Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Remus Lupin » 10 dub 2014 17:03

Klo-kana?*zasekne se na chvíli v chůzi a přemýšlí, co by tak asi s klokanem... :D * Né, na tohle se nalákat nenechají. Možná ani hadi a jiná verbež.*jak les zhoustne, vytáhne mačetu a dělá jim průchod, nebo spíš - průlez. Mačeta není sice meč, ale tak...a docela mu to s ní jde, takže postupují poměrně rychle*Afrodiziakum...nee...to snad možná na...skarabea...leda by si nás chtěl poplést s kuličkou...a odvalit. *uculí se na ni v pauze, kdy nechává odpočinout ruce* a to jsme na špatném kontinentu. Naštěstí. *když si odpočinou, tak zas pokračuje* Hm..vlastně jsem se chtěl zeptat, vzhledem k tomu, jaká může být naše další zastávka....jak jsi na tom s potápěním? Zkoušela si to někdy?*zeptá se*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2014 18:31

+culí se mu za zády, jak mu to nejde do hlavy+ Jo, klokana. Na mazlení. Kdybys nebyl po ruce ty. Tys neviděl Skippy? +uculuje se a se zalíbením ho sleduje, jak se tam ohání mačetou jako mečem, celý Jaime:D a leze za ním do tunelu z vegetace+ Tak doufám, že to půjde před spaním dobře smýt, protože na mně to působí úplně opačně než afrodisiakum +ušklíbne se a na chvilku ho vystřídá v sekání, aby si mohl trochu odpočinout+ Potápět se trochu umím. Vyrostla jsem přece na břehu moře. Ale do větší hloubky jsem se ještě neodvážila, bojím se hloubek +pokrčí rameny+ My se budeme potápět? +zeptá se ho zvědavě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 10 dub 2014 19:00

No...neviděl. *přizná se bez mučení :)* Určitě...musí...jinak se navzájem v noci zadusíme. *uchechtne se* To vím, ale jestli to zrovna bylo něco, co tě lákalo...myslel jsem, že by se ti to mohlo líbit. *mrkne na ni* trochu něčeho jiného...a do žádné velké hloubky nemusíme. Stejně bychom tak pak nic neviděli. dál po pobřeží je Velký bariérový útes...byla by škoda být v Austrálii a neviděť aspoň něco z něj... dokud je tedy co...Nachodili jsme se dost, tak můžeme taky chvíli plavat...*mrkne na ni* a pak bychom mohli sehnat to auto.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 10 dub 2014 19:55

Tak koho by nelákalo potápět se v moři. Je to naprosto úžasné, jako v pohádce z jiného světa. Ovšem za předpokladu, že v ní nefigurují žraloci +dodá ještě vesele+ Velký bariérový útes? To zní fantasticky. Věděla jsem, že tohle místo určitě zařadíte do programu, pane průvodci +poznamená s nadšením+ Na plavání i potápění se už děsně těším po tom náročném pochodu, měl jsi opravdu skvělý nápad. Jako ostatně vždy +usměje se na něj a rázně přidá do kroku, aby už tam byli+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 12 dub 2014 19:38

S žraloky bych se tedy vážně nerad potápěl...*přikývne* takže hůlku s sebou...*taky přidá do kroku* Jo, to přijde vhod...myslím, že na chvíli máme souše dost....*nakonec z lesa skutečně vyjdou, cestou je ani nic neschlamstne a objeví se na kraji ostrova* Tak jsme to zvládli....*ozve se do šumění moře* tímhle směrem je útes... a v podstatě i naše další ubytování...na to potápění to bude chtít více času...*koukne, že jim slunce opět pokročilo k západu* a spaní na stromě to nebude, i když...*zamyslí se* no, skoro...*natáhne k ní ruku, a když se ho chytí, přitáhne si ji a přemístí je o kus dál, přímo do oblasti útesů, i když moře vidět přes stromy není, z místa, kde se ocitli. Zato je tam dřevěný chodníček, vedoucí někam* Až po vás, madam...*vysekne ji poklonu s úsměvem a vydá se za ní, nejdou dlouho a občasný vítr k nim donese i slanou chuť vody, což dává tušit, že moře nijak daleko není*

*pak se mezi listy vyloupne chatička*
Obrázek
*nad dveřmi je klíč a když vejdou dovnitř...*
Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 12 dub 2014 23:31

+vyloupne se z džungle rovnou na pláž a musí si zakrýt oči před sluncem+ Ty máš tam někde domluvené nějaké ubytování? Myslela jsem, že po tom Sydney už budeme spávat jenom v přírodě +uculí se překvapeně a celá zvědavá se nechá přemístit na další místo+ Snad to nevede do nějaké domorodé vesnice +prohlíží si ten dřevěný chodníček, vedoucí někam do hloubi lesa a musí se zasmát na tu Remusovu poklonu+ Děkuji, pane... jen doufám, že nás to udrží +poznamená ještě na ten můstek a odvážně na něj vkročí jako první, držíc se zábradlí. Když se jim objeví na dohled dřevěná chatička, Styx zajásá nadšením+ Koukej... domeček v lese... skoro jako chaloupka z pohádky o Karkulce +zasměje se a nadšeně se rozeběhne k němu, až se dřevěný můstek pod ní povážlivě rozhoupá+ Ty víš, kde je klíč? +vykulí oči, když Remus neomylně po něm sáhne a jak odemkne, hned se vrhne dovnitř+ Tady je to krásné... +prochází si zvědavě chatičku+ Postel! My budeme dnes spát v posteli! +ozývá se z útrob domku a když to celé prozkoumá, vrátí se k Remusovi a obejme ho kolem krku+ Je to tady úžasné. Romantika jako hrom +zasměje se+ Děkuji za to krásné překvapení +stoupne si na špičky a dlouze ho políbí+ Jak jsi věděl, že to tady je?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 13 dub 2014 11:29

*musí se smát, jaké nadšení vzbuzuje postel* No, to budeme...a ne naposled...ono je to lepší střídat, občas na zemi, občas jako člověk...*uculí se a otevře okna, aby tam pustil čerstvý vzduch* A to není celá...romantika...*zamrká na ni významně a přitáhne si ji do náruče k polibku* Hm...to je tajemství. A ne, nevyháněl jsem jim z trubek žádnou potvoru. *uculí se* co se trochu opláchnout a zajít si na pláž? Není to daleko a ještě je dost světla...*navrhne*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 13 dub 2014 14:09

Tak jelikož jsem počítala s tím, že celou výpravu budeme nocovat na zemi, v jeskyních, v korunách stromů, ve stanu, je tohle velice příjemná změna. Obdivuji tě, jak jsi to všechno tak do puntíku naplánoval +znovu ho políbí, nějak se jí pořád nechce od něj otrhnout+ A nesměj se mi...mně opravdu dokážou udělat radost od tebe i zdánlivě obyčejné maličkosti +plácne ho laškovně po zadku, ale směje se tomu spolu s ním+ Není? Jakou další romantiku sis ještě přichystal? Milování na Velkém bariérovém útesu při západu slunce? +šeptne mu do ucha a mrkne na něj lišácky, jestli se trefila+ Tak vodu toužebně uvítám. Potřebuji nutně ze sebe spláchnout tu zázračnou mastičku +zaksichtí se, když zaňuchá+ Tak to abychom nezmeškali ten západ, za chvíli se stmívá +odloží batoh, lapne ho za ruku a jde poslušně s ním, protože vůbec netuší, kterým směrem je moře+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 14 dub 2014 15:37

Hádám, že i toho si ještě užijeme. *uculí se* A já jsem rád, když ti můžu dělat radost.*okousne jí rty* Hm...to ne...nevím, přisednout nějakou sasanku...*zamyslí se* to by asi nebylo to pravé ořechové...ale jinak se nebráním. *zavlní obočím* No to teda..mastička drží, potvora*a postupně se vystřídají bleskově v koupelně, aby to mohli ze sebe dostat mýdlem a pak vyjdou z chatky ven* Tak kdepak máme moře? *mrkne na ni, když vidí, že je ztracena* Slyšíš ho? Cítíš tu slanou vůni?*napovídá, když sejdou z chodníku od chatky a objeví se na rozcestí několika pěšin*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 14 dub 2014 16:59

Tak to by nebylo moc příjemné mít přitom požahané hýždě +rozesměje se na tu přisedlou sasanku+ Já vím +políbí ho něžně na rty+ A já tobě taky. Až přijdeme zpátky domů, čekají tě tam hned dvě překvapení a doufám, že ti taky udělají radost +vymaní se mu konečně z náruče a jde si vydrhnout z kůže mast a když se míjejí ve dveřích, ukáže mu vyléčenou ruku+ Koukej, po tom bolševníku není ani památky +usměje se vesele a počká na něj, až se opláchne a vydají se k moři+ Ty mně zkoušíš +uculí se na tom rozcestí, ale zavře oči a zaposlouchá se do zvuků lesa a odněkud z dálí uslyší burácení mořského příboje o skály. Otočí se po tom zvuku, zhluboka se nadechne nosem a jasně ucítí, jak dřevitou vůni stromů prorazí odtamtud vlhký slaný vzduch, který ji utvrdí ve správném odhadu. Otevře oči a zadívá se tím směrem+ Moře je tamhle +ukáže prstem na jihovýchod a vydá se jednou z cestiček; kdyby to byl nesprávný směr, Remus by ji určitě zastavil;)+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet