Já jsem též pro, jen nemohu přes víkend 14-15.2 a 21-22.2 (a v březnu 28.3) - to dělám soboty a nebo jsem za hranicema:) zbytek se snad vyšachuje:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Eee...takže... buď 7.2. nebo 28.2.? Já teda ještě nevím jak to semnou 7.2. bude vypadat, ale kdybyste se na něm shodli, tak bych se urvala. Když Man nemůže ty další týdny a yohannka celej březen... To bysme se taky mohly vidět zase v listopadu
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
ono to chce i podle počasí, aby nestávkovaly vlaky... pro mě asi by byl přijatelnější ten 28.2.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Tak já hlásím rovnou, že pro mě je únor zabitej, volnej víkend mám 7.-8.2., ale jelikož 7.2. o půlnoci odjíždím do St. Moritz, je to passé Zbylé víkendy jsem v práci a březen zatím nevím
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it
Beccy: ty jedeš na ty koníky??? Hustý! to jsem zvědavá na fotky!
a teď mě napadlo, že na 28. plánuje Styx ples - asi? (Styx?)No nechám to na někom, at to rozsekne
Jojo, jedu Jsem z toho úplně mimo No snad něco koukatelnýho dovezu, doufám, že bude hezky
I become one with my demon My dark side keeps me alive Become one with my demon Let the beast outside of my mind There are two sides to everyone I have become one With my demon When I’m bleeding The pain lets me know Just how much I need it