Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 21:13

+dá si k té zelenině ještě pořádnou porci slaniny a láduje to do sebe a trochu se o ni opře, jak tam tak sedí, ale ne tak, aby spadla dolů+ Tak jak to jde Chrisi? +koukne na něj a naprosto způsobně si otře pusu+
+Jess si tak sem tam ukousne svýho hambáče, nebo si vezme hranolku a když hledázapík, tak tak na ni koukne a pak si vezme ještě hranolku a kouká na ni. Nakonec se teda zvedne a zapálí jí svým benzíňákem+ Kouřit je nezdravý. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 21:33

+trochu se o něj taky opírá, a přijde jí to hezký, ještě mu dá pusu, a pak seskočí, aby doopekla zbytek. Chris na něj trochu zmateně koukne, jako že na něj fakt mluví, ale pak pokrčí rameny+ No, moc dobře ne. +připustí+ pořád jsem v tý porozchodový fázi. +pousměje se+ A s otcem to vypadá hodně bledě. +ztiší hlas, a koukne po sestrách, jestli nejsou v doslechu+ Ony dvě to neví, ani Vicks. Ale myslím, HODNĚ bledě. +koukne na něj vážně+
+Alex koukne na to jeho smažený jídlo, a uculí se, jakože ten má co říkat+ A ty máš ten zapalovač na hřbitovní svíce, co? +koukne na něj a pozvedne svý pečlivě modelovaný obočí, vyfoukne sloupeček kouře, a tváří se, že je jí úplně jedno, jestli si sedne vedle+ Kde ses tu vzal? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 21:41

No to nééé. Tady Jess má taky jakousi fázi, tak můžete jít lovit roštěnky spolu. +uculí se na něj+ Jo? +koukne na něj hnedka vážně+ Ale to je blbý, řekneš jí to? Mám jí to říct já? +kouká na něj naprosto vážně+
+jen se na ni ušklíbne, jak on už to umí+ Jo, přesně. +přikývne+ Na tvoje, už se rozcvičuju. +rty se mu rozvlní v úsměvu+ Tak, spad jsem z nebe a zjistil, že jsem Byronův brácha. +pokrčí rameny, jako by se vlastně ani nechumelilo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 21:52

Prosím tě, a může už aspoň pít? +koukne na Jesse trochu pobaveně+ Lovit roštěnky. +zasměje se+ Mně tak nějak dycky uloví samy. Znáš Angelu, tu zrzavou? +koukne na něj+ Já nevim, myslíš, že bych měl? +koukne na něj+ Ona bude mít pocit, že tam musí jít, ale upřímně to není nic hezkýho. Je hodně nemocnej. +poškrábe se ve vlasech, a Vicky na ně jen s úsměvem kouká od grilu, jak si spolu povídaj v klidu+
Ale. Takže švagříček. +pousměje se trochu+ a ty tu teď jako taky žiješ? +koukne na ten barák+ to musí bejt nuda. nikde nikdo. +pokrčí rameny, a poposedne se aby jí líp bylo vidět na prsa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 21:56

Ha ha ha ha. +koukne na něj a trochu se zašklebí+ Jasně, že může, a víc než dobře. +usměje se+ Angelu? +vyvalí na něj oči+ Ta z New Yorku, královna všech večírků? Ty a Angela? +zamrká trochu+ To je nanejvýše neobvyklé pane Christiane. +trochu si z něj utahuje+ No já myslím, že bys rozhodně měl. +přikývne+ Protože jestli to zjistí samy, tak to bude teprve průser a určitě, rozhodně by měly mít možnost se s ním rozloučit. Jinak si to budou vyčítat. Do konce života.
Ne, já jsem tu na prázdninách u pradědečka. ěvzpomene si na nějakej citát+ No, zatím celkem cajk. Ale jak se začnu nudit, tak odsaď padám. +řekne pevně a kouká jí schválně do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 22:10

No vypadá jako pěkný mládě. +zazubí se+ No jo, já taky nevím, jak se to stalo. +pokrčí trochu rozpačitě rameny+ Ale z toho nic nebude, řekl bych. +zasměje se, a trochu ho bouchne do ramene, jen tak vesele+ Já si teda nejsem jistej, jestli si zaslouží, aby se s ním někdo loučil. +ušklíbne se trochu+ ale asi máš pravdu. tak... na to buď připravenej.+pokrčí rameny+
jseš pěkně drzej. +koukne na něj tak neproniknutelně, a vezme mu z talíře hranolku+ No, já jsem tady asi tak dvě hodiny, a už se nudím. +koukne na něj tak jako že je děsně nad věcí+ Chtěla jsem se zajít kouknout dolu na pláž. +nadhodí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 22:14

Ona je pěknej divoch. +zazubí se na něj+ Ale no tak, jdi do ní. +povzbuzuje ho+ Přinejhorším si skvěle zašukáš, tak co. +zatváří se, že to jako není nic hroznýho+ Jo, jasně. +přikývne+ Já budu připravenej. +přikývne znovu a vážnějc+
Bacha na faldíky, krásko. +zvedne jedno obočí, když tak jí ten hranlek, ale nemůže spustit oči z jejích rtů a usmívá se+ Jo? +koukne zas na ni+ A chceš doprovod, nebo s drzounama nikam nechodíš? +nadhodí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 22:21

+koukne po Vicky jestli neposlouchá, a nakloní se k němu blíž+ No to nemáš ani představu. +zazubí se trochu spiklenecky, a zahýbe obočím+ Nebo máš? +koukne na něj podezíravě+ Ale myslím, že jednou stačilo, a víc do toho šťourat nebudem. Teda technicky dvakrát, ale chápeš. +uculí se+ No, tak jo. +přikývne+ Ale dneska ne. +koukne na ty dvě, jak jsou spokojený+
Máš pocit, že to hrozí? +koukne na něj tázavě, a koukne na svý velice odhalený břicho+ Když jsou dost drzý aby se přidali. +pokrčí rameny, trochu zvedne koutek, a tak bezostyšně si ho prohlíží, pak vstane z lehátka, a nasadí si sluneční brejle+ Piju vodku. +oznámí mu jen tak mimochodem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 srp 2014 22:28

Fákt? +zazubí se na něj+ No ty bejku! +trochu ho praaští pěstí do ramene+ No já nemám, ale ta vypadá pěkně divoce. +zubí se na něj+ Jasný, ale moc to neprotahuj, my ten vejlet do Skotska můžem odložit. Skotsko neuteče. +přikývne, že to je jasný+
+Jess zvedne koutek v úsměvu a mrkne na ni+ No zatím rozhodně ne... +prohodí, zvedne se od ní a chytne do ruky láhev vodky+ Jdu se projít. +koukne na Byrona a vydá se za Alex a dožene ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2014 22:37

Pšt! +uculí se, a honem koukne, jestli neposlouchá+ No můžu ti říct, že rozhodně ví co dělá. +zvedne obočí+ Bejt nezadanej má svý výhody. +zazubí se, a opře se do křesla+ Vy jedete do Skotska? +koukne na něj tázavě+ Jo, projít. +koukne za Jessem zamračeně+ Jde mi zprznit sestru. +zamumlá, a zakřupe kloubama na rukách+
+Alex jde naschvál docela pomalu, ještě si zapálí, a courá se tam v trávě mezi stromama, a když vidí že ji fakt dohnal, jenom se pro sebe uculí, i když dělá, že to úplně čekala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house