od Syriana Spinnel » 05 srp 2015 08:10
Pro mě za mě, si plať co chceš, já tě chtěla jen pozvat na rande a ne se s tebou hádat, vaše ješitnosti. +Zamrmlám si spíš pro sebe, ale jsem si setsakra jistá, že mě slyšel. Jak je to vůbec možný, že v jednu chvilku bych mu nejradši padla na znak a v druhé mě vytáčí jak vrtačka? Znovu se na něj podívám a prostě mi to nedá a musím se usmát tomu jeho propalujícímu pohledu. Když dojí tak vstanu, přejdu k němu a se zarputilým výrazem si sednu k němu na klín, dívaje se mu zblízka do očí.+ Ty to prostě nechápeš, cukrouši. +Zavrtím malinko hlavou+ Nech mě, ať ti svůj postoj vysvětlím ano? +Opřu si čelo o jeho a zrzavé vlasy jej polechtají na tváři+ Takže si to shrnem... Dva roky jsem byla mimo, závislá na tom, jestli mě někdo najde, a na vrtoších těch magorů +mávnu do vzduchu, už je to pryč+, Když se tam objevili ti dva roztomilý psychopati, byla jsem závislá na jejich schopnostech mě udržet takříkajíc dýchající. Potom jsi tu ty. +Prohrábnu mu vlasy+ V tvojí zemi, závislá na tvé pomoci s ubytováním, stravou, šacením... motorce, tobě... Ehm, tak se mi prosím nediv, že bojuju o tu žďobičku NEzávislosti, kterou můžu mít... +S těmi slovy vytáhnu z kapsy kartu a zavolám na číšníka+ Platim! +A obrátím se zase ke Gabrielovi.+ Už mi rozumíš, vlku? +Pátravě mu hledím do očí a pak ho prostě políbím. +A pak, za milion let, až se vrátím do reality mu odpovím na otázku.+ Nejdřív přece půjdem koupit postel poklade, aby tě neboleli záda. +Uculím se a mrknu na něj děsně významně+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me