Netušila jsem, že jsem tak průhledná. Pousměje se. Budu muset zapracovat na kamufláži. Zajiskří jí v očích. Ano, přesně taková jsem byla. Černá ovce rodiny. Zasměje se tiše. Hmm, máte pravdu, není tak těžké to uhodnout. Možná i proto, že se naše myšlenky v této chvíli nijak výrazně neodlišují. Rty jí zvlní svůdný úsměv. Neřeknu to na vás, když ani vy na mě... Zašeptá mu horce do ucha a její dech ho zalechtá na krku, zároveň mu nehty zlehka přejede po šíji.
Batman: Tak že by nedostatkem času? +Navrhne pobaveně.+ Zákonnějších? Možná jinde, ale tady v Gothamu ne. Poctivé policisty bych spočítal na prstech. Vlastně jsou to členové jednoho týmu. +řekne hořce, ale zároveň i s jistou hrdostí v hlase.+ Ona to ta firma dělá tajně. Tak to nikomu neříkejte. +pousměje se spiklenecky.+ to máte pravdu, nepouštím je příliš blízko. Nechci nikoho ohrozit tím, co dělám. +pronese zamyšleně, jakoby sám k sobě. Pak náhle zvedne ruku a zlehka se dotkne jejích vlasů. Pak, jakoby si uvědomil, co udělal, ruku stáhne.+ Omlouvám se, nechal jsem se unést. Vyvoláváte ve mě zvláštní pocity. +zadívá se na ni a omluvně se usměje.+ Ne, nikoho jsem sem ještě nevzal. +dodá nakonec a znovu sklouzne pohledem na město před nimi.+