Jídelna

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Jídelna

Příspěvekod Remus Lupin » 03 srp 2013 13:53

Hm...no, to uvidíme.*přimhouří oči, jak si ji představuje "po ránu"* Myslím, že to nebude vůbec ale vůbec špatné.*taky dojí, odloží příbor a opře se do židle* Nezdá se to, ale takový kohout dá zabrat, že?*zasměje se*Snad to bude v pohodě...Chce to v klidu trávit. Žádné divočiny.*pohrozí ji*

(jedu na týden, takže od neděle do neděle budu pryč /uááá, offline/)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 srp 2013 15:36

No to tedy dá zabrat, kohout jeden. Chudáci slepice +culí se a kuchař mezitím sklidí všechno ze stolu a Styx mu poděkuje za výborný oběd, než zmizí v kuchyni+ Tak jediná divočina, které jsem momentálně schopná, je skočit do postele ladně jako kočkovitá šelma a spokojeně příst. A ty si můžeš vedle mně zase spokojeně vrčet +zasměje se, jak tu divočinu chytře vykoumala+ Ovšem co bude pak, až nám trochu slehne... +pokrčí s úsměvem rameny, že radši ani nepomyslet a pak se zvedne a podá mu ruku+ Pojď, půjdeme se na chvíli natáhnout... myslím, že si po dnešní noci oba zasloužíme trochu odpočinku.

(týden... jak to vydržíš bez netu? :D A jak to vydržím já bez Remuska? :( )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 srp 2013 16:52

Tak když budeš pěkně příst, tak možná ani nebudu vrčet...*zasměje se, zvedne se od stolu, chytí ji za ruku a přitáhne si ji blíž* ovšem nápad natáhnout se je k nezaplacení...*poznamená a vyjdou z jídelny*

(jo, to si taky říkám :lol: mno asi tak, jak já, týden absťák. Aspoň na něj budeš patřičně natěšená)

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 21 pro 2014 15:03

Obrázek

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Remus Lupin » 27 pro 2014 12:46

*A zatímco se Styx nahoře upravuje a Vanessa si odskočila, chystá na stůl jídlo, přebíhá z kuchyně do jídelny, asi opravdu trpěl řádnou netrpělivostí, kde jsou, protože toho je fakt dost, spíš, jako by se chystal nakrmit půl sousedství*
Obrázek
Obrázek

To jsem rád, že máš hlad, nevím, co bych s tím vším jinak dělal...*uculí se*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 pro 2014 13:19

+kouká vykuleně, co jí to tam všechno servíruje+ Páni...hostina na uvítanou? +uculí se a nalije jim víno+ No co bys s tím dělal...sníme to všechno spolu +zasměje se a podá mu skleničku+ Tak si připijeme na to, abychom už nikdy nebyli od sebe tak dlouho jako teď +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 28 pro 2014 11:35

No...tak trochu. *uculí se* ale přiznávám, že tentokrát to nemám na svědomí všechno... něco donesli i sousedi. Asi se báli, aby tady ten divný Angličan nepošel o svátcích hlady...*ušklíbne se* asi nemají moc dobré mínění i britské kuchyni. *vezme si od ní sklenku* na to si připiji velmi rád...*ťuknou sklenky* ale víno tady je opravdu dobré...*musí uznat* Jsem rád, že jsme spolu...obzvlášť teď, přes Vánoce. Už si nedovedu představit, že bych je prožil sám...*přizná po chvíli, zatímco si hraje s vidličkou*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 28 pro 2014 16:44

To ale máme hodné sousedy. Evidentně netuší, že ten divný Angličan by se nenechal hladovět +zaculí se a připije si s ním+ To jsi řekl moc hezky +usměje se a dojatě ho políbí+ Nebudeš nikdy sám. Máš svoji Karkulku. A taky Romuluse a Niu. A vlče +usměje se a začne porcovat krocana, každému dá porci na talíř, Remusovi jako vždy dvojitou+ Tak krásné Vánoce, Remusi, a dobrou chuť +pustí se do slavnostního jídla+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 30 pro 2014 12:16

To je pravda...a jsem nesmírně rád, že to tak je...*opětuje polibek, pohladí ji volnou rukou po tváři a pak ji jen s úsměvem pozoruje, jak porcuje ptáka:D* Tobě taky, Styx...*zakrojí i on svou porci*hm...vlčici...*vrátí se k tomu vyjmenovávání členů rodiny* Při tom všem nebyl moc čas, ale přemýšlel jsem na jménem...a protože je to potomek vlků od Beccy, napadla mě Rakšasí. U Postrachovců už mají Baghíru, tak bychom doplnili stav zvěře z džungle. Nebo tě napadá něco jiného?

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 30 pro 2014 20:58

Hm, další vlčice ve tvé smečce...asi začnu žárlit +hrozí mu se smíchem vidličkou+ Tak když z džungle, tak Akela? +zasměje se pobaveně+ To byl vtip. Rakšasí je krásné jméno, takové vznešené +odsouhlasí mu to bez námitek+ Jen doufám, že si to jméno zapamatuji +culí se+ Co to vlastně znamená? +pomalu dojí ptáka a docpe se ještě sladkou roládkou+ Asi prasknu +ušklíbne se a opře se do opěradla+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont