Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 21:44

+vezme si pár papírovejch kapesníků, když už je po všem, a tak nějak si to začne utírat z klína a z kalhot, co budou potřeba vyprat. Na chvíli zvedne hlavu a pousměje se na Vici. Takovým šťastným, veselým a klidným úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 21:53

+překulí se na bok, aby na něj viděla, a usměje se, ještě má v kostech takovou příjemnou malátnost, a trochu se protáhne jak spokojená kočka, a jen na něj tázavě kouká, jestli je v pohodě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 21:57

+kouká jak se tam tak požácky protahuje a jen se zubí, natáhne se k ní tak napůl na postel a políbí ji. Pěkně a dlouze, aby věděla, že je úplně v pohodě+ To bylo něco, kočko. +uculí se na ni+ Líbilo se ti to? +zeptá se jí tak pro jistotu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 22:08

+přitáhne si ho k sobě blíž a polibek mu hezky oplatí, ještě trochu zčervenalá od předtím+ Jasně že jo. +uculí se trochu+ A tobě? +zeptá se a prohrábne mu vlasy+ Angie je smutná. +poznamená, a chvilku kouká na ty dveře od koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 22:10

Jo. +přikývne s úsměvem+ Mě se to líbilo děsně moc. +zazubí se vesele+ A proč. +koukne taky na ty dveře trochu zmateně+ Dyˇseš tady s ní a vyspala ses s ní a vůbec. +nechápe to+ Nikam nejdeme a máme ji rádi.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 22:28

To jsem ráda. +usměje se, a udělá mu u sebe místo, aby si k ní mohl lehnout+ No, protože už to nebude jako to bylo dřív. +pousměje se trochu+ ona tě má fakt moc ráda, a nechce to pro tebe dělat nějak těžký. +pokrčí rameny+ cpát se mezi nás, nebo něco. +pohladí ho po tváři lehce+ prostě... já jsem její nejbližší člověk, jenže můj nejbližší člověk seš ty. +vtiskne mu pusu+ to je jedno. +mávne rukou, a když Angie vyleze z koupelny, nedovolí jí zdrhnout, ale stáhne jí tam k nim+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 22:33

+vleze si k ní na postel a proplete s ní nohy, protože chce být u ní a jemně ji hladí po boku+ No, to je moc hodná. +řekne a přemýšlí nad tím+ A tak co s tím budeme dělat? +zeptá se Vici a tázavě na ni koukne a pak na Angie, když vyjde z koupelny a usměje se na ni a tak ji pohladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 22:43

s tím se nedá nic dělat. +pousměje se+ bude to dobrý. +přikývne, obejme Angie kolem pasu a všechny je přikryje dekou+ Tak co, je manžel spokojenej? +uculí se Angie, a tváří se, jak je děsně na věcí+ moc kecáš. +pousměje se na ni, a vtiskne jí pusu na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 říj 2014 22:47

Já ti dám manžela, až ti budou boty malý. +zazubí se na ni a zasměje se vesele+ Hlavně, jestli jste vy dvě spokojený. Vypadaly ste, že jo. +zubí se na ně vesele a oči mu jenom hrajou, jak je tam zas vidí v posteli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 říj 2014 23:02

já o manžela nestojím. +vyplázne na něj Angie vesele jazyk+ No, my jsme úplně spokojený. +uculí se trochu, a pohladí ji po boku+ bylo to hezký. +pousměje se, koukne jestli může, spíš teda na byrona, a nakonec jí vtiskne pusu na rty, jenom rychlou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner