Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 07 říj 2014 18:37

To je dobře. +přikývne spokojeně a přitulí se k ní, uvolní se, ale pořád je u ní přitisklej a pomalu se propadá do spánku. Příjemnýho a klidnýho, když ji má tak u sebe a ví, že je šťastná a on taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 18:50

+ještě chvilku je v tom malátným polobdění, poslouchá jeho dech, a ruch města zezdola, a pak mu zavrtá nos do kůže a pomalu usne, vklouzne rovnou do nějakýho pěknýho snu a ze spánku se trošku usmívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2014 18:54

+usne klidně a rychle, protože je z toho celýho dne poněkud znavenej, a ze spánku se k ní tulí, občas ji někde políbí jen tak ze sna a nevnímá ruch kolem a troubení aut zezdola, ale když se začne na východě ukazovat slunko, tak ho to poněkud probudí. Tak si schová hlavu pod deku a k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 19:05

+probudí se až za nějakou dobu, nejdřív se podvědomě přitulí do tepla, ale když zamžourá do světla, zjistí že je jeden z posledních fakt pěknejch dnů a dost teplo, tak ze sebe peřinu sundá, protáhne se a vystaví se sluníčku, aby si prohřála kůži dokud ještě svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2014 19:21

+ten pohyb vedle něj ho probudí úplně, tak na ni zamžourá a zamručí+ Kočko, tady je zima. +kníkne a rychle si udusá peřinu kolem sebe, aby něj nedej bože netáhlo a kouká na ni z chumlu peřin a trochu se uculuje+ Co chceš dneska dělat? +zeptá se jí, ale nevyleze+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 19:55

Ale není. +uculí se a mžourá do sluníčka+ Dneska je krásně. +pousměje se+ Co Jess? Nespěchá do Philly? +koukne na něj tázavě+ Já... +zapřemejšlí, co se jí chce+ asi se půjdu jen tak projít. dokud je pěkně. +usměje se+ dám si donut a kafe u tiffanyho. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2014 20:08

To teda je. Děsná zima pravděpodobně onemocnim a už nikdy se z toho nevzpamatuju. +uculi se na ní z pod peřiny ale trošku trošičku vykoukne ven aby to zhodnotil+ Nevím co Jesse včera jsem s ním moc nemluvil. +pokrci rameny+ Jo? To se budeš mít. +usmívá se na ní a kouká jak je hezká v tom ranim slunci+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 22:28

No to né. +uculí se+ já bych se o tebe děsně starala. +slíbí mu, a dá mu pusu+ No, tak on si snad řekne. +pokrčí rameny, a nastaví obličej do sluníčka+ A nevadí, že půjdu sama? +koukne na něj tázavě+Mám dneska chuť rozjímat. +pousměje se trochu+ Ale mohli bysme se sejít někdena večeři, už jsme dlouho nikde jen tak nebyli. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2014 22:44

Jenže to bych ležel v posteli a jak by ses o mě starala tak bych té tahal pořád ke mě a vůbec bych neměl klid. +zazubi se na ni veselé a trochu se vymota z deky ale pomalu aby ho neofouklo moc náraz+ Nevadí. +zavrti hlavou a usměje se na ní+ Trochu poklabosim s Jessem. Zjistím jrho plány a tak. No to bysme mohli. +souhlasí s ní+ Do nějaký desnedrahy restaurace prudit cisniky. +zazubi se na ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2014 22:58

tak já bych chodila v burce. +zazubí se trochu+ nosila bych ti slaninu, a horkou pálivou čínskou polívku, a vývar a čaj s rumem. +usměje se+ Tak jo. +přikývne a pohladí ho+ Já něco vyberu, a pošlu ti adresu smskou, jo? +pousměje se+ Budu se na to děsně moc těšit. +mrkne na něj+ Jo? A nebude jim tam vadit když si to rozdáme na záchodech? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner