Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Remus Lupin » 16 dub 2014 17:02

Jo dvě...to se tam množí, zatímco jsme pryč? *usměje se*Hm....možná...trošičku. *poznamená nevinně* Vidíš, jak ti to jde...hotová zálesáčka. No, to je slovo...*nakrčí nos* prostě ti to jde a následuje ji spráávným směrem samozřejmě:) a opravdu nejdou dlouho, když se před nimi objeví pláž, nikde nikdo až na....*

Obrázek

A stůl není samozřejmě prázdný, ale když dojdou blíž, uvidí, že je na něm naservírováno jídlo, jako by ho právě někdo přinesl, teplé a čerstvé, lahev růžového autralského vína správně vychlazená....ale přesto se zdá, že na pláži před nimi nikdo nebyl.*
Obrázek
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 16 dub 2014 19:52

(waw! :Love )

Ještě měsíc tady a doma tě bude čekat tucet překvapení +zasměje se+ Né... jedno překvapení je ten dáreček k narozeninám a druhé... no prostě jsem něco přichystala. A nevyzvídej, nebo si to ještě rozmyslím +pohrozí mu se smíchem+ Co bych to byla za Karkulku, kdybych v lese zabloudila? +uculí se na něj rozverně, pyšná, že uhodla tu správnou cestu. Jde za nosem a chvílemi se jí do slané vůně moře vmísí lahodné aroma jídla, až jí z toho zakručí v žaludku, ale přikládá to tomu, že už má hlad jako vlk a tak cítí jídlo úplně všude. Ani ve snu by ji nenapadlo, že by tady někde mohlo nějaké být, kromě lesních plodů a syrových mořských potvor. Proto když vyleze z lesa a vkročí na pláž, několikrát zamrká, jestli se jí to nezdá a když se štípne a zabolí ji to, pochopí, že fakt nespí a s úžasem vyvalí oči. Nevěřícně zírá na tu kouzelnou scénu před sebou, rozžaté svíčky v písku, slavnostně prostřený stůl, šplouchající moře, daleko na obzoru zapadající slunce. A jen oni dva. Pohlédne překvapeně na Remuse a oči se jí zatřpytí slzami dojetí+ Romantická večeře na pláži? Och, Remusi, to je nádhera +zašeptá okouzleně a láskyplně ho obejme+ Jsem tak šťastná, že to nedokážu ani vyjádřit. Ale ty to určitě cítíš +usměje se na něj a ve tváři se jí odráží spousta emocí+ Děkuji za tak úžasné překvapení. Miluji tě, lásko.... +políbí ho jemně na rty a chvilku tak zůstane, pak ho chytne za ruku+ Pojď, byla by věčná škoda, kdyby nám to jídlo vystydlo +jde s ním ke stolu+ Teplé jídlo, vychlazené víno... ty jsi vážně kouzelník +zasměje se a tak trochu obřadně se posadí za stůl+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 17 dub 2014 19:02

( ;) )

Cha...*zamne si ruce, jak že to pěkně vymyslel s překvapeníma a snaží se u toho nesmát nahlas* Už mlčím...nic nevím, nic jsem neslyšel, nemám páru. *mávne rukou, jako by ty info od sebe odháněl* No snědl by tě Vlk...kdybys zabloudila. *mrkne na ni a pak se kochá její reakcí* Ne nespíš..*potvrdí jí* Já to vím, to bych musel být slepý...a díky tomu jsem šťastný taky... a jsem rád, že se ti to líbí. Trocha civilizace v divočině..*usměje se na ni dolů v jeho náručí* Já tě taky miluju...*na chvíli jen tak stojí společně v zapadajícím slunci, jako by to mělo být věčně, nakonec se probere* To bychom měli, než přiběhne nějaký dingo a bude po večeři. *usadí ji za stůl a pak otevře láhev* Hm...že by? *mrkne na ni od skleniček, zatímco rozlévá do sklenic* Ale nikomu to neříkej....*podá ji sklenku*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 17 dub 2014 22:15

Pevně doufám, že nám tady žádný dingo nezkazí tento nádherný večer +zaxichtí se trošku a radši si vezme od něj sklenku+ Připijeme si na tento krásný večer a na to, jakého mám skvělého muže +usměje se na něj zamilovaně a počká, jestli k tomu ještě něco řekne a pak se napije vína+ Moc dobré... tak akorát vychlazené. Jak jen ty to děláš? +uculí se a popřeje mu dobrou chuť a pustí se hladově do jídla+ Je to výborné. Skoro jako na Mýtince. Jen jestli v tom nemá prsty Bea +mrkne na něj vesele, jestli se spolu nespikli. Podle toho, jak jí jídlo mizí z talíře je vidět, jak jí chutná. Občas zasněně pohlédne k oranžovo-červené obloze na horizontu a užívá si tu nádhernou romanci+ Nikdy nepřestanu žasnout nad tvými nápady a překvapeními +zavrtí udiveně hlavou, jak tomu pořád ještě nemůže uvěřit a natáhne k němu ruku a pohladí ho po té jeho+ Víš, že jsem ještě nikdy něco takového nezažila? +kývne k té scéně se svíčkami, pláží a mořem, jako vystřižené z nějakého romantického filmu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 18 dub 2014 19:06

A jaký má ten muž skvělou ženu...*doplní, cinknou si a upije* hm...možná ani ta australská vína nebudou tak hrozná...*poznamená* skoro...*usměje se a pustí se do svého, přece na ni nebude jen tak koukat, i když je v tom něco sexy* Tohle byl vlastně takový...jako nápad z ničeho nic. ale protože je tady klid a bydlení máme kousek...navíc moře je odtud opravdu krásné *zahledí se na šumící hladinu vedle nich* jen doufám, že nás nespláchne příliv.*ukrojí si další kousek* Ne? *zatváří se docela překvapeně ale o to potěšeněji* Tak to jsem dvojnásobně rád, že tohle vyšlo...*opětuje stisk* zítra to potápění...zjistíš, jestli umí vlk plavat...nebo půjde ke dnu...*zasměje se* tak je třeba využít toho, že zatím máme hladinu vody nad sebou.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2014 02:22

Myslím, že v tuto chvíli by mi chutnalo i trpké víno. Nebo spíš bych jeho trpkost ani nevnímala +směje se+ Náhlý nápad? Takové jsou vždycky nejlepší. Ale o to víc mně překvapuje, jak se ti povedlo to tak rychle a perfektně připravit +nevyzvídá, nechává mu jeho tajemství, ale je z toho skutečně ohromena+ Stává se z tebe romantik? +mrkne na něj potměšile, jak se tam Remus taky tak trošku rozplývá nad tou scenérií a taky stočí pohled na hladinu moře, lesknoucí se v posledních zbloudilých paprscích zapadajícího slunce+ Na to potápění se ohromně těším. Jen doufám, že jsem to nezapomněla a neutopím se +uculí se a pomalu dojí večeři, nenechá žádné zbytky, jak jí to moc chutnalo+ A umí vlastně vlci plavat? +zeptá se zvědavě, protože to vlastně neví+
(jsem trochu nepochopila tu poslední větu:))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 19 dub 2014 09:10

(no jako že se budou zítra potápět :D v poho, mě po celém dni už vyjadřovací schopnosti odumírají:Dchyba není na tvém přijímači:))

Jestli ono to není nakažlivé...ta romantika...*zasměje se* Né, to bude jako létání na koštěti..to se taky nezapomíná...na topení tam budu spíš zítra já...*uchechtne se* Umí...i když vlkodlaci...alespoň co jsem četl o trochu jiných druzích, moc ne...nebo spíš, vůbec ne, tím, jak jsou ve své vlčí podobě těžcí, kvůli větší hustotě kostí, jdou ke dnu jako sekyrky....což je docela nepříjemné...ale výhoda pro lidi...stačí odplavat a vlkodlak na ně nemůže...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2014 11:05

(ahá :D mně zmátlo, že je to v přítomném čase, tak jsem se úplně lekla, jestli je tam zrovna nespláchla nějaká vlna :lol: )

Nakažlivé? +rozesměje se+ Spíš si myslím, že za ty roky jsme se už tak propojili, že jsme jeden od druhého převzali spoustu vlastností. Ale vlkodlak romantik je děsně sexy. Pochopitelně s určitou mírou té romantiky. Zase bych nechtěla, abys dojatě brečel při východu slunce +rozesměje se vesele+ Tak to máme obrovské štěstí, že se nebudeme potápět o úplňku. A tohle si budu pamatovat, že vlkodlaci neumí plavat. Jednak kdybych se s nějakým zase setkala, tak budu vědět, že mám zdrhat do vody... +uculí se+ jednak tebe budu od té vody držet co nejdál. A ty se tedy neumíš moc dobře potápět? Potřebuji to vědět, protože jestli by ses mi měl zítra utopit, tak to radši to potápění ráda oželím +poznamená s obavami+ Půjdeme se projít po pláži? +podá mu ruku, když vidí, že už taky dojedl+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 19 dub 2014 11:39

(šiš, ted to po sobě čtu znova, tam má být že oni jsou nad hladinou :lol: to je fakt krize )

No....tak i to se mi občas povede... brečet při východu slunce...tak jednou měsíčně. *poznamená mírně* ale z romantických důvodů to fakt není. *ušklíbne se pobaveně* no našinec může...i když s tím mokrým huňatým kožichem....taky nic moc. Ale kdybys potkala nějakého jiného...tak by to mohlo fungovat.*přikývne* Tak úplně nováček nejsem...nechal jsem si to už před cestou vysvětlit a vyzkoušel si to...abych nebyl za měkkýše pak tady...tak snad to stačilo...*zvedne se od stolu* dobrý nápad...*přitáhne si ji za ruku blíž k sobě a vydají se po měkkém a stále sluncem vyhřátém písku po pláži*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2014 12:23

( :D )
+ji to moc nepobaví, spíš skloní mlčky hlavu, protože z paměti už asi nikdy nevymaže tu jeho přeměnu, kterou i sama sugestivně prožívala, takže moc dobře ví, o čem Remus mluví. Chytne mu ruku a jemně ho políbí do dlaně+ Úplňková rána budou jediná, kdy budeš brečet. Chci tím říct, že já sama ti k tomu nikdy nedám žádnou příčinu +řekne mu potichu, ale pak se zase usměje, sundá boty a táhne ho za ruku k moři+ Tak ty ses na to takhle poctivě připravova? +pozvedne uznale obočí nad tím potápěním a musí se uculit na toho "měkkýše"+ Já bych tě to přece naučila i sama. Ale je dobře, že to umíš, alespoň si to spolu pořádně užijeme +obejme ho kolem pasu a procházejí se po vlhkém písku, chladivé vlnky jim omývají kotníky+ Kdy jsi mně začal milovat...vzpomněl by sis? Mně by to vážně zajímalo +koukne na něj s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet