Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 18:39

+vykulí na ni oči+ Ty se na mě zlobíš? Co jsem provedl. +udělá takovej ublíženej výraz+ Já jsem úplně ze všech nejhodnější a ty se za mě zlobíš. +popotáhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 18:45

Já nevím, proč se zlobím? +kouká trochu dezorientovaně, ale pak si vzpomene+ Už vím! Protože ses nechal zmydlit a vůbec ti nevadí, že jsem se děsně moc bála! +píchne ho obviňujícně do hrudi+ Ale když mi dáš pusu, tak ti možná odpustím. +blýskne po něm rozverným úsměvem+ Ale nejlepší, jakou umíš! +vymíní si, zavře oči a našpulí pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 18:57

Jo ták. +dojde mu to+ Tak za to se ti opravdu strašně moc moc omlouvám. +řekne kajícně, zvedne ruku a přejede jí konečky prstů po rtech+ Tak tu nejhezčí. +svolí a políbí ji, začne pomalu, jemně olíbává její rty, načež jazykem vklouzne mezi ně a polibek prohloubí, sklání se nad ní, líbá ji a konečky jeho vlasů jí dopadají na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 19:11

+nechá ho ji olíbávat a užívá si, jak má měkký rty, pak otevře oči, vyjde mu vstříc jazykem a opětuje polibek. Prstama mu vjede do vlasů a jednou rukou ho hladí po zátylku, dokud jim nedojde dech a neodlepí se+ Páni. +vydechne trošku omámeně a kouká na něj úplně zblízka+ To bylo... páni. Tvůj jazyk chutná jako jahody +zamumlá bez souvislosti+ Myslím, že je ti odpuštěno. +usměje se, ale nepouští ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 19:35

Fakt? +usměje se taky mimo+ Ty taky, jahodová vílo. +otře svůj nos o její+ Tak děkuju, že jsi mi odpustila. +mrkne na ni a zase ji políbí, ale jen krátce, pak přejede rty na její krk, olízne hladkou kůži a konečně se zvrátí nazad do polštářů+ Dáš si ještě, jahodo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 19:57

Fakt. +zazubí se a tichounce vydechne, když jí olízne krk+ To si piš, že si dám ještě. +přikývne horlivě+ Ty, Byrone... +kouká furt do stropu, jak tam tancujou hvězdy, zatímco jim to Byron připravuje+ Já jsem se fakt o tebe děsně bála. A došlo mi, že... +povzdychne si zhluboka+ že tě mám asi ráda. +konečně na něj tak nervózně koukne+ Trošičku. +ukáže prstama malinkou škvírečku+ Takhle maličko.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 20:21

+poslouchá ji a nalejvá vodku, sirup, mátu..., nechá sklenice na stolku a otočí se k ní+ Já tě mám taky rád, jahodo. +usměje se a poněkud ji zalehne+ Takhle moc! +rozpřáhne ruce, jak strašně moc ji má rád a směje se, než ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 20:32

+když Byron mocně rozmáchne rukama, vyhodí přitom jeden polštářek přes zábradlí ven do tmy a rozesměje ji+ Tak jo, možná maličko víc. +ukáže prstama asi pět centimetrů+ Ještě trošku víc. +udělá dlaněma asi dvacet čísel+ Trošičku. +rozpřáhne ruce, obejme ho, vydá takovej mírně přidušenej zvuk, když jí zalehne a taky ho líbá+ Básníčku. Jahodovej. +uculuje se mezi polibkama a hladí ho přitom po zádech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 led 2013 20:56

+usmívá se jemně ji líbá, na rty, na nos a na tváře, pak jí jednu tvář olízne+ Stvrdíme naši lásku jahodovým vodkou. Jahodovou vodkou. +uculí se, posadí a podá jim pití a ještě jí dá pusu na tvář než se napije+ V týhle drogový kombinaci ti to moc sluší. +řekne se smíchem+ Vypadáš jako veverka, ale hnědá veverka.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 21:10

+trošku se chichotá, jak se pomalu dostává do další fáze tripu a taky jak jí lechtají jeho vlasy+ Ta mi toho vodku podej. +vycucne skleničku na dva loky+ Mňam. Jahůdky jsou moje oblíbený. +hihňá se+ Děkuju, drahý, ty tvoje králičí uši jsou taky docela fešný +zamává koketně řasama+ Vypadáš jak králíček Azurit. +rozchechtá se až se svalí do peřin a nemůže přestat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house