Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 19:03

+pousmeje se a zavrti hlavou+ Neexistuje já s Wenai ne. Ale zvraceli jsme spolu a to je taky dost intimní. +koukne na ní a trochu mu cukaj koutky+ Já té taky miluju kočko. +chytne si ji kolem pásu a pěkně pomalu a dlouze ji polibi než ji pustí. Sedne si na mísu složí hlavu do dlani a uvažuje nad tím. Že z toho poněkud rozhozenej protože dvě hplky v posteli to je boží ale on to ani neuvidí a navíc je mu z toho nějak uzko. Nakonec yes na to vykasle a jde si lehnout na gauč+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 03 říj 2014 20:37

+Jess si ustele na podlaze, a celej byt zhasne, a je ticho, všichni spí. Po pár hodinách Angie potichoučku vyleze z postele, dojde dolu, a trochu Byronem zatřese, aby ho probudila+ Pojď. +pošeptá mu, vezme ho do kuchyně, zavře dveře, aby někoho nevzbudili, a nalije jim oběma panáka+ No. +koukne na něj trochu provinile+ nesnášíš mě? +poškrábe se rozpačitě ve vlasech, a jednu skleničku mu přisune+
Angela

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 21:52

+po nějaké době semu povede usnout a pak s ním najednou někdo třese tak se vzbudí celej rozcuchanej a zamtenej+ Co? Co? +rozhlíží se pak se teda zvedne a jde s ní do kuchyně a sedne si ke stolu+ Proč? +koukne na ní a kopne do sebe panáka a vrátí ji skleničku aby mu dolila+ co ste... Vy ste... +koukne na ní tazave+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 03 říj 2014 22:14

+dolije mu a taky se napije+ Ne. +zavrtí hlavou nakonec+ Chtěla jsem ti akorát... poděkovat. +pousměje se+ že jsi ji nechal jít za mnou. +postrčí mu skleničku po stole+ mezi náma nikdy nic nebylo. nic emocionálního. +kouká tak nějak do stolu, ale chce aby to věděl+ A to ostatní... pro nás to není sex, a mnohem, mnohem častějc prostě jen tak... držíme jedna druhou? +koukne na něj, a neví, jak mu to říct+ prostě o ni nechci přijít jako o kamarádku, a taky nechci, abys pokaždý když za mnou přijede, myslel na to jestli tě podvádí. +podá mu rovnou celou flašku+
Angela

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 22:19

Dobře. +prikyvne a kouká na ní dlouze nad tím uvažuje+ Jasné že jsem ji nechal za tebou jít vždyť ste nejlepší kamarádky a mě je to jasný že potřebujete jedna druhou. Ale je to trochu... Já nevím Angie. +koukne na ní+ Taky o tom nechci premejslet. +usměje se na ní+ Ale kašlu na to. +mávne rukou+ Nezarlim na tebe. No... Možná trošičku. Je.omluví mi děj chvilku já se s tím srovnám. +slíbí jí+ Koneckonců znásob ji dyl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 03 říj 2014 22:34

Jo. +pousměje se+ Je to trochu divný. my jsme vždycky věděly, že chlapům se nedá věřit. +uculí se trochu+ no, od tý doby co se znáte jsme nikdy... no. +podá si zase flašku+ znám. +přikývne+ takže ví, že v sobě nemá nikoho jinýho než tebe. už tam není místo. +pousměje se+ nejdřív mně to štvalo, to jo. +uculí se+ ne že bych žárlila, spíš že teď vím, že je možný mít něco takovýho jako máte vy. a netvrdím, že bych to nechtěla mít s někým taky. +zasměje se trochu, a zašpuntuje flašku+ Měl bys jít nahoru. Ona chce stejně bejt s tebou. +pousměje se+ Lehnu si na gauč. +usměje se, a poplácá ho po rameni+
Angela

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 22:39

Ale já vás od sebe nechci odtáhnout to ani náhodou. +zavrti rezolutně hlavou+ Jdeme fakt ead že jsi změnila názor. +usměje se na ní a vstane+ Ale prdlajz. Budeme s ní oba pojď. Ty taky nemůžeš zůstat sama tak budeš spát z jedny strany a já z druhý. Postel máš na to velkou dost. +uculi se na ní+ A já to vůbec nemyslím nijak sprostě. +upozorní ji vážně+ Budeme jenom spát. Jasný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Angela » 03 říj 2014 23:01

Já vím. Já vás taky ne. A myslím, že by to ani nešlo. +usměje se na něj vážně+ No jo, pak jsem tě poznala že jo. +zazubí se+ Jak jsi parádně prdlej, a že je s tebou moc šťastná. +usměje se, chvilku na něj kouká, a pak ho obejme, jenom tak slušně, ale vřele+ jseš fakt bezva kluk. +uculí se+ No jo, jasně. +uculuje se trochu+ stejně by ses chtěl dívat. +koukne na něj přesvědčeně, přimhouří oči, ale spíš si z něj trochu utahuje+
Angela

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 23:04

Hele tohle je sen kazdyho chlapa a já jsem proti tomu úplně bezmocnej. +zaculi se na ni+ No jo ty ses taky dobře cvokla. +zaculi se a mrkněte na ní a jde teda do ložnice. Potichu aby nevzbudil Vici a potichu si vleze k ní do postele nechá tam ještě místo Angie z druhé strany Vici a prituli se k ní a jemné ji polibi do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 23:19

Mně je to jasný. +zazubí se+ oslizlý týpci v klubech nám občas nabízeli drinky zadarmo, když se před nima políbíme. +zašklebí se na něj vesele+ no, kdybys fakt chtěl... zrovna teď ti dlužím. +koukne na něj, a trochu se usmívá, otevře dveře do ložnice, a trochu rozpačitě vleze pod deku na druhý straně+
+Vicky se tak napůl probudí když se matrace prohne, zamžourá na něj ve tmě a trochu zmateně se pousměje+ Ahoj? +pošeptá mu, a přitulí se k němu blíž, úplně instinktivně, a usměje se. jednou rukou chytne Angie za ruku, a hned zas usne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner