Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 16:18

Bruce: Jde to samo, když je žena tak krásná jako vy. +pousměje se a znovu napije+ To mě by taky zajímalo. Řeknete mi, co vás činí tak neodolatelnou, tak... temnou. +nakloní se ještě víc k ní, aby je čumilové neslyšeli+ Nebo to mám zjistit sám? +zapřede jí do ucha a pak se narovná+ Je to strašně těžké, opravdu. +řekne s vážnou tváří, ale přece jen je vidět, že to myslí jako vtip+

Wenai: Ahoj, sympaťáku. +mrkne na něj a vezme si jahodu na špejli a namočí si ji do čikulády a mezi tím si ho prohlíží+ To bych řekla. No ty taky nejsi tradiční okvádrovanej tučňák. Jahodu? +nabídne mu tu čokoládovou+ Nebo něco ostřejšího?

(Joker je do-ko-na-lej! naprosto, já si z něj asi taky brzo cvrnknu do krajek :D :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 16:39

Když i další odpověď obrátí v lichotku, jen s úsměvem zavrtí hlavou. A jak byste to chtěl sám zjistit? Nevydám svá tajemství snadno. Obzvlášť ta...temná. Zašeptá v odpověď, aniž by byť o kousek uhnula. Myslela jsem si to.. Upřímně s vámi soucítím. Zatváří se tak soustrastně, jakoby stáli kolem hrobu a žalostně truchlili. V očích jí ale uličnicky jiskří. Koho by taky bavilo být úspěšný, obdivovaný, bohatý... Odmlčí se významně a rty jí zvlní provokativní úsměv.

Batman: To jsem nechtěl, omlouvám se. Ale usměje se víc, což ho usvědčí ze lži. Tak přehled... to chápu, i já mám rád věci pod kontrolou. Přistoupí blíž k zábradlí a tudíž i k ní. Nahlédne přes zábradlí do temné hloubky, pak se podívá na Vici. Měla jste někdy, když se díváte do takové hloubky, chuť skočit? Položí jí docela podivnou otázku a stále ji propaluje pronikavým pohledem. Prostě zažít ten pocit, jaké to je, jen tak letět...?
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 16:44

Vy rád děsíte lidi, co? +uculí se na něj rozverně, stoupne si na špičky a nahne se přes zábradlí, aby taky viděla dolů+ To si teda pište že jo. Je to jako kdyby mě tam něco... volalo, chápete? +opětuje mu ten upřenej pohled+ Párkrát jsem to i udělala. +zvedne jeden koutek v polovičním úsměvu a tváří se neproniknutelně+ Vy se taky bavíte skákáním z baráků? +ukáže na tu jeho kápi, co vypadá jak křídla+

Joker: +chytne Wenai za zápěstí a zubama ukousne jahodu i s kusem špejle+ To máš postřeh, drahoušku. +zachechtá se tím svým způsobem,hezky nespolečensky žvejká s otevřenou pusou, špejle mu tam chroupe a skřípe, a pomaličku ji obchází kolem dokola, jako by si obhlížel kořist. když stojí za ní, přiblíží obličej k jejímu krku a očichá si ji+ Takže jaký máš dneska plány, hm? +protáhne jí šeptem do ucha a dejchá jí na krk+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 16:52

Bruce: A já se zase snadno nevzdávám. +mrkne na ni+ Chci vás poznat, dávám si to dnes večer za cíl. A já jsem velmi cílevědomý muž. Jinak bych nebyl tak bohatý. Což je mimochodem ze všech tří, co jste jmenovala to nejhorší. Pořád se na mě lepí peněz chtivé ženy. Vy, předpokládám, taková nejste. Už proto, že jsem se nalepil já na vás. +usměje se+

Wenai: +s křivým úsměvem ho sleduje a jen se napije čikulády a když ji obchází tak se mírně usmívá a přivírá u toho oči, vyčkává+ Mám v plánu.. +začne a otočí se k němu, takže jsou teď pekelně blízko+ Provést něco skandálního. +nakrčí nos a mírně vycení zuby+ Něco šílenýho. +vezme si skleničku brandy, co je tam vedle na stolku a vyexuje ji+ A opít se. +znovu se k němu otočí, jazyk jí kmitá mezi zuby, jak hadí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 17:10

O tom vůbec nepochybuji. A navíc, což je nejhorší...Povzdechne si rezignovaně. Mám slabost pro muže, kteří vědí, co chtějí a jdou si umanutě za tím. Přivře oči a pousměje se. Tak tomu věřím také... Znovu se zadívá za něj, přes místnost, odkud je stále stíhají pohledem mnohé nákladně oděné dámy. Ne, to nejsem. Uklidní ho s úsměvem. Myslím, že vám můžu klidně přiznat, že i já disponuji docela slušným majetkem. Který jsem kupodivu nezdědila po starém a nemocném muži, kterého jsem si stihla prozíravě vzít těsně před jeho smrtí... Cuknou jí pobaveně koutky. ...ale jako vy ho získala prací. Že ta práce nebyla vždycky úplně legální, netřeba dodávat:P Ale je pravda, že jsem na to měla o trochu víc času než vy, takže nejsem tak schopná jako vy. Zalichotí mu teď trochu ona.

Batman: Jenom občas. +usměje se nepatrně, je to spíš jen takové cuknutí rtů.+ Opravdu? +prohlédne si ji zkoumavě.+ Nevypadáte jako sebevrah... Podotkne a vzápětí se pohne tak rychle, že si Vici uvědomí co se děje až ve chvíli, kdy ji drží v náručí a skočí z terasy dolů. Chladný vzduch sviští kolem nich hrozivou rychlostí a světla dole na ulici se přibližuí až příliš rychle. V posledních chvíli jejich dopad trochu zpomalí právě svým speciálním pláštěm, ale i tak pod sílou jejich dopadu zdemolují pět metrů chodníku, který popraská a o dobrých dvacet čísel se propadne. Tak co myslíte, dobrý let? Postaví ji na zem,ale pro jistotu ji přidržuje, kdyby jí selhaly nožky:P
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 17:16

Ale kdo říká, že chci dopadnout? +uculí se na něj tajemně a vzápětí už se řítí volným pádem rovnou na asfalt+ ÁÁÁÁ +zaječí poněkud nedámovsky, vytřeštěně zírá na příbližující se chodník a drží se ho tak pevně, že kdyby mohla, snad mu osmózou vleze do obleku+ No doprdele. +uleví si, když dopadnou, ale svítí jak lampión+ Teda to byla jízda! Skvělý! Ještě! +stabilitu najde docela rychle, ale využije příležitosti a ještě se o něj chvilku opírá+ Umíte ještě nějaký adrenalinový tríčky? +zeptá se zvědavě a oči jí svítí nadšením+

Joker: Ohohoho, to se mi lííbíí! +zachechtá se, jazykem si olízne koutek a zvlhčí tím koneček roztřepený jizvy+ Ukážem jim trošku anarchie. Já jsem totiž přímo vyslanec chaosu, víš? Podívej se na ty upjatý panáky. +grandiózním gestem máchne po celým sále, ale kouká pořád přímo na Wenai a oči mu svítí šílenstvím a nadšením+ Stačí jen trošičku popostrčit a všechen ten jejich naleštěnej řád se zhroutí. Jenom trošičku. Bum. +předvede rukama menší výbuch a protočí u toho oči+ Ty a já, drahoušku +chytne jí pevně za bradu a očividně ho vůbec netrápí, že jí narušuje osobní prostor+ Vykouzlíme spolu na těch zbohatlickejch tvářičkách pár širokejch úsměvů. +sám se děsivě ušklíbne a hrubě přitiskne svoje namalovaný rty na ty její+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 17:25

Bruce: +zasměje se zavrtí hlavou+ To je dobře, nedokážu si vás představit v náruči starého a nemocného muže. +nakrčí nos+ Já věřím, že vy jste naprosto schopná. +usměje se+ Hlavně schopna proměnit tenhle večer v nezapomenutelný. Zatančíte si se mnou? +zvedne obočí tázavě a kývne hlavou k malému parketu, kde pomalu hraje nějaká bluesová kapela+

Wenai: +když mluví, tak si nemůže pomoct, ale v očích se jí zažehnou světýlka šílenství a nadšení, ne nepodobný těm jeho a tvář se jí roztahuje do širokýho úsměhu a když ji políbí, tak ho chytne za pásek u kalhot a přitáhne k sobě+ Bezva. +zašeptá potom, trochu udýchaně+ Čím začneme? +trochu se zachvěje nedočkavostí+ Ohňostrojem? Se šlehačkou? +natáhne se kousek a nabere si na prst trochu šlehačky a přejede mu jím po spodním rtu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 17:40

Už to děláte zase, s naprostou lehkostí mi lichotíte. Mám dojem, že už si to ani neuvědomujete. Zakroutí s úsměvem hlavou. Velmi ráda udělám tento večer nezapomenutelným. Pro vás. Dodá s úsměvem. Moc ráda si s vámi zatančím. Kývne souhlasně, podá mu ruku a nechá se odvést na parket.

Batman: +koutky mu pobaveně cuknou, když vidí to její nadšení.+ Zpátky nahoru se mi nechce, ale co třeba malou projížďku? +koukne na ni tázavě, ale to už ji vede do jedné z tmavých postraních uliček, kde má schované...+ To je můj domácí mazllíček. +ukáže na něco mezi tankem a lamborghini. Nějakým tlačítkem to aktivuje, takže můžou nastoupit.+ Až po dámě... +dá jí přednost a znovu se slabě pousměje.+

(tak já jdu vyvenčit tu svou obludu potrhlou, do hoďky jsem snad tu :D možná dřív, protože mi určitě umrzne řiť :D)
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 17:49

(hehe, něco mezi tankem a lamborghini. :D to je perfektní. :D)

Jestli to bude projížďka ve stejným stylu, tak klidně. +zazubí se na něj+ Teda. Taky bych chtěla takový zvířátka. +vydechne a zírá na ten kolos. Kousíček ustoupí, když se to najednou aktivuje, ale pak už se nadšeně souká dovnitř, až se jí přitom vyhrnuje sukně+ Tady to vypadá jak v kokpitu! +usmívá se nadšeně a všechno si prohlíží+ Takovejch čudlíčků... +krouží prstem a pak namátkou něco zmáčkne, stroječek vystřelí a ve zdi je najednou epesní dvoumetrová díra+ O-ou. +hlesne nervózně+ Tak asi radši jedem, co? +blýskne po něm nervózním úsměvem a složí ruce způsobně do klína+ Tak tankostroj co střílí, skákání ze střech, maska,... vy mě zajímáte, pane Netopýre. +mrkne na něj rozverně+

Joker: A máš v sobě oheň! To já mám rád! +roztáhne rty ve zvrhlým úsměvu, díky jeho jizvám to vážně vypadá, že se směje od ucha k uchu, sjede jí rukou na zadek a pěkně jí zmáčkne půlky+ Jak si jenom dáma přeje. +zavrčí, vsaje si její prsty do pusy a olízne z něj šlehačku+ Tak teda ohňostroj. +lapne ji za ruku a táhne ji davem, co se před nima vyděšeně rozestupuje, až ke stolu s obrovským šlehačkovým dortem s logem Wayne enterprises. Zaleze si pod stůl, chviličku tam něco kutí, a když zas vyleze vypadá na hranici naprostýho šílenství+ A teď se budem dívat, fešando. Zatím mě můžeš zabavit +kmitne na ní nedočkavě jazykem a přitáhne si ji zas k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 18:03

Bruce: Omlouvám se. +řekne kajjícným tónem+ Zkusím tedy své lichotky trousit s větším časovým odstupem, ale nic nezaručuju. +nabídne jí rámě a odvede si ji na parket, kde ji úplně samozřejmě chytne proklatě nízko, ale pořád se ještě dá mluvit o pasu, a její druhou ruku sevře ve své a přitiskne se k ní+ Odkud jste? +zeptá se tedy+ Nejste z Gothamu.

Wenai: +rozesměje se zvonivým smíchem a poněkud za ním cupitá a oči jí zasvítí, zatím co je pod stolem, tak přehazuje různě písmenka v názvu Wayne enterprises až jí z toho vznike Mine determines, tak se zahihňá a to už leze Joker zpod stolu+ Už se nemůžu dočkat. +oči jí zasvítí, chytne ho za pas a začne ho líbat, chvíli pomalu, chvíli rychle a poněkud šíleně, taky ho kousne do spodního rtu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí