Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 16:56

Nejsi vdaná? +zopakuje po ní+ No tak proč to říkáš? +zatváří se trochu zmateně, ale docela spokojeně+ Nechci tě odvézt pryč. Vlastně... +sklopí oči a nervózně ohlazuje potah křesla, za kterým stojí+ přišel jsem se ti omluvit. Měla jsi pravdu, o Tiff, o otci, o Alex, o všem. Já se budu rozvádět, soeurette. +řekne tiše a najednou z něj všechna ta strnulost spadne a vypadá jenom hodně nešťastně+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 17:05

+chce Christianovi ještě něco vyčítat, ale Byron jí úplně vezme vítr z plachet. otočí se na něj trochu překvapeně a nejradši by ho rovnou políbila, ale před Christianem je pořád taková nesvá, tak mu jenom zmáčkne ruku a zářivě se na něj usměje+ Jo. Milujem se. +zopakuje po něm a zkouší si, jak to zní nahlas+Já nevím, jestli o tvoji omluvu ještě stojím, víš? Ty věci, cos mi řekl, než jsem odjela... to bylo fakt hnusný. +zamračí se a na jeho novinky pozvedne obočí+ No, nemůžu říct, že by mě to dvakrát mrzelo. +posadí se na gauč+ Vážně, Chrisi, vzal sis holku, co se jmenuje Tiffany. Co jsi čekal, noční hovory o kvantový fyzice? +protočí oči, ale už na něj nekřičí+ Co na tu poskvrnu na tváři rodu říká otec? +ušklíbne se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 17:16

+taky se na ni musí usmát a sedne si k ní na gauč a zapálí si, jednak chce být s ní pořád a taky je zvědavej, nakloní se k ní+ Možná bys mu měla odpustit, rodinu potřebuješ. +broukne jí do ucha, ale sevře jí ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 17:27

Já vím, a fakt mě to mrzí. +koukne na ni zkroušeně+ Ne že bys po mě taky nehodila pár fakt hnusnejch věcí. +koukne na ni+ No co bys řekla? Nemluví se mnou. Momentálně se ho Alex snaží přemluvit, aby nevydědil mě. +protočí oči+ Taky jsem už zjistil, že kromě toho, že její IQ dosahuje zhruba hodnot její tělesný teploty, neoplývá ani věrností. +ušklíbne se+ Právní dokumenty budu mít vyřízený do dvou týdnů, ale... Vic, ona mi chce vzít moji Vanessku. +vypadá dost strhaně a zoufale, jako by už pár dní nespal+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 17:32

A to mi říkáš zrovna ty, jo? +uculí se na Byrona a opře si mu hlavu o rameno+ Ne že by sis ty věci nezasloužil, bráško. +odsekne poněkud jízlivě+ Vanessku. +zopakuje nevěřícně+ Tys nechal drahouška Tiff, aby vybrala tý ubohý holčičce jméno? +plácne se do čela+ Ty seš normálně ztracenej případ, Chrisi. Poslouchej, mě jeto fakt líto, ale co chceš po mně? Dopředu říkám že přesvědčovat Tiffany nepůjdu. Já tu holku nesnáším. +procedí skrz zuby+ A právník seš tady ty. +pokrčí rameny, ale když vidí, jak je zničenej, povzdechne si+ Uvařím ti kafe. Ale pořád jsem na tebe naštvaná, aby bylo jasno. +přimhouří na něj oči. chvilku hledá skřítka, ale ten už je zas někde v háji, tak vstane a jde do kuchyně sama+ Chceš něco? +zeptá se ještě Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 17:38

+když to Vici řekne, tak jím projede osten bolesti a skousne si ret a sklopí oči a sedne si víceméně slušně a přehodí si přes sebe aspoň deku+ Nee, díky. +usměje se na ni, když jde dělat kafe a pak koukne na Christiana+ No... vypadá to, že jsi v pěkným průseru.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 17:47

+sedí tam s hlavou v dlaních, ale když na něj Byron promluví zvedne k němu zrak a nasadí vražednej výraz+ Ty. Nemám tě rád. Jseš podezřelej. +ukáže na něj+ To je moje malá sestřička, koho tady ojíždíš. +odříkává to jako předem připravenej proslov+ Takže jestli jí ublížíš, tak tě... +znejistí a zamyslí se nad nějakým fakt děsným trestem+ stáhnu tě z kůže! +řekne potom vítězně, jakože to zní dostatečně drsně+ Jasný? +přimhouří na Byrona oči a zas se posadí, uvolní se a vypadá spokojenej sám se sebou+ Jaký to bylo? Ještě jsem nikdy žádnýmu šamstrovi nevyhrožoval. +zajímá se a trochu se na Byrona usměje+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 17:50

+vrátí se do obýváku s kafetem, mlíčkem a cukřenkou a postaví to na stůl před Christiana, pak se zarazí a podezíravě na ně na oba kouká, a Chris si začne hrozně zaujatě míchat a dochucovat kafe, tak si jde sednout zpátky k Byronovi+ Co je? +zeptá se ho tiše, když vidí, jak je posmutnělej+ Co se stalo, básníčku? +znepokojeně ho pohladí po tváři a dámu pusu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 17:55

Obrázek

No tak sorry, brácho. +udělá přesně tu pózu jak na obrázku a je poněkud zmatenej+ No, myslím, že je lepší si ty výhružky vymyslet předem, víš, mít jednu dvě v záloze, kdyby náhodou, jinak to bylo dost dobrý. Ještě bys mohl mluvit takovým tím drsným hlasem a prskat, jak drsňáci z americkýho filmu.

Co? +koukne na ni, jkoby o nic nešlo+ Ale nic, nic.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 18:03

(:D)
Já na tom zapracuju. +pokyvuje zamyšleně hlavou, jakože má asi pravdu+ Ale sleduju tě. +ukáže si dvěma prstama na oči a pak na Byrona, ale to už je Vici zpátky+ No, doslechl jsem se, že tvůj přítel ovládá nějaký kvalitní přesvědčovací taktiky, tak jsem tě chtěl požádat o pomoc, ale to očividně přicházím s křížkem po funuse. +pokrčí rameny+ Nicméně... Tiffany mě vyhodila z domu a otec taky, takže... nemám kde bydlet. +poškrábe se rozpačitě na temeni a vyčkávavě na ni kouká+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house