Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 23:43

Supeeer. +zazubí se šťastně a hraje s Jessem+ D9ky, kočko, za pizzu. +vezme si ji a koukne na ni+ Ty nebudeš hrát s náma? Můžeš... +nabídne jí a vezme si jeden plátek pizzy s feferonkama a extra slaninou navrch, co si objednal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2014 23:50

Můžu? +koukne na ně tázavě+ Já vám nechci nějak narušovat váš chlapáckej moment, nebo něco. +uculí se, a vezme si pořádnej kus pizzy, sedne si mu k nohám, a kouká jak jim to jde+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2014 23:54

No, akorát, když budu balit ty jazzový roštěnky, tak se nekoukej. +zazubí se na ni Byron a dá jí pusu na tvář, trochu pizzovou pusu a pak se soustředí na hru+ Můžeš s náma i hrát, kdybys chtěla. +koukne tázavě na Jesse, kterej pokrčí rameny, jakože mu to je jedno+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 00:03

+jen se uculí, a když to vypadá, že to Jessovi nevadí, zapojí si jednu konzoli, a posadí se Byronovi na zem mezi kolena+ já vás oba strašně porazím. +zazubí se vesele, odloží si krabici s pizzou na zem, a přidá se ke hře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 00:14

No úplně, si piš že jo. +dělá jakože jo a mrkne na Jesse, aby ji trochu šetřil, když je to jeho holka a je tak boží a sám jednou rukou jí pizzu a druhou hraje a soustředí se na to tak jako napůl, protože vlastně je mu parádně a tak se trochu usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 00:24

+opře se mu o nohu a začne hrát, děsně se snaží, aby se jí nesmáli, a docela jí to i jde, občas si kousne pizzy, když má chvilku, a pak si k tomu otevře pivo, vůbec je nešetří, nadává jak špaček, a raduje se úplně stejně, a když se jí něco povede, vtiskne Byronovi pusu na koleno a jen se culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 11:57

+oni se jí náhodou nikdy nesmějou. Jednou se děsně smějou Byronovi, když se na ni zakouká a pak kvůli tomu sjede s autem z útesu a Byron se jen šklebí a dá si na oddech cigárko, než si vyvolá novou postavu+ To byla špatná brzda, to já znám. +culí se jenom a klidně hraje dál+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 14:26

Tak určitě. +zahubí se a dá mu píší aby z toho nebyl smutněj, a na jesse mrkne. Když se jí povede nechat se zabít, otevře si pivo, opře se o jeho koleno hlavou a spokojeně kouří a i a kouka jak jim to jde a povzbuzuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 14:37

To bude dobrý, kočko. +zasměje se, ale ne jí, prostě jen tak, že má dobrou náladu+ Můžeš se zase vzkřísit. +uculí se a mrkne na ni+ Mě povzbuzuj! +houkne na ni trochu zoufale, když zrovna fandí Jessovi+ Tohle nemá vůbec fér. +směje se vesele+ Už jdeme do finále...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 18:01

Já vím. +zazubí se, a fandí jim střídavě podle toho kdo zrovna vyhrává, a směje se jak blázen, když tak nadává+ Tak jo. +usměje se+ Já se jdu vyvalit k bazénu, dokud je ještě léto. +uculí se+ letos jsem se vůbec neopálila, akorát mi sluníčko vytáhlo pihy. +nakrčí nos trochu, vtiskne mu pusu, a jde se k sobě převlíct do plavek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house