Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 01:24

No to uvidíme. +zazubí se+ Až budeš mít navždycky zakázanej vstup do ikey. +uculuje se, a bosou nohou ho pod stolem trochu hladí po nártu. počká než Byron zaplatí za večeři, dopije svoje šampaňský a pak si obleče kabát a chytne ho za ruku+ můžem? +usměje se+ koupíš mi tequilu? +uculí se trochu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 01:30

Já bych se tam stejně dostal v kostýmu. V převleku, jako James Bond. +zazubí se na ni trošku šíleně, zatáhne to vstane a pomůže jí do kabátu a vezme si bundu+ Jasný. +přikývne+ Dyť sme už o tom mluvili. Budeš chtít celou flašku? To by se nám tuším vyplatilo. +zazubí se na ni a vede si ji ven+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 01:39

Jo? v obleku? +přimhouří oči a uculuje se, drží se ho za ruku a vyjde s ním na ulici+ no já jenom jestli jsi nezapomněl. +usměje se+ Jasně že jo. +uculí se na něj a nakloní se k němu blíž+ já chci úplně všecko. +pošeptá mu do ucha, a ještě než zamířej dolů ulicí, chytne ho kolem pasu a pořádně ho políbí, tak hravě a hluboce, a pak pokračuje dál aculí se jak pako+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 01:44

Jasně a se spoustou těch serepetiček, co vždycky má. A s panákem martini. +zazubí se na ni vesele+ Na panáka? To já nikdy nezapomenu. +zavrtí rozhodně hlavou, že to teda určitě ne. Ochotně se zastaví a ještě ochotnejc jí oplácí polibky a drží ji kolem pasu a pak se celej uculenej vydá dál. Až narazí na nějakej pajzl+ Tady? +koukne na ni tázavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 01:52

Tak mi napiš kdybys potřeboval bondgirl. +zazubí se+ já ti to kyžtak ochotně připomenu. +zazubí se+ třeba sem. +přikývne, zapadne dovnitř, a vybere si stůl někde u zdi, svleče si kabát, popotáhne punčocháče a počká na něj až přinese alkohol, hned si panáka vezme, a udělá mu u sebe místo, ale sedne si k němu blízko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 01:55

No ty bys byla dokonalá bondgirl. Budeš mi dělat spojku vevnitř? +zasvítí mu oči a zazubí se na ni, jde hned k baru a koupí flašku a na tácu přinese panákovky a sůl a měsíčky citronu, ppěkně nachystaný k použití+ Tak jdeme na to, kočko. +zazubí se a naleje jim panáky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 11:58

Myslíš? +uculí se+ jasně že ti budu dělat spojku zevnitř. z ikey. +zazubí se a dá mu pusu, a očí í jen svítí, když to donese+ teda. je ti jasný, že se zase zliju jako prase a budeš mě muset nýst domů. +zasměje se, vezme si panáka, chytne h za ruku a osolí mu zápěstí, olízne mu sůl z kůže, kopne tto do sebe a zakousne citrónem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 12:12

Jo, pokud ovšem nebudeš muset nýst ty mě. +zazubí se na ni vesele, olízne jí ruku, nasype tam sůl, slízne ji, taky kopne panáka a zakousne citron a pak se náležitě zašklebí. Koukne na ni, zazubí se a přitáhne si ji k pořádnýmu tequillovýmu polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 13:15

Tak se ponesem navzájem. +zasměje se, a polibky mu oplácí, dychtivě, a čím víc pijou tím je rozvernější+ A na ten náš novej byt! +zvedne prst, a nalije jim další, a tentokrát mu sůl nasype na krk, a olízne ho tam+ Pamatuješ,jak jsme se zlili tequilou u mě na pokoji v hotelu? +zazubí se vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 13:21

To bude úplně nejlepší, to určitě strašně daleko dojdeme. +zasměje se vesele a dá si s ní panáka+ Jasný, na náš novej božáckej byt! +ťukne si s ní, že to skleničky vydrží jen tak tak aa drží, když mu sůl sype na krk+ To si piš, že pamatuju, kočko. +koukne na ni a trochu se usměje+ Na to bych v životě nezapomněl. Dělalas mi bodyshot a oslintala mi břicho. +zazubí se na ni a trochu zašilhá a vyplázne jazyk+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner