Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 15:06

Miluju kouzla! Zasměje se, když najednou jedou bez nejmenších otřesů. Takže nóbl..hmm, to bude ještě zajímavý. Zajiskří jí v očích. No jak tak na tebe koukám, ty uděláš virvál jenom svým příchodem. Zakření se pobaveně a zatahá za rybku, co jí pořád plave kolem xichtu. Noo, moc pěkný. Už od pohledu dáárk a ííívl městečko. Zazubí se. No jestli nás zavřou... Koukne na Vici. Tak to bude teprve piknatní zkušenost. Zablýskne jí v očích.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 15:09

A to se dámy, teprve všechno dozvíme. +zastaví před hotelem a sundá si šálu, klobouk i rukavice a vystoupí z auta+ Nepoškrábej ho, brouku. +hodí klíčky klukovi od aut a koukne na hotel+ Holky. Začínáme. +je vidět, že se na to vyloženě třese+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 15:14

No co, dress code tam napsanej nebyl. Aspoň nás nikdo nepřehlídne. +uculí se, jak na ně kluk u vchodu vykuleně kouká+ Teda tady to vypadá nebezpečně! +zatleská potěšeně jako malá holka, co dostala lízátko+ Tak jdem, dámy. +mrkne na ně, sundá si brejle a nakráčí rovnou do dveří+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 15:21

Vystoupí taky, uhladí si šaty, prohrábne vlasy a vzhlédne k horním patrům hotelu. Poslední patro. Vždycky to je poslední patro. Prohlásí s jistotu a drapne děvčata pod křídlama a společně nastoupí do výtahu, který je vyveze do posledního patra hotelu. Moc, moc pěkné... Pokýve uznale hlavou, když se rozhléne po luxusním, ale zároveň elegantním vybavení.
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 15:25

+vystoupí z výtahu a pozornost všech se okamžitě otočí k nim+ Hmmm. +přikývne+ Slušná párty. Tamhle ten sekáč je Wayne.

Bruce: +hned si všimne třech krásek a zamíří k nim+ Dámy. +usměje se na ně a políbí jim ruku, Becce trochu dýl, než by bylo nutné a hypnotizuje ji pohledem+ Jsem opravdu rád, že jste přišli. Byla tu doteď příšerná nuda.

Wenai: Díky, pane Wayne. My vám to tu rozproudíme. +zazubí se a pustí se Beccy a jde lovit něco k pití+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 15:35

Pohled jí na hostitele sklouzne ještě o chvíli dřív, než jí ho Wenai odtajní. Tušila jsem to... Pousměje se slabě a když přijde k nim, pohled mu oplatí. Pane Wayne... Usměje se. Troufám si tvrdit, že to se teď změní. Zajiskří jí v očích.

Batman: +ze střechy protějšího domu je sleduje vysoký muž, zkrytý v temných stínech.+

(pampadam, tomu říkám schíza :D)
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 15:37

Jú, bude výhled! +uculí se+ Proč hraje ve výtahách dycky taková pitomá hudba? +protočí oči a zazubí se na postaršího gentlemana, co se na ni pohoršeně podívá+ Wow! +vydechne, když vystoupí z výtahu+ No s náma už tu nuda nebude, pane Wayne, děkujem za pozvání. +usměje se na něj a když se jí Wenai ztratí v davu, vyleze na terasu pokochat se výhledem a zakouřit si+

Joker: +sedí v koutě na baru a pozoruje cvrkot, když mu zrak padne na Wenai+ Helemese, roštěnka. +zkroutí rty v maniakálním úsměvu, olízne si ruku, uhladí si vlasy na stranách dozadu a zamíří k ní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 15:43

Bruce: Vypadá to, že vaše společnice zmizeli. +usměje se, hezky, jak on to umí+ Tak dovolte, abych vám dělal společnost já. +nabídne se gentlemansky a vezme z podnosu procházejícího číšníka dvě skleničky šampaňského+ Trochu sektu? +podá jí jednu+ Na vaši nekutečnou krásu. +připije a napije se+ Víte, něco ve vás je něco... co ještě neumím pojmenovat.

Wenai: prochází kolem stolu s občerstvením a s velmi zaujatým výrazem prstem nabírá šlehačku z pohárů a olizuje. Ne, že by to dělala jenom na jednom, olízne aspoň půlku, než se přesune ke créme brulére (nebo jak se to píše) a pár jich taky ochutná a následuje čikuládová fontánka, před tím vypije skleničku šampáňa a do prázdné si tam natočí čokoládu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 16:04

Už to tak vypadá. Usměje se a převezme skleničku. Moc ráda. Přiťukne si s ním a po jeho přípitku jí rty zvlní polichocený úsměv. A na vaši neuvěřitelnou schopnost ženě lichotit. Napije se a upře na něj zvědavý pohled. Opravdu? To by mě tedy zajímalo, co to může být... Usměje se tajemně. Řekněte mi, je těžké být nejbohatším mužem ve městě? Zajiskří jí v očích a pohledem přejede po místnosti, kde většina žen více či méně nápadně pozoruje právě jejího společníka. Bohatý a přitažlivý... Řekne tiše a zadívá se mu do očí. Nebezpečná kombinace. Podotkne s úsměvem.

Batman: +zatímco se dámy představovali hostiteli (:P) přesunul se na střechu hotelu a poté neslyšně sklouzl do stínů na hotelové terase. Když Vici vyšla ven, okamžik jí pozoroval. Když si byl jistý, že leknutím nepřpadne přes zábradlí, oslovil ji svým hlubokým hlasem.+ Vy asi nebudete mít strach z výšek, že ne? Vystoupí z tmavých stínů, takže se tyčí kousek od ní a upřeně ji pozoruje. Díky masce nelze z jeho tváře nic vyčíst, ale na rtech mu sedí nepatrný, trochu pokřivený úsměv.

(lach, tak Joker je super, okamžitě jsem si ho živě představila :D A Bruce..hmm, ani nemluvím :Love )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 16:11

+zapálí si cigaretu, opře se o zábradlí a okouzleně pozoruje světla Gothamu :D + Co? +vyjekne překvapeně a otočí se na něj+ Teda vy jste mě vyděsil, vůbec jsem si vás nevšimla. +chytí se za srdce, ale usměje se+ Ne, to u mě fakt nehrozí. Ve výškách jsem jako doma, mám ráda přehled nad situací. +uculí se a prohlídne si jeho oblek+ Vy jste tu taky jako host? +zeptá se zvědavě a po očku sleduje jeho urostlou postavu pod oblekem na míru+

Joker: +proplétá se davem k Wenai a ni mu to nedá moc práce, protože mu lidi sami dělají uličku. Nasadí svůj nejsvůdnější úsměv, ze kterýho si slečna, co obsluhuje u dezertů málem cvrnkne do krajek+ Ts ts ts, taková pěkná tvářička a promenuje se tu tak sama. +naváže konverzaci+ Nazdar fešando. +mrkne na Wenai, když se k němu otočí, a okukuje její model+ Ty jsi trochu jiná třída, než ty kočičky okolo, viď?. +olízne si mlaskavě rty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí