Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 17:04

Jo. +zazubí se, a jak na to ještě není zvyklá, musí si s tím furt hrát zubama, a blýskne po něm stříbrným mezi zubama, když se culí+ když tady je to takový nóbl, tady se lidi určitě nelíbaj. +rozhlídne se okolo, jak se všichni chovaj důstojně, ale nakonec se k němu teda nakloní přes stůl, políbí ho a jazykem mu vklouzne mezi rty, a to už se číšník kolem ometá s aperitivem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 17:11

Tady je to tak nóbl, že by nikdo neměl říct ani popel. +zazubí se na ni a je celej natěšenej, jak mu dá pusu, trošku si ji u sebe přidrží, aby mu hnedka neutekla a jazykem ji phladí po jejím aby zjistil jaký to je. Když je vyruší číšník, tak se na něj zamračí, že mu to kazí, ale nechá si nalejt+ Brčko k tomu nemáte? +zeptá se ho s úculem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 17:17

+trochu se jí zvednou chlupy vzadu na krku, když se políbí, a jenom se uculuje+ Nemůžete mi to dát do širší skleničky? +poprosí, když jí chlápek podá flétnu s jednou jahodou+ a tu naplńte jahodama. a šampusu jen tolik aby to zakrylo to ovoce a pěkně se nacucalo. +uculí se skromně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 17:21

A vidličku. +řekne ještě Je to tady nóbl, nebudeš to jíst rukama, ne? +zazubí se na ni a pak stejně šíleně i na číštíka, kterej jim donese co chtěj+ Je to tady naše. +zazubí se na Vici+ Jsme rozhodně nejlepší pár večera. ěrozhlídne se kolem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 20:37

No, to je pravda. +přikývne, že na to úplně zapomněla, a pak se jme vyjídat macerovaný jahody vidličkou+ Je to tu hezký. +usměje se+ trochu upjatý, ale hezký. a jídlo bude určitě dobrý. +zadoufá+ taky jsem byla v muzeu.+uculí se a trochu se za to stydí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2014 22:38

+bere si že svýho sampana jahody a ladnym obloukem si je hází do pusy+ Jo pěkný. +prikyvne a spolkne jahodu+ To věřím že jo. Určitě maj děsně noblesniho kuchaře. +uculi se na ni a zase si sedne normálně+ Kdyby ne tak jim to tu necháme odejdeme středem místnosti a dorazíme se v bufetu. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2014 23:43

+usmívá se na něj přes stůl, a pak se natáhne a chytne ho za ruku, jen tak, protože může+ Mně se tu děsně líbí. Jako takhle ve městě. děsně mě to nabíjí. +uculí se, a oči jí jen svítěj+ mám pocit že vůbec nepotřebuju spát a tak. +zazubí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 01:56

+sevřel ji ruku a hladí ji prsty po dlani+ Vážně? Jseš taková rozzarena a já si naivně myslel že to je tím sexem. +uchichtne se vesele+ Takže se prestehujeme do města. +pokýval souhlasně hlavou+ A nemělo by to být nějaký menší město než New York? Aby ses taky někdy vyspala a to město té zas celou nevysalo. Jako druhej extrém.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 12:06

Ale tak tím samozrejme taky. +uculuje se na něj významné+ určitě bysme měli pokracovat. +prikyvuje, a občas mu stiskne prsty+ no, ja myslim, že bys to nedopustil ne? +pousmeje se trochu+ aby mě to vydalo. Pohlidal bys mě. +pohladi ho zlehka po ruce+ ne, do ny ne. +zavrti hlavou+ a chces ty? Co bys chtel ty? Jkoukne na něj tazave+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 13:02

To jo. Hnedka po veřeči. +zazubí se na ni vesele a šťastně, jak ji tam tak vidí, krásnou a veselou na druhý straně stolu+ No já bych to rozhodně nedopustil. +zavrtí rezolutně hlavou+ Já tě budu hlídat. Nenápadně. A z povzdálí. Jako batman! +řekne dramaticky a udělá dramatickej obličej+ Já bych se vrátil zpátky do Londýna, kdybys chtěla. S tebou, samozřejme. +dodá hnedka+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner