(mě normálně mrskne, zas se mi to celý smazalo)
Tak to je asi člověk hodnej obdivu. Pozitivní nadhled je dar, kterej bych si taky někdy přála mít, a to se ani nepotýkám s žádnejma handicapama. +usměje se+ No to chápu, v cizině musí člověk bejt docela opatrnej, já takhle jednou snědla drcený kobylky, a když mi to řekli, málem jsem si šla strčit prst do krku. +oklepe se při vzpomínce+ A jíst v Číně, to je za trest. +potvrdí+ Ono je to sice děsně dobrý, ale pak najdeš v jídle pařátek a radši se ani nechceš domejšlet. +uculí se+ Víš co, tak já ti někdy něco uvařím, něco co bys normálně nejedla, a uvidíme. Třeba to jehněčí, to je geniální na česneku. To i docela umím. +sdělí jí skromně+ To samo, to samo! +brání se se smíchem nařčení+ Fakt? +diví se+ A nebaví tě ani péct? Já neznám lepší relax než opatlat si ruce těstem. Někdy mě dokonce víc těší jídlo vařit, než ho potom jíst +zamyslí se nad tím+ A není nic lepšího, než dělat dorty, to absolutně miluju. Několik dnů dopředu se rozmejšlím, jak zkombinuju korpus a náplň, čím ozdobím, a jak si to rozvrhnu, a pak když se do toho pustím, je to jak alchymie. +popisuje s úsměvem+ No jsem si jistá, že nakonec vymyslíš něco esteticky přijatelnějšího, ale uznej, že do budoucna se tohle téma dá ještě použít. +směje se+
Tony: (jujda!
já si představovala takový ty o trochu tlustší cigára, co normálně kouřím
)
Děkuju, to jsou přesně moje slova. +zasměje se.při jeho přednášce trošku vyděšeně kouká na svůj doutník a říká si, kolik domečků pro nemajetný rodiny by se za něj asi dalo pořídit
+ Teda vy jste znalec.Já v podstatě kouřím, co se dá zapálit. Mám plebejský chutě. +zasměje se+ To děláte správně. +souhlasí+ Je fajn doutnit pro změnu s někým, kdo si to užívá, a nekrčí furt nos kdy už to jako típnu. +culí se+ To je v pohodě, už je to pryč. +usměje se na něj+ No vidíte, a na osudovou lásku já zrovna nevěřím. Odmítám věřit, že pro každýho člověka je na světě jenom jedna druhá polovička, jeden "ten pravej". Jsou prostě lidi, s kterýma jste víc a míň kompatibilní. Myslím si, že když člověk běhá po světě a hledá "toho pravýho", většinou přehlídne něco, co má přímo pod nosem. +rozvíjí tu teorii, dokud si nevšimne zvláštního napětí, co zavládlo mezi Styx a Tonym, tak to téma radši utne+ Odkud vlastně pocházíte? Máte zvláštní jméno, připadá mi takový... ruský? +zkusí to+