Velká výprava napříč Austrálií

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Velká výprava napříč Austrálií

Příspěvekod Remus Lupin » 21 dub 2014 10:57

No poctivě...spíš zvítězil pud sebezáchovy.*obejme ji kolem ramen* tomu věřím...ale má to chybu, musel bych ti prozradit, že na co to potřebuju, nebo si něco vymyslet...ale na to mě znáš moc dobře, prokoukla bys mě. A tohle celé by se pak hůř chystalo. *jdou docela daleko, ale stál za sebou vidí světlo od stolu, září jako takový drobný majáček na pobřeží* Kdy? Líbila ses mi od první chvíle...já jsem na tyhle citové záležitosti, nebo spíš na jejich vyjadřování dřevo...však vís...*s úsměvem ji líbne do vlasů* ale s jistotou jsem si to uvědomil v době, kdy se objevil Regulus a mně došlo, že bych o tebe mohl přijít. A to jsem nemohl dopustit. To mě tenkrát utvrdilo v tom, že už nechci hledat někoho jiného, že ty jsi ta, kterou miluju a nechci jinou. *zadívá se jí přímo do očí a myslí to naprosto upřímně*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2014 15:48

+zamyšleně přikývne+ No to máš vlastně pravdu. To bych určitě chtěla vědět, na co to potřebuješ umět a už by to pak nebylo tak úžasné překvapení. Ty jsi prostě hlavička +rozcuchá mu rozverně vlasy+ Opravdu jsem se ti líbila od první chvíle? +usměje se potěšeně, protože jí to nikdy neřekl+ Ty mně taky. Ale tos na mně určitě poznal +zasměje se pobaveně a pak se tiše zaposlouchá do jeho slov, které jí lahodí uchu jako ta nejkrásnější píseň, obzvlášť když na taková vyznání bývá Remus skoupý. Obejme ho kolem pasu a dlouze mu pohlédne do očí. Už má na jazyku slova ujištění, že o ni nikdy nepřijde, že na světě není nikdo, kvůli komu by ho opustila. Ale neřekne to. Uvědomuje si, že muž, a navíc vlk, musí mít pocit věčného soupeření o svoji družku a taky si uvědomuje, že jenom proto, že se tenkrát bál, že o ni přijde, jsou teď spolu. Proto to nevysloví nahlas, je ale dost možné, že jí to stejně vyčte z očí, jak ji už velice dobře zná+ A ty jsi ten jediný, kterého miluji a chci +šeptne s úsměvem a dlouze ho políbí na rty. Hledí mu do tváře, osvětlené měsícem, co vyšel po západu slunce a celá ta scéna, ta situace, on sám ji tak chytne za srdce, že jí málem ze rtů vyklouzne jedno tajemství. Tolik romantiky by už nejspíš neunesla:D a tak se na něj nakonec jen mile usměje+ Co bys řekl tomu, kdybychom si zaplavali v nočním moři, než se vrátíme do té naší kouzelné chaloupky? +nečeká na odpověď a rychle ze sebe začne shazovat všechno oblečení+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 23 dub 2014 17:06

(tak, konečně můžu napsat příspěvek beztrestně a vcelku :D)
*dlouho ji pozoruje a čte v ní skoro jako v otevřené knize, protože se jí všechny ty pocity odrážejí v očích, políbí ji, přitáhne do náručí a chvíli mlčky spolu stojí, jen v blízkosti toho druhého a měsíc nad nimi....(chach, tj, až z toho kape cukr)* Noční koupání? No to nejsem proti...*mrkne na ni a napodobí ji v odhazování svršků..za chvíli na sobě nemají nic, natáhne k ní ruku a rozeběhnou se do vln. Ve tmě je moře olejově černé, jen špičky vln stříbrně zazáří...za chvíli jsou už ve větší hloubce* doufám, že žraloci a jiní taky někdy spí...*poznamená a rozhlídne se, pohupující se ve vlnách...ale nikde není vidět nic, moře se zdá klidné, bez obyvatel*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 23 dub 2014 21:31

+ponoří se do vln a plavou spolu dost daleko od břehu+ Tak na to jsme měli myslet trochu dřív +zasměje se+ Ale myslím, že v noci snad většina mořských predátorů spí. Kdo by taky lovil v naprosté tmě? +rozhlédne se po klidné hladině, když najednou v dálce zahlédne něco podobné hřbetní ploutvi, brázdící měsícem osvětlenou hladinu moře+ Přece jen bychom se radši měli vrátit +otočí se ke břehu a pořádně se lekne, když se jen pár metrů před nimi najednou otevře moře a nad hladinu vyskočí...+ Delfín! +ukáže na něj překvapeně+ Mohou být nebezpeční? +zeptá se s obavou, když zahlédne další tělo, a další, až je obklopí hejno delfínů a začnou kolem nich kroužit v nevelkém kruhu, ale nevypadají, že by jim chtěli ublížit, pluji kolem nich zcela mírumilovně+

Obrázek Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 24 dub 2014 11:02

*Čelistííí! :D* Jsme docela daleko...*uvědomí si, ale to už taky zahlídne ploutev a maličko zcepení, ale když se z vody vynoří delfín, tak se usměje* ne, neublíží....asi jsou jen zvědaví, co tady děláme....*otáčí se dookola, jak kolem nich s pískotem krouží celé hejno....když se pohnou, delfíni je ve vodě následují, dělají jim doprovod* slyšel jsem, že i některé lidi zachránili....jsou hodně chytří...*zkusmo opatrně natáhne ruku a přejede zlehka po jednom lesklém těle...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 24 dub 2014 22:44

(cha, jsem měla cukání na čelisti, ale nechtěla jsem jim zkazit tu romantickou idylku :D )

Máš pravdu, jsou velice inteligentní, prý zachraňují topící se lidi +taky se odváží jednoho pohladit po hladké kůži+ Jsou úplně úžasní +směje se, jak jim delfíni dělají při plavání doprovod a zkusí opatrně jednoho z nich chytit za ploutev. Ten, když ucítí, že se ho drží, vyrazí s ní vpřed, přitom ale jakoby dával pozor, aby ji neutopil. Styx se ho drží jako klíště a nechá se jím tahat ke břehu. A ostatní delfíni obklopí plavajícího Remuse a doprovodí je oba k majáčkům na pláži. V menší hloubce se najednou všichni zastaví, ještě přátelsky zakrouží kolem nich, nechají se od nich pohladit a pak změní směr a vydají se zpátky na širé moře. Někteří se s nimi rozloučí výskokem z moře, jeden nebo dva dokonce zatančí vzpřímeně po hladině, než všichni zmizí v hlubinách. O chvilku později je už moře opět tiché a klidné, jakoby se tam vůbec nic neodehrálo+ Viděl jsi to? To byl nádherný zážitek +rozplývá se nadšením, když spolu doplavou zpátky k osvětlené pláži a ona se posadí do písku+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 25 dub 2014 15:37

(no mě to taky napadlo, no....ale přesně, takový útok žraloka, po takové slaďárně, to by bylo kruté...to si necháme na později :D)

Jo...to jsem taky četl...*okouzleně sleduje delfíny a když se Styx chytne jednoho z delfínů, následuje je ve skupině ke břehu. Když vylezou z vody a zmizí poslední ploutev, teprve se probere* To tedy...jsem vůbec nečekal...*mrkne na ni* že budeme mít takové štěstí a uvidíme je a ještě nás k sobě takhle pustí...skoro jako by byli ochočení, vůbec se nás nebáli...*rozhlídne se, kde nechali oblečení* docela jsme si nadplavali...*odběhne pro něj, za chvíli je zpátky, hlavně proto, že aspoň on v tom svém měl hůlku, tak aby se někam nezatoulala...* nevím jak ty, ale jsem touhle zemí okouzlený čím dál tím víc...fakt si dovedu představit tady mít stálé místo k žití..

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 26 dub 2014 10:57

(tak na později? :D )

Řekla bych, že delfíni jsou společenští tvorové a že se člověka nebojí. Ale bylo to uprostřed nich fantastické. Asi si pořídíme delfinárium +zasměje se tomu nápadu. Dojde ke stolu a zatímco Remus odběhne pro oblečení, nalije jim zbytek vína do sklenek, pak se rychle oblékne a podá mu sklenku+ Já už jsem Austrálií okouzlená několik dní. A něco mi říká, že to nejlepší nás teprve čeká +mrkne na něj+ Já už jsem pevně rozhodnutá žít tady. A jsem moc ráda, že tobě se tady taky líbí. Teď ještě najít to pravé místo, kde si postavíme to naše hnízdečko +obejme ho jednou rukou kolem pasu, popíjí přitom víno a sleduje klidné moře+ Vůbec se mi odsud nechce...ale neměli bychom jít pomalu spát? +přitulí se k němu ospale+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 27 dub 2014 12:36

(no tak neříkám, že je plánuju nechat zrovna posvačit žraloky, ale co my víme, co se kde vyvrbí, že... :) )

Nebo se sem musíme vracet, třeba na ně zase natrefíme...*mrkne na ni a vezme si poslední sklenku* Tak nejlepší? *zamyslí se* no..možná, ještě je toho docela dost před námi. Tak kdoví. *tváří se tajemně, jako by snad měl ještě nějaké překvápka v rukávu* Najdeme....tím jsem si jistý...a budeme vědět, že je to to správné místo. *dopije* Měli...ať se vůbec na to zítřejší potápění probereme...*natáhne k ní ruku a pomalu se vydají zpátky do chatičky*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 dub 2014 13:27

To je vlastně skvělý nápad. Velice ráda se sem budu vracet... vždycky mi to připomene dnešní nádherný večer +ještě naposled se rozhlédne po pláži+ Skoro se bojím, abychom to správné místo neminuli +jak se Remus tváří tak děsně tajemně, koukne na něj přimhouřenýma očima a na okamžik ji napadne, jestli on to místo nemá náhodou už dávno vytipované :D + Hrozně se těším na zítra +prozradí mu cestou a když dojdou do chatky, jak je dosyta najedená, osvěžená koupelí v moři a dokonale spokojená, rychle se svlékne a skočí rovnou do postele+ Ách, na tohle jsem se taky šíleně těšila +culí se+ Ale nejvíc na tebe... pojď ke mně +natáhne k němu ruku a udělá mu místo vedle sebe+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet