Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:00

Já? +vyděsí se, dkyž na něj tak vybafne+ Já nic nevím, já jenom hádám! +vykulí na ni oči+ Moji staříci? +uculí se+ No ti jistě, to jsou přímo znalci humoru. +vypíchne to a zasměje se, docela vesele, protože ho to netrápí+
+Jess si povzdechne a koukne na ni+ No.... +protáhne+ Tak jak chceš... +zvedne si k sobě její obličej a políbí ji, ale jenom trochu, pak si vezme lahev vodky, vstane a pomalu a klidně odejde zpátky k domu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 01:07

A co hádáš? +uculuje se, a dělá na něj psí oči+ No tak po někom bejt musíš. +zazubí se, a když kus od nich projde očividně nenaladěnej Jess, kousne se do rtu+ A jé. +poznamená+ Půjdeš za ním? +koukne na něj+
+kouká za ním, a ani neví jak jí do hrdla stoupá vzlyk, ale udusí ho v sobě dokud není pryč, až pak se rozbrečí, položí si čelo na kolena, a nechá slzy týct, a má takovej strašnej pocit, že ji lituje, což je ze všeho nejhorší. pak si otře oči, přehodí si šátek kolem ramen a dojde dovnitř zadem, a fakt doufá, že ho nepotká na chodbě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:09

+koukne na Chrise, jako že ho odhaduje+ Je teplej, to je jasný. +přikývne, jakože o tom není sporu+ Hm... +koukne na Jesse+ Až za chvíli, nejdřív ho nechm chvíli jako tak. Ne? +koukne na ni+ Nebo za ním mám jít hned? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 01:18

Ne! +vydechne a vykulí oči+ Měla jsem to tušit. +pronese dramaticky, a zazubí se na Chrise, kterej na ně skepticky kouká+ Já nevim, já se v tom nevyznám. +našpulí přemýšlivě rty+ Asi ještě počke. +připustí nakonec+ Můžeš mi zatím říct, jestli jsem se spálila, a jak moc mi vylezly pihy na ksichtě. +koukne na něj vážně+
+plíží se nahoru a je trochu od písku a oči má trochu červený, a jelikož se ho velice snaží nepotkat, samozřejmě ho potká cestou ke svýmu pokoji pro hosty, a dělá že ho nevidí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:24

No, +kývá hlavou+ Já jsem ho hnedka odhadl. Před náma to nemusíš tajit. +kouká na něj a pak se zazubí+ Ukaž. +koukne na vici a musí se usmát+ Je to rozkošný. +pohladí ji po pihách+ Já ty pihy miluju, to bych prosil do záznamu. +mrkne na ni+
+když ji potká, tak si všimne, že brečela, což ho teda dost zarazí+ Alex. Počkej. +jde za ní a klidně až do jejího pokoje, kde poněkud zrozpačití, protože ho najednou nenapadají slova+ Nedopili sme tu vodku. +zvedne poloprázdnou flašku a zatřepe s ní, aby jí dokázal, že ji fakt nedopili+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 01:32

A já si vždycky myslela, že největší nebezpečí ti hrozí od mý sestry. +zazubí se, a vyplázne na Chrise jazyk, ten nad nima akorát potřese hlavou, rozloučí se, vezme si ještě pivko a odporoučí se k sobě+ Jo? Mně se nelíbí. +nakrčí nos+ A pořádně se nedají zakrejt. +pousměje se, a když už je brácha pryč, dá mu pořádnou pusu+
+otočí se k němu ve dveřích, odhodlaná ho nepustit dovnitř, ale pak se kousne zevnitř do tváře a poodstoupí, aby mohl dovnitř. Vleze si na postel a opře se zády d takovýho polosedu, flašku si ale vezme, a dva loky si dá, a nechá mu tam i místo, aby se nemuseli moc mačkat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:36

+koukne trochu s obavama na Vici+ Urazil jsem ho? +zeptá se jí+ To bych nerad. +zatváří se, že jako fakt ne+ Jsou boží. Jako ty seš boží. +usměje se na ni a stáhne si ji k sobě k pořádnýmu polibku+
+sedne si k ní teda, když mu tam nechala místo a opře se jako ona a taky se napije a doufá, že ho z tý postele neshodí+ Co děláš v Paříži nejradši?+ zeptá se jí, když už si užili pár chvilek trapnýho ticha a uzná, že už to stačilo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 01:42

To víš že ne. +usměje se+ Spíš je mu furt trochu nepříjemný bejt s náma sám. +zazubí se+ I Angie si stěžovala, že jsme děsný. A furt na sebe saháme, a tak. +pokrčí rameny, a trochu se k němu přitulí, jen tak, potože to je hezkej večer+ Doufám, že mu nějak neublíží. +zamumlá+
+napije se ještě a střídá si s ním láhev tam a zpátky+ Proč mě nechceš? +zeptá se potichu místo odpovědi, a připadá si tak nějak použitě, i když se jí skoro nedotknul, a neví úplně jak se s tím vypořádat, jak se k němu chovat, když se po ní neplazí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 srp 2014 01:46

Tak jo. +usměje se a je fakt rád, že není Chris uraženej+ No, to je totiž naprosto skandální, jak na sebe saháme. +zazubí se na ni a hned si na ni sáhne a pěkně na bok a přitulí si ji k sobě a její nohy si hodí přes svoje+ Kdo komu nemá ublížit? +zeptá se jí+
+koukne na ni, tak trochu bokem a pak se zamyslí+ Já tě chci. +řekne jí+ Ty seš moc pěkná holka, no jo, trochu moc dokonalá, ale s tím byc se smířil. +koukne na ni+ Ale mám takovej divnej pocit, že kdybych se s tebou vyspal, tak by z toho ani jeden z nás nakonec nebyl tak odvázanej. Ne, že by to nemuselo bejt skvělý. +pokrčí rameny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 srp 2014 01:52

Já si taky myslím. +zazubí se, a taky se k němu přitulí+ No, ségra Jessovi. +pokrčí rameny+ Jsem ráda, že vám to docela klape, a nerada bych, aby to ona rozbila. +zamumlá+ Co ti Chris říkal? +koukne na něj tázavě, ale netlačí na něj, teda ne moc+
No jo, tak to vždycky bylo. +pokrčí rameny+ Chris byl ten chytrej, a Victorie ta střelená, takže já jsem byla ta pěkná. +zašklebí se+ No dovol? +koukne na něj, ale trochu se uculí+ Bylo by to naprosto skvělý. +loupne po něm okem+ No ale, co teda chceš dělat? +koukne na něj nejistě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house