Tiše se zasměje. Tvá jistota, týkající se mých schopností, je zarážející, když vezmu v úvahu, že se od začátku snažím působit naprosto neškodně. Přejede mu škádlivě prstem od krku na hruď. Vážně? Pozvedne obočí a překvapí ji to víc, než tušila. My ale tolik času nemáme...Dodá tiše a když jeho rty začnou laskat její bradavku, s tichým povzdechem zakloní hlavu a nepatrně se zachvěje. Ale tvé argumenty se mi moc líbí a pozorně jim naslouchám. Vydechne s úsměvem a znovu se na něj podívá, v očích plamínky ohně.
Batman: No ony tady pásy jsou, ale oba se do nich ani náhodou nevejdem. Jedině že bys chtěla opravdu spáchat sebevraždu. +ušklíbne se pobaveně.+ Ale to by byla vážně škoda...+dodá a jemně jí okousne krček.+ Hmm, začínáš si být v řízení jistější, viď? +poznamená s úsměvem, když ho pohladí po stehně.+ Já nemám sebevražedný sklony. Nežertoval jsem, když jsem říkal, že v tomhle se zabít nemůžem. Jedině snad kdyby pod námi vybuchla atomovka. +zamyslí se nad tím, jestli by to přežili. Nechá řešení akademických otázek na jindy a jednou rukou začne dráždit bradavku, druhou ji vyjede po stehně vzhůru a zase zpět, při každém návratu vzhůru se o trochu víc přiblíží jejímu klínu.+