Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 19:08

Tak to se na to budu fakt moc těšit. +zazubí se na ni+ Já ti to tam vymaluju. Namaluju, na každou stěnu něco jinýho. +zasměje se a chytne tygře a jme se mu prdět pusou do srsti na břiše a pak se s ním kočkuje jako malej a snaží se, aby nebyl moc poškrábanej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 19:43

Ale žádný sprosťárny. +zazubí se na něj, honem na sebe něco natáhne, a Byronovi vezme dolů nějaký džíny a triko a mikinu, aby nešel nahatej, a když sejde, kouká na ty dva jak si hrajou a culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 19:57

Dobře dobře. +kýval hlavou+ Žádný sprostarny ale ochudis se tak o hodně zajimavejch věcí. +řekne ji aby věděla o co přichází a oblečení si ty věci co mu přinesla a vezme si tenisky+ Tak můžeme jít. +kývne na ni+ No tyne o tobě vůbec nebyla řeč mazej do pelechu. +odhani tygre co chce hned jít s nima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 20:23

Tak mi to pak můžeš vyprávět. +zazubí se, vezme si kabelku s tím poukazem, a k tygřeti si ještě dřepne+ My zas přijdem, jo? Schrupneš si, a než se vzbudíš, budem doma, no. +drbe ho na břiše, a nějak jí to chvilku je líto, že ho furt nechávaj doma, ale pak se zvedne, chytne ho za ruku, a hodlá je přemísit+ Můžem?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 21:11

+kouká jak dlachmi tam to tygre a taky mu ho přijde líto+ Hele tak co kdyby sme zejtra zůstali celej den doma a hráli si na rodiče? +navrhne jí a chytne ji za ruku+ Jo jasně. +prikyvne+ Mužem.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 17:23

Mně je to jedno, něco nenáročnýho. +usměje se, a doma si sedne na gauč, nechá to na něm, ať si pustí, co ho baví, a stulí se tam na gauči do klubíčka, přikryje se dekou a kouká chvilku na film+ Ty jseš moje kotva, víš to? +pousměje se na něj potom+ Když nevím co dál, nebo je mi vevnitř děsně, tak seš vždycky vedle mě, a můžu se tě držet. +opře se o něj trochu+ to je hrozně boží. +vtiskne mu pusu pod ucho, a ještě chvilku kouká, ale klíží se jí oči, a do půlky filmu už podřimuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 18:03

Tak jo, kočko. +přikývne s úsměvem a pustí tam nějakou lehkou americkou blbost, nic náročnýho, nebo hlučnýho, obejme ji na gauči, šlohne jí kousek deky a kouká na film+ Tak to mě těší. Ty seš můj balón, když je mi špatně, tak mě odneseš pryč. +usměje se na ni a políbí ji na čelo a necá ji spát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 18:29

+opírá se o něj a podřimuje, trochu mu slintá na rameno a vypadá trochu unaveně. vzbudí se až když doběhnou titulky a přestane to mluvit, tak ji probudí to ticho, zamžourá do světla a zafuní+ Dopadlo to dobře? +koukne na něj trochu dezorientovaně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 srp 2014 20:22

+občas na ni mrkne, jestli ještě žije a jestli jí třeba něco nechybí. Usměje se pro sebe a zase se dívá na film+ Jistě, kočko. +přikývne s úsměvem+ Dopadlo to nanejvíš dobře. Vzali se. +zazubí se na ni a skloní se k ní, aby jí mohl dát pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 srp 2014 21:12

tak to je ideální. +uculí se, pusu mu oplatí a ještě ho u sebe chvilku podrží, aby ho políbila víc+ Děkuju. +usměje se na něj a ještě mu vtiskne pusu na rty+ Víš co, já jsem si říkala že bych mohla říct Alex, jestli by mi nepomohla. +koukne na něj+ Jako co si vzít na sebe k vašim, a tak. +navrhne, co si o tom myslí+ není to mezi náma moc dobrý, tak bych to chtěla trochu zkusit napravit. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house