Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2013 22:02

Tiše se zasměje. Tvá jistota, týkající se mých schopností, je zarážející, když vezmu v úvahu, že se od začátku snažím působit naprosto neškodně. Přejede mu škádlivě prstem od krku na hruď. Vážně? Pozvedne obočí a překvapí ji to víc, než tušila. My ale tolik času nemáme...Dodá tiše a když jeho rty začnou laskat její bradavku, s tichým povzdechem zakloní hlavu a nepatrně se zachvěje. Ale tvé argumenty se mi moc líbí a pozorně jim naslouchám. Vydechne s úsměvem a znovu se na něj podívá, v očích plamínky ohně.

Batman: No ony tady pásy jsou, ale oba se do nich ani náhodou nevejdem. Jedině že bys chtěla opravdu spáchat sebevraždu. +ušklíbne se pobaveně.+ Ale to by byla vážně škoda...+dodá a jemně jí okousne krček.+ Hmm, začínáš si být v řízení jistější, viď? +poznamená s úsměvem, když ho pohladí po stehně.+ Já nemám sebevražedný sklony. Nežertoval jsem, když jsem říkal, že v tomhle se zabít nemůžem. Jedině snad kdyby pod námi vybuchla atomovka. +zamyslí se nad tím, jestli by to přežili. Nechá řešení akademických otázek na jindy a jednou rukou začne dráždit bradavku, druhou ji vyjede po stehně vzhůru a zase zpět, při každém návratu vzhůru se o trochu víc přiblíží jejímu klínu.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 22:13

Já se docela umím tulit. +namítne úsměvem, že by se možná i vešli+ Ne ne, moje posedlost adrenalinem má svý hranice. +uchichtne se, že sebevražda teda nehrozí+ No jo, rovně mi to docela jde. +uculí se+ Ale když mě takhle budeš rozptylovat, tak to brzo někam narvu. +zasměje se, ale zády se k němu přitiskne blíž a když jí polaská bradavku, uteče jí tichý sten+ Hazarduješ... +vydechne potichu, ale instinktivně trošku roztáhne nohy+

Joker: +prsty jí zlehýnka hladí na zátylku+ Zpívají v trojhlasech písně o nejnižších touhách lidstva. A jedna z nich je vždycky sama. Vždycky v koutě. Vždycky mlčí. Jenže co když má co říct, drahoušku? +zeptá se jí a najednou vypadá vážně znepokojeně+ Co když něco ví? +přitiskne si prst k čelu, jako by ho tam něco zevnitř bolestně hryzalo, podívá se na ni a na chviličku má v očích výraz člověka dlouho štvaného něčím, čemu nejde utýct+ Zavoláš, +sjede jí dlaní na místo, kde má pod tričkem kartu, a přitom jí stiskne přes látku ňadro+ zavoláš a já ti vyjdu na půl cesty, drahoušku. +až skoro něžně jí promne dlaní ňadro+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 22:24

Bruce: +křive se pousměje+ Právě proto. Ti co nic neumí, dělají ramena, protože chtějí ostatní zastrašit než k něčemu dojde. Ti mocní jsou pěkně zticha a nechají za sebe mluvit svoje činy v pravý čas. +prozradí jí svou taktiku+ Vážně, Mám tvou plnou pozornost? +pousměje se a znovu se skloní k jejím ňadrům+ A kolik máme času? Do rána? +jeho ruka, která bloudí po jejím těle úplně náhodou zabloudí do jejího klína kde polaská klitoris+

Wenai: Já to vím, žolíku. +podívá se na něj, něžně, skoro s láskou v očích+ Já tě znám. Jsi uvnitř mě. Takový kousek, ale tak daleko, abych ho nemohla uchopit. +když se dotkne jejího ňadra tak jí v srdci zahoří touha, tak silná jako chtíč, ale jiná, že ho nechce pustit z náručí+ A pak spolu zboříme svět.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2013 23:10

Ohromuješ mě. Vážně. A to se známe pár hodin. Potřese hlavou, jakoby tomu sama nemohla uvěřit. Absolutní. Přikývne souhlasně a usměje se. Ano, do rána. Ale pokud zatáhneš závěsy, možná i déle. Pousměje se a mrkne, co na takovou podivnou poznámku řekne. Pak zakloní hlavu a tiše zasténá rozkoší.

Batman: O tom nepochybuji. +prohlásí s jistotou a laškovně jí okousne ouško.+ Hmm, myslíš třeba takhle? +zavrní a jemně prstem zatlačí na klitoris. Zároveň jí přitlačí nohu k plynu, takže se rozjedou ještě rychleji, přímo proti jakési staré budově. S ohlušující ránou proletí její stěnou a těžké cihly zabubnují po ocelovém plášti batmobilu. Prudce dupne na brzdu a auto v ječení brzd obloukem zastaví.+ Takže naboření do něčeho máme za sebou...+mroukne jí do ouška a vzápětí se přesune k jejím rtům a dlouze, vášnivě a pomalu ji líbá, jednou rukou ji stále dráždí a jemně do ní vsune dva prsty.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 23:23

+v hlavě se jí perou dvě části, z nichž jedna křičí Ano ano ano! na jeho laskání a ta druhá Ne ne ne ne! na tu přibližující se zeď, takže se spokojí s tím, že tiše vykřikne napůl slastí a napůl čirým adrenalinem+ Och, panebože... +vydechne, tak trochu na obojí+ Ty mě zničíš. +uculí se a prudce oddechuje, natočí se k němu a opětuje mu polibky, prsty vklouzne mezi knoflíky košile a zlehka ho pohladí po holý kůži+

Joker: +její slova rezonují s něčím, co se vylouplo uprostřed chaosu v jeho hlavě, a protože to neumí pojmenovat, prostě ji znovu políbí, přitiskne ji k sobě a líbá ji sice dravě, ale tentokrát ne agresivně, spíš až ohleduplně+ Ano, ano, ano, budeme sedět na vrcholku nejvyššího mostu z kostek a budeme se dívat, jak svět hoří, dokud všechno nepohltí plameny. Všechno kromě mě a tebe, drahoušku. +šeptá horečnatě, hlas mu vzrušeně přeskakuje, oči se mu lesknou, a jak ji k sobě tiskne, může Wenai na stehně cítit jeho pomalu opět tvrdnoucí mužství+ Kde jsi se přede mnou schovávala drahoušku? +poplácá ji téměř dobromyslně po tváři a palcem jí začne dráždit bradavku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 23:32

Bruce: Hrmf. +zamručí, ale nakonec se zvedne a přece jenom ty závěsy zatáhne+ Ráno bude, až my řekneme. Až se nám bude chtít. +skočí za ní zpátky do peřin+ Arrr. +zavrčí a s úsměvem ji jemně kousne do krku, chvilku jí krk okusuje a tiskne se a tře tělem o její pružné tělo+ Teď jsi moje.

Wenai: Ah, žolíku, žolíku. +usměje se+ Ty jsi se musel narodit z mích snů. Nebo já z tvých? +zapřemýšlí+ Kostky ledu, kostky ledu. Cinkají v mé sklence jedu. Dnes už nikam nepojedu... Všechny mosty jsou strženy. Byla jsem hned za stínem měsíce. +zašeptá a chvíli ho líbá, než si uvědomí tlak na jejím stehně+ Ale ale ale. +uculí se a sklouzne mu rukou do rozkroku+ Řekni, co cítíš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 led 2013 13:06

Pozoruje ho přivřenýma očima a zálibně klouže pohledem po ho vymakaném těle. Hmm, správně. Jsme vládci noci a slunce vyjde, až my to dovolíme. Pohladí ho po zádech a tiše vzdychne rozkoší pod jeho kousavými polibky. To jsem... Přikývne souhlasně a v očích jí zajiskří. Přitáhne si ho k sobě a zadívá se do očí. Jenom tvoje, pro tuhle noc. Zašeptá a dlouze ho políbí, pohrává si s jeho rty, občas jemně kousne a rukama mu přitom putuje po zádech až na zadek, který sevře v dlaních.

Batman: Snad se nelekla.. +mroukne do jejích rtů a jemně jí okousne hranu čelisti. Sklouzne níž a jazykem ji polechtá v krční jamce a zlehka ji kousne do krku. Jednou rukou stále dráždí její bradavku a druhou intezivně tře klitoris a dvěma prsty laská hladké stěny jejího lůna.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 13:17

+jeho laskání v ní znovu probouzí vlnu vzrušení, která se jí šíří celým tělem, ostře vydechne, prudce se otočí a jak se mu horečně snaží rozepnout košili, škubne trochu moc a knoflíčky se rozletí po autě+ Ups. +uculí se rozverně a začne rty a jazykem zkoumat každý sval na jeho hrudi, zuby jemně přejede přes bradavku a začne ji intenzivně laskat+

Joker: Sny, drahoušku, ty nepatří nikomu. +zachraplá jí do rtů+ Toulají se světem a sedají na lidi podle vlastní vůle, a odcházejí, kdy se jim zachce. A jsou kruté, drahoušku. Krutější než ty a já můžeme vůbec kdy být. +brouká jí do ucha na svoji vlastní melodii a jeho ruka jí přitom bloudí po těle, tu pohladí, tu stiskne, tu škrábne a nakonec jí zajede pod sukni a usídlí se v záhybu jejího třísla a zatvrzele odmítá pohnout se níž+ Cítím nejtemnější obavy všech lidí. Cítím jejich nejskrytější touhy. Cítím hranice jejich šílenství. Cítím nejhlubší propasti jejich duší. Cítím tebe, protože to všechno jsi ty, drahoušku. +pokračuje nízko položeným hlasem, olízne jí ušní boltec a stiskne jí přes tričko bradavku mezi prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 led 2013 13:30

Bruce: +veškeré jejich počínání nenechá jeho tělo v klidu, pomalu začíná být opět vzrušený a jeho mužství tvrdne, otře se proto klínem o její kůži a za chvilku už zase stojí v plné síle připraven, ale sklouzne rty po jejích křivkách, na ňadra, na pupík a pak ještě níž, jemně jí roztáhne nohy a dvěma prsty pohladí její klín, rozevře okvětní plátky a špičkou jazyka polaská klitoris+

Wenai: +pohlédne mu do očí a jako by mu hleděla až někam na dno+ V tom případě... +řekne tiše, smutně a trochu zoufale+ mi už není pomoci.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 led 2013 13:48

(já mám ňákej splín, dneska to bude stát za starou bačkoru)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí