Vchod a hala

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vchod a hala

Příspěvekod Styx Lupin » 09 zář 2014 18:53

Remus Lupin píše:Jéj...Merline...*rozhlíží se, kolik toho je porozbíjeného* to je k neuvěření...dům stojí...*snaží se ustát vítání Romuluse* no jen utíkej...jak slyší dárky....potvory...*odloží bágly a taky jde do kuchyně pozorovat to divadlo*

+se spokojeným úsměvem pozoruje tu jejich zvířecí "rodinku", jak si užívají dárků, co jim přinesli z druhého konce světa. Po chvíli se nenápadně s Remusem vytratí do ložnice a pořádně se prospí až do rána+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 09 zář 2014 19:02

Remus Lupin píše:*a když dorozdávají dárky, vybalí se, vzpamatují a vyspí s časového rozdílu, sejde z ložnice, málem zakopne o Romuluse* no jo, pořád...*rozhlíží se, kdepak je Styx* Karkulko? Jsi tady někde?*nakukuje do obýváku, kuchyně...kam se mu ztratila*

+ráno se vzbudí dřív než Remus, jen ho jemně políbí na čelo a nechá ho spát. Projde celý dům, nakrmí zvěř, zařídí pár věcí a připraví snídani. Když uslyší, že už je Remus vzhůru, vykoukne z jeho pokoje v přízemí+ Tady jsem +zavolá na něj a jde mu naproti+ Dobré ráno, Vlčku +políbí ho něžně+ Tak jak ses vyspal po dlouhé době ve vlastní posteli?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 09 zář 2014 21:48

Dobré ráno...*stiskne si ji v náručí* no musím říct, že mě klidně mohl někdo v noci ukrást a bylo by mi to jedno..úplně jsem odpadnul. *zavrtí hlavou* Nebo je to nezvyk, jiná polokoule, na druhé straně...u protinožců...každopádně, už jsem fit...hm...*zavětří* cítím jídlo? Tak mě napadlo...co kdybychom se nasnídali a pak skočili do Walesu? Rád bych tam taky zkontroloval dům a vypadá to, že bude docela hezky...a těm dvěma by taky prospělo se vyvenčit.*koukne na psa s drakem, kteří se kolem nich furt motají od doby, co přijeli*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 09 zář 2014 22:57

To jsem viděla. Spal jsi jako dřevo +uhladí mu s úsměvem rozježené vlasy nad čelem+ Ale přiznávám, já jsem taky nevěděla o světě až do rána. Vlastní postel je holt vlastní postel +zatváří se pobaveně, jak Remus začichá+ Vyhládlo ti přes noc, ty můj vlku? +uculí se a zamíří spolu do kuchyně, kde už je na stole nachystaná snídaně: opečená slaninka, grilovaná klobása, volská oka, toasty a dva hrnky s horkou kávou+ Tak dobrou chuť +posadí se ke stolu a zakousne se do křupavého toastu+ To je výborný nápad +poznamená nadšeně s plnou pusou+ Taky jsem si říkala, že už jsme tam dlouho nebyli. Teď tam bude krásně a mládež se tam aspoň vyblbne a snad pak dají chvíli pokoj. Ráno jsem po celém domě uklízela věci, které poničili, co jsme byli pryč +stočí pohled k těm dvěma, kteří způsobně sedí na prahu a hledí na ně s tak nevinnýma očkama, že by se člověk nad nimi slitoval+ Ne že zase podlehneš a dáš jim něco ze stolu. Oba už svoji porci dostali +musí se tomu ale sama uculit, když je tam tak vidí a nejradši by si je zavolala k sobě, ale ustojí to+ Pojedeme na výlet +oznámí jim radši+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 10 zář 2014 07:18

Mě vždycky...*následuje ji do kuchyně* Tak přece? Včera to vypadalo celkem dobře, ale zdálo se mi, že úplně beze škod se to nemohlo obejít...*pohrozí těm dvěma* já? Já jim nic nedávám...*cuká koutky. A jak ti dva uslyší, že se půjde ven, tak začnou řádit, skákat a furt se vrací do kuchyně, kdy že už jako půjdou, a at nelemří s tou snídání...Nia nespokojeně poblafává dým a Romulus přinese vodítko a poposedává* No jo...furt...nechte nás to dojít...huš! ven!*houkne od stolu a zvěř se tedy vyřítí ven a lítají tam pod oknama, Romulus s vodítkem v tlamě a za ním polítává drak...za chvíli si to vystřídají*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 10 zář 2014 09:32

No jo, na prvni pohled to vcera vypadalo, ze uvnitr domu vubec nebyli. Zjevne po nich jejich pecovatel i uklizel. Ne vsak tak dukladne, abych to nepoznala +zasmeje se+ Ale nemuzeme se za to na ne zlobit, urcite se tady bez nas nudili. Zato ted si to vynahradi, jak tak na ne koukam +da se do smichu, jak tam ti dva vyvadi, jako by je prave vypustili po mesici z klece na svobodu+ Asi budeme muset vyrazit, nebo nam zatim zbouraji dum +rekne se smichem, kdyz Nia v zapalu hry shodi kridlem kvetinac. Rychle doji snidani a jde se prevleknout do neceho sportovne pohodlneho+ Pockame venku +zavola na Remuse a zatim se na zahrade pretahuje s Romulusem o voditko a Nia na ne porada nalety ze vzduchu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 10 zář 2014 16:06

To si tedy vynahrazují...*pokýve hlavou a dojí, sklidí mezitím ze stolu a pak se jde taky převléct, sbalí nějaké věci, co by se mohly hodit a vyjde za nimi na zahradu* tak jdeme...normálně, pokud možno...*uhne Nie z letové dráhy, aby se mu dráče vzápětí usadilo na rameni* tak...*počká, až Styx strčí Romuluse do vodítka a pak se společně přemístí směr Remus House*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Vanessa » 16 říj 2014 21:07

+přemístí se sem rovnou z bojiště, jen se chce ujistit, že se Styx dostala v pořádku domů a když nikoho doma nenajde, usoudí, že jsou asi někde společně, tak se uklidněná přemístí do svého bytu+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Vanessa » 09 lis 2014 12:21

+v sídle řádu se dozvěděla, že Styx se už týden neobjevila v práci a pojme ji neblahá předtucha. Opět se sem vrátí, aby zjistila, co je s ní, ale zase tady nikoho nenajde. Ví, že Eagle Rock Styx už dávno opustila, tak ji napadne, že bude snad jedině u Remuse doma. Jelikož ale neví, kde to je, musí vymyslet něco jiného, jak zjistit, že je její sestra v pořádku+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » 21 pro 2014 14:54

*podle domluvy s Vanessou se vrátí domů, zvěř vypustí na zahradu, aby neotravovali a jde trochu poklidit a nachystat něco k jídlu a tak, aby až se obě ukážou, bylo vše hotové. Doufá, že se už nic nezvrhne, ale i tak docela nervozně přechází chodbou tam a zpátky, jak nevydrží čekat na místě.*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont