Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 21:44

ty seš děsně vybavenej. +směje se a jde s ním+ každý správný muž má otvírák a cíga. +zazubí se+ jo, krásně. +usměje se na něj+ já mám děsně ráda večerní a noční města. +vykládá mu to+ ale to už sis asi všimnul, co. +zazubí se+ líbí se mi jak voní.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 21:46

Cíga! +vyděsí se, ale pak se začne culit, protože si dělá srandu+ Neboj, mám všechno. +pousměje se a koukne kolem, jak jdou na kopek k hvězdárně+ Sedneme si semhle? +ukáže na jedno pěkný místo s výhledem, který vypadá bezpečně od všech psích tentononců+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 21:50

neboj já je mám. +zazubí se na něj, a trochu s ním funí do kopce+ jo, tady je to pěkný. +usměje se, a sedne si+ někdy si sem chodím číst, je to tu děsně hezký a klidný. +uculí se+ všichni turisti jsou na druhý straně u hvězdárny, a sem skoro nikdo nechodí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 21:52

+posadí se k ní a rozdělá jim pizzu a víno+ Jako v Ritzu, no ne? +zazubí se na ni a nabídne jí plastovej kelímek s vínem+ Jako předkrm máme pizza chleba s chilli omáčkou. +upozorní ji děsně moc vážně, jako číšník+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 21:55

náhodou aspoň nepijeme z flašky. +uchichtne se, a opře se tam o kopec+ páni, to je úplně nóbl. +culí se, a hnedka při prvním soustu se pokecá omáčkou+ pamatuješ, jak jsme si objednali pizzu s česnekovým chlebem, první den co jsme byli spolu. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:01

Fakt? +koukne na ni a uculí se+ To už si ani nepamatuju, kočko. +pousměje se a pokrčí rameny+ Já si pamatuju, jak ses smála, to bylo nejhezčí, jídlo se mi úplně vykouřilo z hlavy. +pousměje se a vezme si taky kousek chleba s omáčkou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:05

já ani nevim, odkdy se to počítá, že jsme spolu. +uculí se+ jak jsi mi dal pusu? nebo když jsme spolu spali? +zazubí se+ ono to jídlo taky vůbec není důležitý. +usměje se, a ujídá mu chleba pod rukama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:09

Desátýho ledna. +zahuhňá přes chleba+ Já jsem si to napsal, abych to nezapomněl. Takže desátýho. +uculí se na ni+ Já bych ti snesl všechno jídlo světa, kočko. +zazubí se na ni+ tedy za předpokladu, že se se mnou podělíš o slaninu. +zazubí se jak to umí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 22:12

ty sis to zapsal? +uculí se a musí mu honem dát pusu+ to jsi byl prvně u mě doma a dali jsme si ty divný prášky na bolest. +směje se+ a ty jsi byl samá modřina. usměje se trochu, a pohladí mu ty žebra+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 22:15

No jo, protože jsem drsňák, že jo i kdybyste nepřišli, já bych to určitě zvládl sám. +ndme hruď a děsně se vyprsí, ale pak se rozesměje+ Ne asi ne. Díky, žes mě zachránila, kočko. +usměje se na ni vděčně a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House