Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 17:38

tak jo a mohla bych se koukat? +zazubí se+ já myslím, že wenai bude taky ráda. +uculí se na něj+ já? a není to divný? +poškrábe se ve vlasech+ to by vypadalo, že tě chodím kontrolovat. +směje se, a polechtá ho na boku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 17:43

Kontrolovat? +koukne na ni a zaculí se+ No to mě teda ani ve snu nenapadlo. Ale tak jak chceš, když se ti to nebude zdát, tak s náma jít nemusíš. +pousměje se a dá jí pusu+ Já jí zavolám teda. +vytáhne telefon a vyťuká to číslo a volá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 18:07

no jako že ti musim schvalovat, s kým se bavíš a tak. +uculí se, založí si ruce za hlavu a kouká se jak volá+ tak jo, ale na zkoušky chodit nebudu, nemusím bejt u všeho. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 18:19

Ale prd. +zazubí se na ni+ To nemusíš, já už jsem úplně velkej a kamarády si umím najít sám! +vypne hruď+ No ahoj Wenai! +zahlaholí, když to zvedne a vyloží jí, že se teda musí sejít v hospodě a něco probrat, ale neřekne jí co+ Tak. +uculí se na Vici+ Nalakuješ mi nehty na pravé ruce?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 18:45

to jsem ráda. +zasměje se+ jo? jde se do hospody? +uculí se, a vytáhne si laky+ a jakou chceš barvu? +sedne si k němu do tureckýho sedu, a až si vybere barvu, nalakuje mu nehty, a sobě taky, asi na černo, aby mu nedělala ostudu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 18:58

Jde se. +uculí se na ni a přikývne a sedne si pořádně a podá jí ruku+ Černou. S čárkama. +rozhodne s a pak drží a kouká na to a na té levé ruce si to už zvládne nalakovat úplně sám a kouká na to+ No to by šlo. +usměje se na ni a suší si nehty aby si je nerozmazal+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 20:09

oh, tak jo. +zazubí se na něj, a s vyplazeným jazykem mu to pěkně nalakuje, a pak chodí a mává u toho rukama div nevzlítne, aby to rychle uschlo+ co si mám vzít na sebe, něco punkovýho? +rozmejšlí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 20:13

+taky tam mává kolem rukama+ No jo, punkovýho, to ti bude děsně moc slušet. +přikývne a culí se na ni+ A já to musím zkontrolovat, že jo. Aby sis neoblíkla něco blbýho. +už se těší, jak se bude koukat, jak se bude převlíkat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 20:42

nebo něco děsně pěknýho. +zazubí se, trochu se hrabe ve věcech+ já si vezmu korzet! +rozhodne se, a hnedka si ho vytáhne+ aaa kalhoty. +najde si nějaký pěkný, a začne se oblíkat+ je to dostatečně vhodný? +uculí se, a jde se namalovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 20:49

Božíčku! +vykulí na to oči+ To je boží. +zazubí se na ni+ To si vezmi. +přikyvuje honem+ Já myslím, že rozhodně. +přikývne a culí se děsně moc a taky se jde oblíct+ Já si korzet nevezmu, nevadí? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance