Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2014 00:25

když já se asi neumím netrápit. +pousměje se trochu, obejme ho a opře se o něj+ někdy mě ta úzkost vevnitř chytne a nechce se pustit. +usměje se na něj+ no, to je nejhorší ne? +koukne na něj tak žalostně+ se vším co umím nedokážu zajistit, že nás zítra nesrazí auto, nebo že se něco nestane. vlastně jsme úplně bezmocný. +pohladí ho po zádech+ Já tě taky miluju. nejvíc jak jsem kdy měla někoho ráda. +přikývne, a vážně na něj kouká+ to bude dobrý. je to dobrý. +usměje se+ co kdybysme jeli do londýna? okouknout ten tvůj byt a tak.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2014 00:29

Já ji z tebe dostanu. +usměje se na ni docela vesele+ Já ji z tebe vymiluju. Nemyslím jako fyzickej sex. Ale že tě budu milovat a starat se o tebe a ta hnusná černá věc se pustí a uteče, protože to nevydrží. +zazubí se na ni+ Kvůli tomu je ale každej bezmocnej, kočko. Proto nemá cenu se nad tím trápit. +odtuší a chvíli ji hladí po tváři+ Jasně, pojedeme. +přikývne s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2014 00:33

ty jseš stejně nejlepší kluk na světě. +pousměje se, a pak ho políbí, dlouze a hluboce, a hezky vroucně, tiskne se přitom k jeho horký kůži, ne že by po něm něco chtěla, jen ho potřebuje cejtit u sebe, a je to hezký+ když já nejsem ráda bezmocná. +uculí se trochu,a ještě ho chvilku hladí+ Jestli chceš. můžem tu ještě chvíli bejt. +koukne na něj, a ještě se ho drží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2014 00:35

A ty nejlepší holka. +pousměje se a oplácí jí polibky, taky dlouze a pěkně a vroucně a něžně a tiskne ji k sobě a je mu moc hezky+ Ty nejseš. Dokážeš všechno na světě. +řekne přesvědčeně+ Já bych už jel. +odtuší+ Ale po snídani, +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2014 00:47

Jseš na mě děsně hodnej. +pousměje se+ Blbost, nezvládnu se ani vypořádat se svýma vlastníma pocitama. +uculí se+ ale ty dokážeš úplně všecko. +pošeptá mu do ucha, a pak jde na tu snídani+ co by sis dal? +zajímá se, a začne vajíčkama se slaninou, pač to je taková sázka na jistotu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2014 00:48

No to nezvládá spoustu lidí, to si nemysli, že je to nějaká tragédie. +zasměje se vesele a mávne nad tím rukou+ Nechci to zlehčovat. +řekne jí pak vážně+ Všichni se to musíme učit celej život. Jako vulkánci. +zasvitne mu v očích+ No... přesně to, co děláš. +uculí se na ni a pomůže jí nachystat tousty k tomu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2014 01:01

Já se to naučím. +usměje se na něj, usadí ho u stolu, a nandá mu pořádnou porci. za chvilku dojde taky Angie a Jess, tak nandá i jim, ale Byronovi nejvíc slaniny a společně se tam usaděj a nasnídají se, trochu džoukujou, a smutno už není+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2014 01:04

Díky. +musí se pousmát, jak ho usadí a nandá mu, že je to úplně dokonalý. Pak pozdraví Jesse a Anglie, když přijdou a usměje se na ně. Taky se podělí s Vici o slaninu, aby věděla, že ji má fakt děsně moc rád, ale Jessovi nedá, když mu řekne, jen se na něj zašklebí a vyplázne jazyk+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 říj 2014 01:14

+dá mu za slaninu moc hezkou pusu, a řekn ostatním, že už pojedou zpátky do Anglie, ale zas se někdy staví, za nima oběma, nějak nikam nespěchá, a užívá si s nima dlouhou snídani až do oběda, takže spíš takovej brunch, a nakonec dojde i na palačinky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 říj 2014 01:18

+usměje se na ni a koukne nenápadně na ostatní, jestli viděli, jakou dostal hezkou pusu. POvídá si s nima, zjišťuje, jestli bude Jess ve Philly. Jestli se Angie za nima přijede podívat a hnedka jí dá adresu na jeho byt a Jessovi taky, že můžou přijet kdy chtějí a na svoje palačinky si dá čedar a ještě trochu slaniny+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner