Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 17:16

Kroužky asi nebudou, ale neboj, já už tě nějak zabavím. +mrkne na něj rozpustile, zapadne do koupelny, vleze si pod sprchu a zpívá si nějaký Floydy, pak se oblíkne do župánku, rozčeše si mokrý vlasy a vyleze ven+ Tak cos mi nechal? +jde to omrknout, uloupí plátek slaniny a spořádá ho nasucho+ Koukej, jahody zbyly. +uculí se a v očích se jí zablýskne+, jedný ukousne špičku a druhou půlkou přejede Byronovi přes rty, než mu ji strčí do pusy a zelený lístky odloží na talíř+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 18:54

Nic. +uculí se na ni s plnou pusou, tak taky poněkud huhlá a má tváře nacpaný palačinkama, tak chvilku pracuje, než to všechno spolkne+ Jahody mám rád. +vezme si od ní+ Ale v létě bejvaj lepší. +zhodnotí to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 20:53

Já vím, ale s tím holt nic neudělám. +pokrčí rameny+ Jo prosím tě, to jsem ti včera zapomněla říct, kdyby se tě někdo ptal na to přenašedlo, tak ho zapři, jo? +koukne na něj trochu vážnějc+ Ono totiž není tak úplně schválený ministerstvem. Takže je trošku nelegální. +uculí se rozverně+ Chceš se jít podívat k moři? Já tu mám totiž taky moře! +pochlubí se a zubí se u toho+ Je to kousek pod zahradou, asi kolem míle, ale je to hezká cesta. A taky si budu muset zajet do města koupit nějaký šaty na ten ples. +láduje se přitom jahodama a máčí si je ještě v jahodovým sirupu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 21:14

Jasný, jasný, to se vůbec neboj, že bych tě napráskal. +zazubí se na ni, vstane a začne se oblíkat+ Jů. +zasvítí jí oči+ Půjdem k moři. To bude paráda a pak se budem hicovat, kdo tam vleze i v týhle kose, co je venku. +zasměje se+ Klidně s tebou půjdu nakupovat, ale dýl jak hodinu fakt ne. +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 21:24

Dobře. +usměje se na něj, opře se do polštářů a úplně nepokrytě ho s úculem pozoruje, jak se oblíká+ No to teda ne-e, já do moře nejdu, dyť bych se počůrala, jak je to studený. +zasměje se+ No to seš obětavější, než jsem čekala. +mrkne na něj uznale+ Já tě nebudu trápit, stačí, že u toho budu trpět já. Odpo tam skočím, sfouknu tu rychle a brzo se vrátím. +slíbí+ Vezmu tě s sebou, až půjdu nakupovat podprsenky. +mrkne na něj a oči jí zajiskří+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 21:41

Tak dobře. Tak já tě tam hodím, aby sis nemohla vybrat. +mrkne na ni a přetáhne si přes hlavu triko+ Vážně? +oči mu zasvítí+ Ty víš, jak chlapa chytnout za srdce... nebo trochu níž, co? +zacují se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 21:54

No to zapomeň, jestli mě hodíš do moře, provedu ti něco strašně strašnýho. +vyplázne na něj jazyk+ Jestli se chceš koupat, za barákem je bazén a ten je vyhřívanej. A má tobogán, a můžeš do něj skočit z okna. +uculí se na něj a vyskočí z postele+ No co bych pro tebe neudělala, básníčku. +zasměje se, přejde k němu, obejme ho kolem krku a dá mu pusu+ Ty ještě vůbec netušíš, čeho jsem schopná. +mrkne na něj, sjede mu rukou po zádech, plácne ho po zadku a jde se oblíct k sobě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 led 2013 21:57

+zasměje se, chytne ji za zadek, jak jsou v tom obětí a zatočí se s ní+ Ale bazém není studený moře plný příšer. +zasměje se a pustí ji+ No to jsem opravdu zvědav čeho všeho. +mrkne na ni+ Počkám na tebe u toho slavnýho bazénu. +přejde k bazénu, zatím co se oblíká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 13:23

Co? Jako tady v koupelně? +zavolá na něj do koupelny, protože má zrovna přes hlavu mokrý tričko,do kterýho se zamotala+ Doprčic +zakleje, jak to ze sebe nemůže sundat,ale pak se jí konečně povede se celá svlíknout, vezme flašku a vleze do koupelny, opře se o futra a s jiskřičkama touhy v očích pozoruje Byrona, jak se sprchuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 16:40

+všimne si jí tam mezi furtama a ten svůj nápad přehodnotí, vypne sprchu a dá napouštět vanu+ Dobrý odpoledne, vodní vílo. +uculí se na ni a dojde k ní, mokrej, ale stejně už je všude voda, obejme ji kolem pasu a políbí+ Přidáte se ke mě v lázni? +ukáže na vanu+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house