Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 02 říj 2014 22:19

+chce beci namítnout ovšem nezmůže se na to a jenom na ní kouká a pak malém dostane infarjk jak uslyší ty klíče. Rychle si natáhne a zapne kalhoty malém si tam něco dulezityho přivře+ Angie... +koukne na ní a trochu se usměje ale dost provinile+ Ahoj... Promiň mi to prosím té. +kouká zase prosebne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 02 říj 2014 22:34

+no těm dvěma je stejně jasný, co dělali, ale nijak to nekomentujou, a Vicky rovnou začne s omluvama, že jí to zkazili+
Co? +koukne na ně Angie jako by to nechápala+ Jo, no... ukázalo se Jess taky nehraje vůbec špatně. +pokrčí rameny, jakože to je v pohodě, a že to odehráli+ Pamatuješ se na Chaze, toho s kšiltovkou? +koukne na ni tázavě, a trochu zamrká+ Předávkoval se. Zítra je pohřeb. +zamumlá, a začne se zouvat. Vicky si akorát přitiskne ruku na pusu a vytřeštěně na ni zírá+
Angela

Příspěvekod Byron » 02 říj 2014 22:46

+už už se začne culit že je Jesse boží a že to bylo v pohodě když přijde ta zpráva. Tak zůstane akorát vytrestene vejrat+ Doprdele. +vydechne a Jesse vezme Angie za ruku a vezme ji si sednout ke stolu a udělá ji čaj. Ne že by věděl proč ale tak nejak mu přijde že je to vhodný a že by měl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 říj 2014 23:01

to byl... známej. kamarád. kdysi s náma chvíli bydlel, když ho rodiče vykopli. +vysvětlí mu to spíš tak nějak automaticky, a je pořád ještě trochu v šoku+ já jsem s ním jednou... +zajíkne se trochu, koukne na Byrona, a jde si sednout ke stolu, ale spíš civí před sebe na desku a vypadá, že to nedovede úplně zpracovat+
Začal si píchat loni. pak už jsem o něm neslyšela. +zamumlá Angie, a už má zase vlhký oči, vezme si hrnek s čajem a vděčně na Jesse kývne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 00:12

+Byronem je z toho taky naposto perplex. Je mu celkem jedno že spolu kdysi to a obejme ji kolem ramen a sedne si hnedka vedle Vici aby ji mohl objimat a poslouchá jak o něm vypraví+ Tak co? +koukne na ne tazave+ Uděláme za něj tryznu. Teda mejdan. Na rozloučenou. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 00:32

Zítra je pohřeb, musíme na něj přijít střízlivý. +pokrčí rameny, a nalije si taky trochu čaje, obejme hrnek prstama aby si je ohřála, a opře se Byronovi spánkem o rameno. Angie začne vyprávět nějakou praštěnou historku a oči se jí lesknou+ Já musím na záchod. +koukne na ně, vstane a dojde do koupelny, a tam si sedne na záchod, složí si obličej do dlaní a rozbrečí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 04:01

No jo. +prikyvne teda a je zticha a jenom kouká do stolu a na nic moc ani nemyslí a když se Vici omluví že musí na záchod tak n ní koukne a jako první ho nápadně že si jde snupnout. Po chvilce se zvedne a dojde tam za ní a nakoukne co tam dělá. Pak vejde dovnitř drepne si k ní a vězně ji za ruce+ Kočko. Jak ti je? Já vím žeblbě. +odpoví si hned+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 08:48

+koukne na něj a otre si oči, a chvilku se jen tak dívá na jejich ruce a chce mu říct, že to je děsný, že si pamatuje jak se smál a jaký bylo se s ním konat, a tedka najednou není, ale pak akorát sklouzne k němu na zem a prituli se k němu, pevné a těsně a jenom ho drží, aby cítila jak mu tluče srdce+ nesmie nikdy umřít. Jasný? Nikdy. +řekne mu potichu, a trochu mu brečí do košile+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 12:35

+drží ji za ruce a utírá jí dlaní slzy a kouká na ni, jak je smutná, a je mu to děsně líto, jenže s tímhle zrovna nemůže nic moc dělat, tak si ji přitulí do náruče a hladí ji po vlasech+ Já nikdy neumřu, Vici. A ty taky ne to by bylo ještě děsnější. +zašeptá jí do vlasů a skryje jí tam polibek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 13:37

Já potřebuju jenom chvilku brečet. Jo? +popotahne, a ještě chvíli se k němu tuli a tiskne, ale jeho teplo jí hezky uklidňuje. Pak se vrátí do kuchyně a ještě pár hodin vzpomínají a popíjení, ale už trošku míň ponuře+ ja si lehnu dneska nahoru s angie, jo? +koukne na něj prosebne, ať se nezlobí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner