od Beatrix » 01 čer 2015 00:44
+Pokouší se Amonovi dovolat už z auta cestou z banky, no ten jí to nebere. Přes Arese vyzví, že je u sebe na hradě a doslova rozrazí dveře do jeho kanceláře a když ho tam nevidí, tak pokračuje do jeho ložnic+ Amone!!! Kde seš?! Jestli seš na mol, tak si mě ani ne-+když rozkopne dveře do ložnice a přistihne Amona s Kleou zrovna v poněkud intimní chvilce, rychle si automaticky zakryje oči+ Ježišmarjá! Amone!!! +zadupe jak je sama na sebe naštvaná - i když stejně je přesvědčená, že za to může on!- a couvá přitom zpátky+
+Klea vyskočí z postele, rychle si na sebe dává deku a dost sprostě přitom italsky nadává na adresu obou dalších zúčastněých a zmizí do koupelny+
+Amon chvílu docela šokovaně zírá. Zírá. Zírá. Otevře pusu, zase ju zavře a zírá.+ No...
+Bea za dveřma chvílu mlátí hlavou do zdi a snaží se nevnímat, že ju Klea proklíná+ To neumíš zamykat dveře?! +bodne prst směrem k příchozímu Amonovi vyčítavě+
To neumíš klepat? +vrátí jí to a zaváže si župan+ Co tu vůbec lítáš a ječíš? +napije se, sedne si a zapaluje si cigaretu+
Není čas! +sebere mu cigaretu a pakuje ho k jeho hromádce hadrů+ Unesli Remuse! Musíme ke Styx!
Co? +prvně si Amon myslí, že je to nějakej svatební špás, no podle Beina výrazu pozná, jak moc se mýlí+ Kurva! Kdo?! +hned se oblíká+
+Bea si zatím dá panáka, aby odfiltrovala další nadávky linoucí se z koupelny+ To nevím! Styx si byla vyzvednout výkupný, takže je naděje, že jí ho vrátijou živýho.
"Živej" není až tak moc super dobrej stav. +ujistí ju a rázuje si to rovnou ven+ Kde je Ares?
Na nějaké akci, nemůže...a...+zastaví ho+ Co když...co když je to někdo od tebe? +podívá se na něho+ Není zas tak moc lidí, kteří by si troufli unést tvýho kamaráda a nastávajícího Smrtijedky...
+Zauvažuje na pár sekund+ No..tak je zabijem? +navrhne jako nejjednodušší řešení+
+Bea pokrčí ramenama+ Gut. Tví zaměstnanci, mně neubude...
No tak gut. +přikývne a zastaví se před jejím autem+ Já se tam přemístím a obhlídnu to. Ty si s sebou vem někoho jako posilu a dojeď tam...
Dobře, Šlápnu na to! +ujistí ho a vezme to teda přes Mýtinku+
+Když v komnatách zavládne ticho, vyjde Klea z koupelny. Tváří se naštvaně...a ještě víc naštvaně se začne tvářit, když zjistí, že oba bezeslova zmizeli. To Amonovi nedaruje.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.