Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 01:52

Fakt jo? No tos mi řekla brzo. +zasměje se+ No a já jsem žárlit neměl, když jsi to dělala s někým jiným? +zeptá se, ale spíš to říká jako ze srandy, protože mu koutky cukaj+ Ty seš stejně nejlepší. +pošeptá jí+ Já to do nikoho jinýho strkat nechci.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 09:39

Já ti to budu říkat každej den. +uculí se a dá mu pusu+ No, já jsem čekala, že asi budeš. +připustí trochu provinile+ teda ne tolik, jako kdybych někoho sbalila v baru, ale dost. +pousměje se+ Já vím, že to ode mě nebylo moc fér. +pohladí ho po těle, a trochu se k němu tulí, po celým dni kdy nemohla, občas ho políbí, a je jí s ním parádně+ Ty jseš taky nejlepší. +pousměje se+ jsem fakt ráda, že to chceš strkat do mě. +zazubí se vesele+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 13:22

+kouká na ni, tak trochu se usmívá a tulí se k ní a dlaní ji jemně hladí po tvářích+ Ani nevíš jak. +pousměje se trochu smutně+ Ale překousnu to, ne. +zazubí se na ni+ Protože kámoši si musí pomáhat a protože jsem nejlepší. +zazubí se na ni vesele a pěkně a dlouze ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 13:45

Byrone... +kousne se do rtu, a pořádně ho obejme+ Mohl jsi to říct. že ti to vadí. Měl jsi, vážně. +hladí ho po pažích a po těle, a líbá ho aby už nebyl ani chviličku smutnej+ já nebudu naštvaná, tohleto je důležitější. ty jseš důležitější, než všechno ostatní. +slíbí mu úplně vážně, a tiskne se k němu holým tělem+ nechci abys byl smutnej. nikdy. +pousměje se, a líbá ho dokud se neusměje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 13:54

Nechci tě nijak svazovat, kočko. +usměje se na ni nažně a hladí ji po ramenou a po pažích a přitáhne si ji k hlubokýmu vroucnýmu polibku+ Já nejsem smutnej. +usměje se na ni+ Vždyť jsem s tebou a to je všechno, na čem záleží. Na ničem jiným na světě. +řekne jí vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 14:09

A já nechci dělat nic co je ti nepříjemný. nikdy. +koukne na něj vážně+ a jak to mám poznat, když mi to neřekneš. +hladí ho po těle+ Já tě přece nenechám, když mi řekneš, že se ti něco nelíbí. teda, když si budeš přát abych něco nedělala. Nechci akorát abys mi něco zakazoval. +zamumlá do polibku+ já už přece svázaná jsem. S tebou. a je to boží. +uculí se na něj, a kouká mu zblízka do očí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 15:20

Já vim, proto jsem ti to neřek. +usměje se na ni tak trochu jako co nadělá a hladí ji dál něžně po těle, kam jenom dosáhne. Koukne jí do očí a usměje se, pohladí ji po tváři, tak něžně a pěkně. Obejme ji, přitiskne k sobě a schvá si obličej do jejích vlasů, protože zrovna nechce přemýšlet vůbec nad ničím a jenom mít hlavu plnou její vůně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 15:55

Ale tohle mi musíš říkat, to přece nejde dělat tak, že jeden z nás bude nešťastnej. +vykulí oči a je jí z toho blbě, jen na něj trochu žalostně kouká+ Já přece chci tebe, vždycky. to není otevřený diskuzi. +přitulí ho k sobě, ještě blíž+ Pojď ke mně. +pošeptá mu do kůže, přitáhne si ho k sobě úplně blízko a obejme ho stehnama kolem boků+ Tak to ale... já jsem... já jsem tě vlastně podvedla. +uvědomí si mezi polibkama a zakoktá se poněkud+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 říj 2014 17:37

Tak ale... dyť jsi mi říkala, že ti nesmím zakazovat věci. A tak. Kvůli tomu jsem pak rozbil tu kytaru. +kouká na ni zmatenej a mimo+ Ale prdlajz. +zavrtí hlavou a obejme ji a přitáhne k sobě+ Dyť jsem byl u toho, to bych si musel všimnout. Nedělej si s tím vrásky, kočko. Tohle bylo v pohodě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 říj 2014 17:57

Jo, to je ale... +prohrábne si vlasy a trochu si povzdychne+ prostě nechci, aby se ke mně chlapi chovali jako ke klíčence. +pokrčí rameny+ a občas jsem ohledně toho trochu moc ofenzivní. +připustí+ Ale tohleto je něco jinýho, tohle je náš celej vztah. +kouká na něj trochu naléhavě+ máme si říkat, co chcem a nechcem. když mi řekneš, že se ti nelíbí když jsem s někým jiným, tak to dělat nebudu, ne proto, že bys mi to zakázal, ale proto, že tě miluju, a chci aby ti bylo dobře a nikdy ti nechci ubližovat. +přitiskne se k němu blíž a opře se mu čelem o čelist+ dělám si vrásky. pač jsi říkal jak je to v pohodě a jak chceš všechno vidět, a teď jsi z toho špatnej.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner