Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Byronův pokoj

Příspěvekod Victoria » 14 led 2013 22:31

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:17

+dovede ho po schodech až k pokoji, co nechala spešl zařídit pro něj+ Tadá. +rozmáchne rukama a nechá ho vejít do dveří prvního+ Tamten pokoj na konci je moje ložnice, kdybych ti náhodou v noci chyběla. +uculí se na něj, usadí se mu na posteli a vezme si sendvič+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:20

+když tam vejde, tak na to vykulí oči+ Panebože! +odloží to jídlo na stolek a vykročí do místnosti, a v očích má neskonalý obdiv+ No panebože! To je dokonalý. +chodí od jedné věci k druhé a je jako u vytržení+ Paráda. +brnkne na kytaru, sedne si na postel za Vici a ukousne jí kus sendviče+ No to ne, ty tu dneska spíš se mnou, abych se nebál. +uculí se na ni s plnou pusou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:25

Líbí se ti? To jsem ráda. +culí se spokojeně+ Jsem ti přece říkala, že budeš mít vlastní pokoj. +pozoruje, jak tam pobíhá, a má radost, že se mu tam líbí+ Aspoň tady budeš se mnou často. +mrkne na něj+ No to je dobře, že to říkáš, protože jinak bych se ti sem musela nakýblovat sama a to teda vůbec není společensky vhodný. +koukne na něj vážně, ale pak vyprskne smíchy+ Hele víš co se mi tu líbí nejvíc? Kromě tebe samozřejmě. +uculí se na něj+ Támhleta lampa, co hraje na kytaru. To je fakticky boží +ukáže mu to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:30

To si piš, že se mi to líbí! +zazubí se na ni+ A ty se snažíš jako chovat společensky vhodně? +uculí se+ No tak jo. +pokýve bážně hlavou, jakože se teda budou chovat společensky vhodně+ Lampa? +koukne na lampu a rozesměje se+ Tak ta je přímo epesní. +prohlíží si lampu a nevydrží to a zachumlá se do peřin+ Hm... tady se mi bude krásně spát. S tebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:37

Asi radši ne, to bych musela jít zalízt do vlastní studený postele. +zasměje se, že to s tou vhodností nebudou přehánět a odloží talíř od sendvičů na noční stolek+ Hele básníčku... +přitulí se mu k boku a taky se jí už pěkně zavírají oči+ A to co jsi řekl Chrisovi předtím... to jsi myslel vážně? +kouká na něj zespoda zpoza řas a je jasný, co tím myslí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:40

Jo? +zamumlá a obejme ji kolem pasu a přitiskne k sobě+ A co jsem mu řekl? +koukne na ni+ Myslíš to, že tě miluju? +uculí se+ Hádej. +dá jí pusu na špičku nosu+ Jistě, že jsem to myslel vážně.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:47

Tak jo. Já jen že já tebe taky. +usměje se tak hezky a dá mu pusu+ Víš, jak se říká to o motýlkách v břiše? To je hroznej kec. +uculí se na něj+ Je to spíš jako když vytuníš basy a volume na maximum a pak zahraješ přechod z G na Emoll a jak je to strašně vytočený, tak ti to zaduní až v žaludku. Akorát že hezčí. +mudruje, pak mu dá pusu na dobrou noc a uvelebí se mu na rameni+ Tak dobrou, básníčku. +líbne ho naposled někam na klíční kost a zavře oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 00:51

+zasměje se+ Tak to máš úplnou a naprostou pravdu, jahodo. +dá jí pusu na dobrou noc, přetáhne přes ně peřinu, aby jí měli oba stejně a spokojeně zavře oči s ní v obětí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 00:54

+proplete si nohy s těma jeho a hřeje si o něj promrzlý chodidla, a jak je jí teplo a hezky, tak za chvilku usne jak špalek a spokojeně mu spí v náručí až do rána+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Winter house