Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 20:56

+no odnýst pana krevetu nedovolí, to ho radši sní+ jo, líbí se mi to. +uculí se vesele, a je jí to vidět na očích, jak po něm pokukuje, a myslí na neslušnosti+ jasný. +přikývne, a sází si to do pusy+ koukni na nás, jsme úplně slušný. +uculí se na něj, začne krájet svoje maso, soustředí se na to, a občas k němu tak zkoumavě zvedne oči+ co kdybysme to mimino ještě chvíli neměli? +vypadne z ní nakonec, ale tváří se velice jakože o nic nejde a je to fuk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 21:01

+ukusuje z vidlicky svůj chřest koukne na ni a uculi se+ No my sme tak neskutečně slušní že budu muset později proveďte nějakou velkou nepredlozenost aby se to vyrovnalo. +zazubi se na ni a slupne jeden plátek svý slaniny+ No... Tak to bysme to ještě odložili. Předpokládám. +pokyvuje hlavou a poocku ji sleduje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 21:27

já bych se vůbec nebála, že bysme byli slušný celej večer. +zazubí se, a jeden chřest mu ukradne, aby ochutnala+ No... a co kdybysme to ještě odložili? +pokukuje po něm koutkem oka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 22:13

+ukradne si trochu její h fazolek a pak se zasklebi protože jsou přesně tak děsný jak si pamatuje+ No můžeme to odložit stejně si musíme vybrat být. Zabydlet se to nejakej ten rok zabere než zjistíme jestli je ten být ten pravej že jo. +usměje se na ni a stiskne ji povzbudivé ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 22:34

+jen se culí, jak se šklebí, a všechny svý fazolky ochotně secpe sama+ jo, to musíme. +usměje se+ hlavně musíme mít terasu. nebo střechu. nebo něco kde se dá koukat do ulice a kouřit. +zazubí se na něj+ a taky tam musí bejt veliká postel. a vana. a kam postavit postýlku, potom. a lednička! +vymejšlí si mezi soustama, a je vidět, že se na to fakt těší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 říj 2014 22:38

To jo. +prikyvuje a ujida svoje brambory a zeleninu a zbytek steaku+ A taky kulečník a televizi a play station. Že jo. +pousmeje se na ni a utre si způsobně ubrouskem pusu+ Kulečník pak můžeme.prodat a dat místo něj postylku. A bar rozhodně potřebujeme bar. Jako na havaji.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 říj 2014 23:14

No jasně. +přikyvuje, že to všechno musí mít+ a to lidi co mají děti už nesmí hrát kulečník? +koukne na něj zmateně+ ten si necháme. já bych udělala jakože zase místnost, kde by byl kulečník a playstation a takový věci. abys měl kam zalízt, až budou miminu růst zuby. +uculí se+ a bar taky. a já ti budu míchat drinky až přjdeš večer domů. +usměje se+ a můžem si dát naproti posteli zrcadlo. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2014 02:39

Já nevím já bych řek ze můžou. +odtusi+ Tak uděláme místnost jakože pracovnu a pak ji predelame na detskej pokoj. Nebo pokoj pro hos :mrgreen: ty. Tak to bývá ve filmech. +vytasi se se svýma znalostma+ No hernu musíme mít určitě. +pokyvuje hlavou+Až přijdu večer odkud? Z práce? +zazubi se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 říj 2014 11:17

Tak jo, když to tak je ve filmu, tak to určitě bude správně. +uculí se, a souhlasí+ Jo. Bylo by fajn, kdyby se mi tam vešlo piano, ale když nevejde tak to taky vadit nebude. +usměje se+ No to já nevim, kde budeš. +zazubí se+ To taky bývá ve filmech, řeknu ti ahoj miláčku, dám ti večeři a drink a děti přijdou přeříkat násobilku. +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 říj 2014 13:34

Že. +pokyvuje hlavou souhlasně+ To si taky myslim. Jak je to ve filmu, je to pravda. Piáno... +zamyslí se nad tím+ Kočko, jak já to vydím, tak budeme potřebovat dvupodlažní byt. Nebo rovnou celej barák. Ale to by nebylo tak v centru, tak setakový neseženou. +zamyšleně si poklepává ukazovákem na spodní ret+ Jo? A budeš mít takvý ty šaty jako Dona Reedová? +zazubí se na ni vesele+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner