Pokoj č. 8 Miss Wenai Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Jean Tannen » 04 čer 2015 00:02

že ti maltezius přinese lenochoda. +zopakuje jí to, a za chvilku se Jean objeví v koupelně a má to zvíře v náručí+ hele, děsně se mu po tobě stejskalo. +uculí se na ni, a složí jí ho do klína, a na chvilku zajdou vedle do pokoje+ budem ji muset vzít k doktorovi. +pošeptá Jeanovi Locke+ já nevim co mám dělat. +koukne na něj neš´tastně+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2015 00:09

Ahoj kluku. +usměje se na lenochoda a vezme si ho k sobě do náruče a podrbe ho v kožichu+ Hele budeme spolu lenochocdit, jo? +koukne na lenochodíka+ Já budu taky lenochod a budeme spolu viset a spát. +sešoupne se na židli dolů a zavře oči a lenochoda si pořád drží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2015 00:41

+vrátí se do koupelny a musí se uculit+ jo? chceš taky pořídit velkej strom, abys měla kde viset? +zazubí se na ni+ můžu ti učesat vlasy? +pousměje se, a jen tak pěkně ji pohladí po rameni, a lenochodovi podstrčí něco k jídlu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2015 00:44

Jo s houpačkou, velkou, abysme nespadli, že jo. +uculí se, jakože ze spaní a pořád hladí lenochoda+ No můžeš. +přikývne a sedne si trochu, aby ji mohl česat a drží a trochu se usmívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2015 00:53

tak jo, rozkaz. +zazubí se na ni, podá si hřeben, a začne jí je opatrně rozčesávat, pramen po prameni, nikam nespěchá, a rozplete všechny zcuchance+ no vidíš, krása. úplně na bál. +zazubí se na ni, a sedne si tam k ní pod okno+ a jak se má, evžen jeden? +podrbe lenochoda pod bradou+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2015 00:59

Ale on se nikoho nebál, že jo. +uculí se na lenochoda a podrbe ho na břichu, aby začal vrnět+ On se má moc dobře, lenochodí a nemá žádný starosti, že jo. +zašeptá a zavírá oči, jak ji češe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 04 čer 2015 08:17

+zazubi se+ ja myslel jako na ples. +zasmejese+ no to se má, to by se mi taky líbilo, nemít žádný starosti. +usměje se, a když ji vlasy rozcese, zaplete ji francouzskej cop, pác je desne šikovněj+ a co ty, chces taky cop? +podrbe lenochoda+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2015 10:56

On se má moc dobře, že jo. Protože je lenochod. Já už jsem taky lenochod. A taky nemám žádný starosti. +trochu se zamračí, až jí vystoupí vráska mezi obočím, ale hnedka je to pryč, zvedne ruku se dvěma prstama a dělá, že je lenochod+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 04 čer 2015 12:23

Tak jo. +uculi se+ a budete lenochodit tady, nebo chcete jít radši ven? Dneska je fakt pěkně. +nadhodi nenápadně+ koupili bysme sí třeba ledovou trist, to maj lenochodi určitě rádi.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 čer 2015 12:28

Co? +koukne na lenochoda+ Chceš jít ven? Kouknout se do parku? Tak půjdeme do parku. +přikývne a vstane+ Na ledovku a tak. +vydá se lenochodím tempem ke dveřím a má na sobě sice jenom pyžamo, ale to jí teda moc nevadí a lenochodí si to ven+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje