Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 18:13

+vezme Byrona jemně za ruku, ale nechá to plavat+
Ty bys poslal ozbrojený komando na matku svýho dítěte? +vykulí na Chrise oči+ A doma všichni zdrávi? +poklepe si ze strany na hlavu+ To nemůžeš myslet vážně. Já ji taky nemám ráda, ale to je trochu extrémní řešení, ne? +kouká na něj nevěřícně+ No to máš blbý. +soustrastně pokýve hlavou a jak se ticho protahuje, za chviličku jí to dojde+ Ne. Ne, ne, ne, ne ne! +vrtí rezolutně hlavou+ Tady bydlet nebudeš. Ani náhodou. Vůbec nepřichází v úvahu. Absolutně ne. +uchechtne se trochu hystericky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 18:19

Já? +vykulí oči, když se zmíní o jejím příteli, ale pak mu dojde, kterýho toho přítele vlastně myslí+ Jo aha. +přikývne a doufá, že tu její bratr nebude, ne že by ho neměl rád, ale to by pak nemohl chodit jenom v boxerkách po celým domě :D+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Christian » 22 led 2013 18:34

Ale no tak, soeurette, přece mě nenecháš bydlet po hotelech... +zkroušeně na ni dělá psí oči+ Já tě teďka fakt potřebuju, víš? Bude to jako dřív. Jako když jsme byli malý a já jsem byl tvůj velkej brácha. My dva jsme se přece měli rádi, Vic. +hraje bezostyšně na city+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 18:39

To si ze mě asi děláš srandu. +zahučí temně+ A to si jako představuješ, že tady budeš bydlet, přivedeš si sem Vanessku - prokrista to je ale blbý jméno +plácne se do čela+ a Tiff nás tady bude všechny navštěvovat a každou neděli bude brunch s otcem, ne? +hlas jí trochu hystericky přeskočí+ Zapomeň. Skoro sedm let během večera nesmažeš. +rezolutně vrtí hlavou+ Dám ti adresu dobrýho hotelu v Irsku. +řekne smířlivějc, vyhrabe někde vizitku Hotelu, co jí dali sebou a vystrkuje ho ze dveří+ Ne, vůbec, ani náhodou, bez debat. +reaguje na všechny jeho námitky hlasitě a přibouchne mu dveře před nosem, načež se vrátí do obýváku k Byronovi a složí se na gauč+ No věřil bys tomu? +koukne na něj nevěřícně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 22:24

+sleduje ji a ani k ní nejde, aby ještě nedostal jednu přes ústa, počká až k němu přijde sama+ No... Nemyslíš, žes na něj byla moc tvrdá - už mlčim, už mlčim! +hájí se, když ji vidí+ Co se vůbec tehdy stalo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 22:44

Ale prosím tě, na tebe naštvaná nejsem. +uculí se trochu, když vidí, jak se kreje+ Promiň, žes u toho musel bejt. +povzdychne si trochu unaveně+ Nevím, na co si hraje, když to v podstatě byl on, kdo mě vyhodil z domova. +stěžuje si trochu zahořkle, ale chytne se Byrona za ruku+ Drahoušek Tiff ho podváděla už když byli zasnoubení. Říkala jsem mu to, ale holt to nechtěl slyšet. A šlo i o jiný věci, o věci, co tehdy vyváděla naše sestra, o otce a pořád o to samý - že jsem se nechtěla vdávat za koho mi vybrali. Asi sis všimnul, že je na manželství trochu citlivej. +ušklíbne se+ Než jsem odešla, tak jsme se strašně pohádali a řekli jsme si věci, který... nevím, jestli můžu překousnout, víš? +kouká na jejich spojený ruce a ohlazuje mu prsty+ Ale Chris má pravdu, my jsme se fakt měli rádi. +pokrčí rameny+ A sedm blbejch let ani slovo. Ani zmínka, nic. A najednou se objeví, když mě potřebuje a čeká, že se mu vrhnu kolem krku. +zaksichtí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 23:06

Ne? +oddechne si+ No to je dobře. Vážně bych tě nikdy nechtěl naštvat. +řekne poněkud bojácně+ Víš, já tě chci poznat, nevadilo mi u toho být. +usměje se na ni, obejme ji kolem ramen a přitulí k sobě a povzdechne si+ No, tyhle rodiny jsou asi všude stejný. Ale my už v tom kolotoči nejsme. +mrkne na ni+ Když jste spolu nemluvili sedm let, tak je čas s tím začít, ne? +pokrčí rameny+ A mám hlad. Vyrušil nás ve svačině. +vykulí na ni oči+ A vyhrožoval mi. Prý jestli ti ublížím, tak že si mě podá. +zasměje se, když si na to vzpomene+ A pak se ptal, jak mu to šlo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 23:20

Jenže ty mi takhle nikdy neublížíš. +řekne přesvědčeně+ Že ne? +koukne na něj tak posmutněle+ A když jsi poznal i tu druhou stránku mýho života, pořád mě chceš? +uculí se na něj+ No, to jsem si taky myslela, že nejsme. Jenže on teďka bude courat okolo jako mlsnej pes, dokud ho nepustím dovnitř. Moc dobře ví, že časem vyměknu. +povzdychne si+ Asi jo. Měla bych mu dát šanci, viď? On za to úplně taky nemohl. Furt ho krmili těma kecama, jak je nejstarší syn a má práva a povinnosti, a úplně ho zblbli. Takovej nebejval vždycky. +jak jednou začne, je jak prasklej kohoutek a furt vypráví+ On tomu říkal zodpovědnost dospělosti. +uchechtne se při vzpomínání+ A tvrdil, že bych to taky měla začít pociťovat. Dosud to nepřišlo. +zakření se na Byrona+ To ti řek? +vykulí oči+ No jo, to je celej Chris. +uculí se nostalgicky+ Velkej bráška ochranář, na to se dycky hrozně těšil, až bude moct děsit šamstry. Trénoval jsi to před zrcadlem +usmívá se+ To je náhodou dobrý, to znamená, že tě bere vážně. +pohladí ho po ruce+ A víc ti neřek? Zdálo se mi, že... je něco špatně, že jsi smutnej. +pozoruje ho opatrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 23:48

+usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ JIstě, že ti tak nikdy neublížím. +ujistí ji+ Jakou druhou stránku? +zasměje se+ Já tě mám rád úplně celou. Se všema knížkama i s přebalem a s cenovkou. +poslouchá ji a chápe to, a přikyvuje+ Je to děsnej tlak, zlato. +povzdechne si+ Napůl je tu tvoje svobodná vůle a napůl úcta k rodičům, tradici a rodině. On bude v pohodě. +usměje se na ni povzbudivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:00

Děkuju. +usměje se na něj a vyleze mu na klín+ I s cenovkou? +uculí se+ Tak to jsi mě úplně uklidnil. +políbí ho a přitulí se k němu, a poslouchá ho+ Heleď, kdybych ti s tímhle mohla nějak pomoct... kdybys třeba... potřeboval jet domů, nebo tak... víš, že stačí říct, viď? +probírá se mu zlehka prstama ve vlasech+ To je od tebe hezký, že se ho zastáváš, ale víš co to znamená? Žádnej sex na pianu nebo v kuchyni, žádný nahatý párty, žádnej metal uprostřed noci, museli bysme se chovat skoro slušně. +vypočítává zděšeně+ Myslíš, že to zvládnem? +zeptá se s vážným výrazem, ale cukají jí koutky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house