Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 led 2013 22:24

(to teda mají! :P ;) Já zas od zítra jdu makat - do neděle. Zítra a v sobotu do deseti a v neděli od 8:30 do 16:45, takže v neděli tu budu tak kolem půl šestý, pokud stihnu bus, tak dřív:) no a zítra v sobotu to bude dost na prod se mnou :ss )
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 23:01

( :* tak já zamakám :D)

+je vzrušená až na samotnou hranici, přiráží proti jeho prstům a hlasitě sténá, její ruka na jeho erekci stiskne pevněji a dělá jí problémy držet se v tempu, a když cítí přicházející vyvrcholení radši ho pustí, aby mu ještě něco neudělala. Křečovitě se ho chytí za rameno a jeho laskání ji posune přes hranu, hlasitě vykřikne, prudce zakloní hlavu, svaly se jí stáhnou kolem jeho prstů a nechá se strhnout orgasmem+

Joker: +pochechtává se+ Někdy, drahoušku, dělám vlastní ohňostroje. +nakloní se k ní a jen tak mimochodem se jí svěří+ Připravíš trochu benzínu, výbušniny, zapalovač, a BUM. +předvede rukama výbuch+ Všechno hoří. A všichni běhají jako malinkatí mravenečci. +ukazuje prstama, jak běhají+ Nikdy se nesmějí, jenom křičí. Pořád tak hrozně vážně. +olízne si rty a tváří se trochu zasmušile+ Pořád. Tolik. Vážní. +houpe hlavou ze strany na stranu, ale když vybuchne další raketa a vykreslí na nebi spršku jisker, přesune pozornost zpátky a na ohňostroj, zakloní hlavu a nadšeně se rozchechtá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 led 2013 23:12

Bruce: +laská ji až do samého konce slízává její sladkou šťávu a nemůže se nabažit její rozkoše a vzrušení se přelévá i do jeho těla, když se Becca uklidní, tak ji ještě políbí do klína a lehne si vedle ní+ Jsi rozkošná. +usměje se+

Wenai: +uculí se, když se jí tak svěřuje+ Nebo mouka, mouka krásně vybuchuje. A mýdlo. +pokývá hlavou+ Proč se nesmějí, vždyť je to taková legrace. +zívne a obejme ho kolem apsu a položí si hlavu na jeho rameno a s úměvem kouká na ohňostroj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 led 2013 23:27

Pomalu se vzpamatovává, otočí se k němu a dlouze ho políbí. A ty jsi úžasný. Usměje se líně a stejně vláčně ho políbí. Do trochu zpomaleného vědomí jí proniknou zvuky zvenčí a pohlédne k zataženému oknu, kde zvuky identifikuje jako ohňostroj. Tuším, že ten máš na svědomí taky ty. Pousměje se. Ale ten můj soukromý byl lepší. Větší. Zářivější. Zašeptá a protáhne se jako kočka.

Batman: +nepřestává ji dráždit, dokud první vlny jejího orgasmu neodezní a pohled na její vzrušením staženou tvář je téměř jako prožití vlastního vyvrcholení. Tiskne ji k sobě a zlehka ji líbne na krk.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 23:46

+opře se mu čelem o rameno,víčka má pevně zavřená a pomalu vydýchává odeznívající vzrušení+ Teda. +vydechne a uculí se, když je zase schopná artikulovaný řeči, přitáhne si ho za bradu k sobě a pomalu, skoro něžně ho políbí, a dlaní líně sjede zpátky do jeho rozepnutých kalhot a v mučivě pomalým tempu ho znova začne laskat rukou+

Joker: Mouka! +zavrčí nadšeně a podle toho, jak mu svítí oči, si to živě představuje+ Peníze taky vybuchují bezvadně, drahoušku. +koukne na ni a zašklebí se jako mlsnej kocour+ Vyletí do vzduchu a hoří ještě když je bere vítr. +rozhodí ruce a mává prstama+ A oni tak krásně křičí drahoušku, můžeš cítit jejich zděšení ve vzduchu. +vypráví spokojeně, jako kdyby jí předčítal pohádku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 led 2013 23:56

Bruce: +koukne k oknu, kde stejně, ale nic nevidí, kvůli těm zataženým závěsům+ Ano, vlastně. +přikývne+ To je velký ohňostroj, co měl přijít o půlnoci. Ani hodiny nepotřebujeme. +zasměje se+ Hádám, že společnost ho teď sleduje a vyměňuje si bonmoty. +chytne ji za ruku a políbí jí prsty+ Jsem rád, že tam nemůsím být. +usměje se na ni vděčně+

Wenai: Jé... +představí si ty hořící peníze+ A to je pak jako hvězdy, co putujou oblohou, sem a tam a tam a sem. +mává rukama+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 led 2013 13:49

A nebo se pohoršují nad tím, že se hostitel někam vytratil. Uculí se pobaveně. A já jsem ráda, že jsem tady. Usměje se a v očích jí rozpustile zajiskří. Já totiž původně hlasovala pro výlet do Ria. Zatváří se omluvně. Kdo mohl tušit, že snobský večírek bude tak zábavný? Lehce pokrčí rameny a usměje se. Doufám, že mi tuhle moji pošetilost odpustíš...? Zadívá se na něj jak ztracené kotě, ale v očích jí vesele jiskří.

Batman: Jsem rád, že jsi spokojená. +usměje se docela namyšleně a spokojený sám se sebou. Když její ručka znovu sjede dolů a začne ho laskat, dlouze vydechne a polibek jí oplatí se stejnou něžností a s trochu sobectví si teď užívá její šikovné ruce.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 led 2013 16:41

(Pardon, musela jsem emergency do práce a doteď jsem se nezastavila. :D)

Velmi, velmi, velmi spokojená. +zapřede mu do ucha, sklouzne do prostoru před sedadlem, roztáhne mu kolena víc od sebe, aby se mezi ně vpasovala, a pomalu jazykem olízne celou délku jeho mužství, pěkně od kořene až po špičku+

Joker: +upřeně ji pozoruje a souhlasně pokyvuje, a pak seskočí ze zábradlí zpátky na terasu a přejde k ní+ Hvězdy padají a všechno je zmar. +šeptne optimisticky a najednou ji chytne rukou pod krkem a prudce ji zakloní nad propastnou hloubku pod nimi+ Umíš lítat, drahoušku? +zachraplá a jak se mu v očích odráží ohňostroj, vypadá ještě šíleněji než obvykle. Jednou rukou ji drží kolem pasu, aby doopravdy nesletěla, a druhou ji tlačí za hrdlo přes zábradlí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 25 led 2013 19:23

Bruce: To je teda opravdu skandální, že je hostitel v posteli s nejhezčí ženou ze sálu. A ještě před půlnocí. +zasměje se+ Do Ria? +zatváří se překvapeně+ Proč tam? Karneval je tam v létě, pokud vím. Nebo jsi tam chtěla kvůli něčemu jinému? +zvedne tázavě obočí+ Jestli chceš, tak tě tam vezmu. Na střeše je soukromá helikoptéra.

Wenai: +šíleně se zasměje, když ji tak naklání nad tou propastí, obvykle moc výšky neumí, ale teď je jí to jedno, chytne se ho za ruku, co má na jejím krku+ Já umím... a ty, +v očích jí blískne šílený světýlko a trhne sebou i jím, že přepadnou přes zábradlí, sjedou po šikmé stěně a asi dvě sekundy padají, než se Wenai zastaví ve vzduchu a drží Jokera za ruku pod sebou+ Neumíš? +zasměje se a vytáhne ho milostivě na svoji úroveň a nechá ho taky levitovat+

(mám chuť na něco šílenýho, že to nevadí :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 led 2013 21:02

To tedy je. Měl by ses nad sebou vážně zamyslet. Pokýve vážně hlavou a v očích jí pobaveně jiskří. No mám tam pár známých...a zrovna se konaly jedny z nelegálních závodů na čtvrt míle. Tváří se tak nevinně, jak jen dokáže. Tak mě napadlo, že bych tamního narkobarona mohla připravit o nejlepší káru. Uculí se andělsky. Ne, to není třeba. Tam se něco jede každou chvíli, takže se tam vydáme třeba někdy jindy. Usměje se. A navíc, jsi si jistý, že by jsi zapadl do brazilského podsvětí? Zamrká na něj laškovně.

Batman: +upřeně ji sleduje, jak sklouzne dolů a když ho olízne, sykavě se nadechne a rukou jí vjede do vlasů. Nijak ji nepobízí, jen se mazlivě probírá její hřívou a propaluje ji pohledem.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí