od Neferet » 03 dub 2014 11:50
+zaujatě sleduje představení před sebou, než zvedne tvář k Tonymu sledujíc jeho spokojený výraz, který jí nutí přemýšlet nad tím, co se to vlastně děje+ Já mám času dost. +pousměje se, ale spíš z jejího úsměvu vyjde křivý škleb, jak jí všechno bolí, rády se začínají důrazně hlásit o slovo+ Jo, jsem v pořádku. +odpoví bez přemýšlení, nechce mu přidělávat víc starostí, než už beztak udělala+ To mi říká ten pravý. K žádnýmu doktorovi nejdu. +zamračí se na něj+ Navíc ty vypadáš jak po srážce s náklaďákem. +koukne na něj starostlivě+ Nemáš něco zlomeného? Bolesti? +strachuje se hned a nenápadně ho skenuje pohledem jako by snad mohla takhle vidět veškerá zranění, což naneštěstí nemůže+ Ty si ten kdo tu musí k doktorovi, ne já. Žádný prostesty. Buď to nebo mě necháš abych tě aspoň ošetřila. To oko vypadá špatně. +zamračí se, aby se náhodou nepokusil protestovat, ne že by v tomhle ohledu byla lepší, zdrhne jakmile bude hrozit, že jí postaví před někoho v bílém plášti+ Děkuju. Nebýt tebe, tak jsem tam uhořela. +otřese se nad tou představou+ A pokud jde o toho hajzla, nedělej si s ním starosti. Najdu ho a uštvu jako lovnou zvěř. +zavrčí a oči jí bezděky zrudnou+
Draco dormiens numquam titillandus