Okolí Winter house, pláž

Moderátor: Victoria

Re: Okolí domu

Příspěvekod Byron » 03 dub 2014 01:41

No kecáš, to neznám! +zasměje se a hned si vezme plnou hrst maršmeláků+ A co když nějakýho děsným omylem sním? +zajímá se nenápadně, hodí si do pusy maršmeláka a jde to zkoušet+ Chubby bunny. +zahuhlá, ale jde to a implantuje dalšího maršmeláka a pak ještě jednoho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 01:59

tak si místo ně vezmeš jinýho. +zazubí se na něj, a cpe si do pusy další maršmeláky, , občas šoupne jeden do pusy jemu, sama skončí na osmi, a to už má čelisti prakticky vykloubený a vůbec jí nejde rozumět+ Uh. +zahuhlá, a najednou jí to přijde děsně srandovní+ Pohoch. +koukne na něj, a pokouší se zároveň smát a nezadusit se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 dub 2014 17:38

+po čtvrtým zapomene počítat, jen si cpe do pusy maršmeláky a huhňá, nakonec se poněku zasekne, pokouší se nacpat tam ještě jednoho a do toho chrčí+ Chhhhhchhhhuuuchhhhh - hhhhh. +snaží se, ale akorát tak vyprskne maršmeláka nebo dva a šilhá u toho, jak se snaží kouknout se sám sobě do pusy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 dub 2014 20:04

+nějak nemůže pusu ani víc otevřít ani víc zavřít, tak je tak napůl zaseklá v záchvatu smíchu, kdyý vidí jak chrčí jak kočka před pliváním chlupů, a sama se snaží nevdechnout u toho maršmeláka+ Huhch. +sdělí mu na to, a nakonec musí dva oslintaný vytáhnout, aby dokázala tu nálož nějak sežvejkat+ Teda to bylo oslnivě sexy. +dodá asi po deseti minutách, když to zpracuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2014 14:32

+pár mu jich ještě vypadne, zbytek spolkne a začne se smát+ Jo, jasně, taky jsi vypadala neskutečně sexy. +natáhne se k ní a dá jí sladkou maršmelákovou pusu+ Máš ještě nějakou takovouhle boží a inteligentní hru u které bysme dokázali být tak oslnivý? +směje se a napíchne si ještě maršmeláka na klacek, aby si ho rozpekl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2014 15:40

Já mám spoustu oslnivejch her, ale nejdřív se jdu umejt, než se na mě přilepí všechen písek na světě.+zazubí se, vyskočí na nohy,u čehož se trochu zamotá a zjistí, že je poněkud zkouřená, vysouká se z kraťasů, přetáhne si tílko přes hlavu a nakonec vyjede z kalhotek, a rozběhne se k moři, přičemž obzvlášť vynikne, jak sejratej má zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 dub 2014 11:30

Koupat se? +koukne na ni trochu nechápavě, ale když se začne svlíkat, tak mu to docvakle celkem rychle a už se taky souká z oblečení a zachvíli tam svítěj v tý tmě zadky dva, jak běžej do moře+ Ale když vylezeme z vody, tak se na nás ten písek stejně zase nalepí. +směje se+ A navěky tu zůstat nemůžeme, protože to nás určitě něco sežere. +položí se spokojeně do studené vody a chvíli tam jen tak splívá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 dub 2014 14:44

+když ji doběhne,chytne ho za ruku a žene se tam s ním, a pak sebou placne do vody.+no, to sežere. +prikyvne+ třeba já +zahubí se vesele, a hryzne ho do ramene+ plavbu k bojce. +informuje ho a pustí se elegantní cubickou do tmy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 dub 2014 21:14

Ty mě sežereš v každým případě, to jsem si jistej! +zavolá na ni se smíchem a plave za ní+ Tady je nějaká bójka? A není to daleko? +dělá vedle ní dlouhý tempa+ Já už nedosáhnu na dno. +hlásí jí, po té, co se málem utopí, když to zkouší a pak prská vodu kolem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 dub 2014 21:31

Jistě, samou láskou. +zazubí se na něj, a plave a plave, chvilku taky pod vodou+ No... já nevim. Všude je bójka ne? +koukne na něj nejistě, otočí se přes rameno, a kouká, že z jejich ohně už je vidět akorát světýlko v dálce+ Tady asi ne. +uculí se trochu, a připlave blíž k němu, pač se trochu bojí+ Mně je zima. +zakňourá trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house