 23:40

To jste tak rychle zapomněla na to milování ve výtahu? +zazubí se+ Nevím, jestli bych se neměl urazit. +protáhne vesele, odloží si bundu a protáhne si paže a trup, jak tam už nějakou dobu sedí zkroucenej+ Žádný takový, já jsem taky tričko nedostal. +uculí se+ Něco za něco, neříkala jste to sama? +zazubí se na ni+
Isaac Walker
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 dub 2014 23:52

+vesele se rozesměje+ Ach tak... ono to spolu souviselo? +v očích jí vesele jiskří a na rtech jí pohrává široký úsměv+ Jen to ne prosím vás... co kdybychom si začali tykat? +nabídne na usmířenou kdyby se tam přeci jen chtěl zavzdušnit a už neříct ani slovo. sleduje ho s přimhouřenýma očima, každý jeho pohyb, zavlnění svalů na jeho pažích když se protahuje. uvažuje, jestli jí to za to stojí, ale už dlouho si neužila takovou srandu a koneckonců zřejmě toho muže už nikdy nepotká+ Tak dobrá. +souhlasí a odtáhne se kousek od stěny výtahu a složí nohy do tureckého sedu+ Moje tričko za vaše. +rozhodne a než stačí zareagovat, sevře v dlaních lem trička a přetáhne si ho plynulý pohledem přes hlavu na vteřinku odhalujíc černou krajkovou podprsenku přiléhající k jejím ňadrům jako druhá kůže, než dá ruce dolů a hodí mu tričko+ Tak prosím, předveďte se. +vyzve ho pobaveně, když si založí ruce na hrudi a vlasy jí zakryjí nahou kůži dekoltu+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Ministry of Magic