A otázka do pranice, kdy galavečer? Víte o termínu, kdy nemůžete? (já mám 28. sobotu v práci akorát) co velikonoce?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Takže termín 4.4. od 19:00? (Nebo i spíš?) Abychom se slezli, stihli to vyhlásit... Ať mám nějakou časovou rezervu na tvorbu cen a vy na hledání garderoooby?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
Na sedmou si taky myslím, že by to mohlo jít dřív nevím..ale zkusím..na 4 ale asi ne..
I have a dream, a song to sing, To help me cope with anything, If you see the wonder of a fairy tale, You can take the future even if you fail... (part of ABBA song)
Tak počítejte od 7. Protože na to vyhlašování na sebe musíme počkat