Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 02 čer 2014 10:55

No doufám že zrovna nebudu na drogách to by bylo vážně šílený. +zasmeje se a prituli ji k sobě a dá ji pusu do vlasů+ Díky žes mi to ukázala kočko. +zašeptá ji do vlasů+ Moc to pro mě znamená. +usměje se a dá ji pořádnou pusu+ A teď si tu budu připadat jak v nedobytné pevnosti. V pevnosti Boyard. +zazubi se na ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2014 11:12

no jestli to půjde dobře, tak by se nikdo neměl dostat tak blízko, aby ho spustil. +uculí se+ A... ty něco máš? +koukne na něj nenápadně+ Jo. No, já jsem myslela, že by to bylo dobrý. +pokrčí rameny, a taky ho obejme, přičemž si pobrukuje znělku pevnosti boyard+ Chtěla bych... víš, abys věděl, jak je to pro mě důležitá. Magie, a tak. Pač ji třeba naše děti taky budou mít, možná. Abys je moh mít rád i tak. +chytne ho za ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2014 19:03

Já, kočko? +uculí se na ni, snaží se bejt tajemnej, ale moc dlouho mu to nejde+ No jo, no, něco mám. +přikývne s úsměvem+ Ale doma ve stolku. +řekne jí+ jo? To můžou? +vykulí na ni trochu oči, protože ho to ještě tak úplně nenapadlo. Nebo možná napadlo, ale úplně nedošlo+ Ale to nevadí. Kočko, já naše děti budu mít rád v každým případě, ať už budou čarovat nebo ne. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2014 19:29

No, ty. +zazubí se+ Jé. +omotá mu ruce kolem pasu+ A dáš mi trošku? +udělá na něj oči+ No... to můžou. Já to neovlivním. +pokrčí rameny, a trochu se o něj opře+ Jo. Já vim. +pousměje se, a pak to radši zamete+ Vezmeš mě ven? +koukne na něj s úsměvem+ Já bych šla někam tancovat, dokud se nebudu moct pohnout. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 čer 2014 19:55

Jasně. Jelikož jsi moje zákonitá manžekla, tak se s tebou šábnu napůl. +zazubí se na ni+ Tak tancovat? +koukne na ni a zazubí se+ No tak půjdeme tancovat, ale já se na to musim ještě oblíct! A nalakovat si nehty. +napadne ho+ Nalakuješ mi nehty? +koukne na ni tázavě a prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 čer 2014 20:31

Teda. To se mi ta svatba vyplatí. +zazubí se vesele, a chytne ho za ruku+ No jasně, já se taky musim převlíct. +přikývne, ve zlatejch bikinách tam nepůjde :D+ To víš že ti je nalakuju. +uculí se, a dojde s ním nahoru+ Máš nějakou preferenci? +vytáhne taštičku s lakama, a vybere si tam nějakej třpytkate pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2014 13:37

No jo proto se taky lidí berou že jo. +zasmeje se a uculi se na ní+ Nooo... +protáhne+ Já bych chtěl takovej ten lak co rozpraska úplně sám když zasycha. Tady na ty prsty. +ukáže ji pár prstů na který to chce+ Ale já se teda nejdřív prevlecu. +rozhrabe šatníku a vezme si takovou trickomikinu a uplyne kalhoty s páskem. Tak už. +sedmé si k ní a natáhne k ní ruce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2014 14:42

No já si tě vzala hlavně pro tvůj hezkej zadek +svěří mu, oblece si nějaký party šaty a posadí se mu na klín, položí si jeho ruku na stehno a nalakuje mu to podle jeho prani+ paráda. +usměje se+ to abych si vzala pphrabac až od tebe budu odhánět holky. +zazubi se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 čer 2014 17:14

Oh, no tak to mi fakt lichotí. +zaculí se na ni potěšeně+ Děkuju. +sleduje ty svý nehty+ No teďka jsem děsnej kocour. To aby sis vzala ty pohrabáče dva, kdyby se ti jeden v zápalu boje stupil. +uculí se, obejme ji kolem pasu a natáhne se k ní pro polibek+ Je to boží. +usměje se a vstane, přičemž si ji sundá z klína a odběhne se do koupelny ještě trochu namalovat, dá si svoje obligátní černý linky+ Tadááá. +vyskočí ven+ Tak můžem. Kam pudem? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 čer 2014 18:38

+taky si vezme malovátka, a namaluje se vedle něj, trochu výraznějc teda, a pak na něj koukne a musí se uculit+ Teda. +obejme ho kolem pasu a vleze mu rukama do kapes na zadku+ Ty seš tak děsně sexy že nevim, jestli tě mám vůbec pustit baráku. +zazubí se, a dá mu pusu+ No, můžem někam kde jsme ještě nebyli. +pokrčí rameny+ A...ty si říkal, že něco máš? +koukne na něj děsně nenápadně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house