Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 16:15

to je ti podobný. +zazubí se taky+ samozřejmě. +uculí se vesele+ týjo, no já si toho moc vážím. +culí se+ hele máš ještě ty lístky na green daye co jsem ti dala? +vzpomene si+už to brzo bude, mohli bysme jít. +usměje se, a trochu ho objímá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 16:52

No jasně, mám je schovaný u důležitejch věcí. +pžikývne+ Půjdeme na ně, že jo. To mi musíš připomenout, až budou. +zasměje se+ Já bych na ně i zapomněl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 17:09

no já jsem ti je tenkrát dala abys šel s wenai. +zazubí se+ ale můžeme jít spolu, jestli chceš, já je mám taky docela ráda. +usměle se, a dá mu pusu+ ale musíme dopředu, tam je to nejlepší. +culí se, a nakloní se pro pusu, a ještě jednu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 17:13

Já bych šel radši s tebou, stejně s tím Wenai teďka nemůžu otravovat. +uculuje se, no děsně nenápadně a dá jí pusu a ještě jednu navrch k těm před tím+ No nikde jinde pařit ani nemá smysl, že jo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 17:32

tak půjdem spolu. +uculí se+ co vlastně Jess? bude chtít ten tvůj byt? +usměje se+ jo, a můžeš tam chytit paličku. +zazubí se, a když tak vedle sebe leží, trochu se k němu tulí a olíbává mu rty, jelikož chutnaj po vínu a to je nejlepší+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 17:53

Jess si ho pry vezne kdyz nebude moc vysokej najem. +Uculi se na ni+ myslim ze kdybych mu proste nabidl ze mu ho dam tak se urazi. +Zasmeje se vesele+ Co palicku to ja si chytnu celyko kytaristu ze jo. Ja se nebudu vubec zinyrovat. + zaculi se na ni a pak se posoupne o neco vic k ni aby se k ni mohl vic tulit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 18:01

tak mu dej nějakej nízkej, ať z toho nemá blbej pocit. +uculí se taky+ teda ty nemáš skromný cíle. +směje se+ já si kytaristu chytat nepotřebuju, pač už jednoho doma mám. +zazubí se a dá mu pusu, a ještě jednu, a trochu ji prohloubí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 18:22

No jo ale pak bysme si ho mohli povalesit na zed jako suvenyr chapes? +Zazubi se na ni vesele a jemne ji liba pak ale trochu vic vasnivejc protoze je trochu opilej a ona moc hezky voni a on to nemuze vydrzet+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 18:31

no to bysme mohli, ale asi by nás očumoval při muchlování na gauči, a od toho už máme Jeefese, že jo. +zazubí se+ myslíš, že nás šmíruje? +hihňá se líznutě, a polibky mu všecky oplácí a trochu se k němu tiskne+ voníš jako pizza. +uculí se mu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 20:16

Jako myslím, že pro dva už by toho bylo moc málo? +uculí se na ni+ Já myslím, že ne. On je jako Alfréd z Batmama, že jo, distinguovanej. Víc, teda, než my. +uchichtne se+ Jo a to mi připomíná, že odvolávám Bobše a náš pes se jmenuje Robin. +pousměje se+ Ale nemůžu se zaručit, že to ještě nezměním. +zamumlá jí ještě do rtů, ale pak ji musí děsně moc líbat, protože to je boží+ Pizza je nejlepší.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House