Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 16:52

Bude mi potěšením, vodníčku. +zakření se na něj, oplatí mu polibek a prstem obkresluje cestičky kapiček, co po něm tečou+ Takhle oděn do vodních kapek vypadáte obzvlášť mňamózně. +dodá vážně, ale cukají jí koutky, vleze si do vany, kousek se posune, aby se tam taky vešel, a otevře flašku+ Trošku rumu, kapitáne? +mrkne na něj a sama si dopřeje lok+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 16:56

Tak já vypadám mňamózně? +zachichotá se a mávne rukou+ Ale jdi ty. +uculí se a vleze za ní do vany+ Jistě, první důstojníku. Byl jste právě povýšen z plavčíka na prvního důstojníka, neboť umíte parádně zvednout stožář. +zazubí se na ni a napije se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 17:05

( :D :D tak to mě upřímně rozsekalo. :D )
No samozřejmě. +zubí se na něj+ Počkej, až si zase kousnu. +uculí se a mlsně si olízne rty+ Teda takovej tryskovej postup! +zakryje si jakože překvapeně pusu+ Já to dycky tušila, že udělám kariéru přes postel. +povzdychne si hraně, ale pak se zakření a natáhne se pro polibek+ Teda pane kapitáne, dneska chutnáte jak rumový pralinky. +usoudí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 led 2013 21:06

Mám rád plavčíky, co ví jak na to. +zahýbe významně obočím a zazubí se na ni+ Hm... +políbí ji+ Že ty seš místo vodní víly rumová víla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 led 2013 23:08

Tak to máš kliku, stožáry, to je moje. +uculí se spokojeně a jak se tam mrcasí, aby se líp uvelebila, úplně náhodou se pod vodou trochu otře o ten eho stožár+ No já jsem rozhodně absintová víla. Mám zelený šatičky a plním přání. +zazubí se na něj+ Máš nějaký přání, vodníčku? +pozvedne na něj významně obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 led 2013 13:43

Jo? A máš taky kouzelnou hůlku? +zasměje se a obejme ji kolem pasu+ Já teď zrovna mám všechny přání splněný, ale hned jak se nějaký objeví, tak ti dám vědět, to se neboj. +usměje se a políbí ji na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 led 2013 16:45

To si piš že mám, zelenou a s hvězdičkou na konci + uculí se, uvelebí se před ním a opře se mu o hrudník, cachtá se rukama v teplý vodě a prstem mu kape kapičky do dlaně+ Řekni mi něco, co o tobě ještě nevím. +usměje se na něj dozadu a chytne ho za ruku, co má kolem jejího pasu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 led 2013 20:06

Hm...? Co o mě ještě nevíš? Tak čím bych začal, že jsem naprosto úžasný, to už asi víš. +zasměje se+ Jednou jsem ukradl ze Zoo jezevce. Byylo to v Londýně, sehnali jsme mu vodítko a vodili ho po bufáčích.

(jo a zapomněla jsem, že Byron má na lýtku tetování)

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 03:07

Jo, chci vědět všechno, co mi dovolíš. +uculí se na něj dozadu+ Jaká je tvoje nejhezčí vzpomínka. Jakou bys chtěl mít superschopnost. Co tě rozesmívá, kdo ti dal první pusu, jaká písnička tě nutí tancovat. Všechno. +vypočítává a přejíždí mu konečkama prstů po předloktí+ Jakej příběh je za tímhle. +pohladí ho zlehka po tetování na noze+ Jo, toho už jsem si stihla všimnout. +zasměje se a políbí ho na tvář+ Ty jsi ukrad jezevce? +vykulí oči+ To je slušně ujetý. +uchichtne se uznale+ A co jsi s ním pak dělal? +zajímá se+

(To je fakt krásný! :o
Vici má pod pravou pánevní kostí taky jedno, ale míň lyrický. :D A trošku menší. )
Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 12:30

Nejhezčí vzpomínka byli moje první Vánoce s kamarádama. +vzpomíná+ Superschopnost bych chtěl mít... ty jo tak to je těžký... jo! nikdy nemít kocovinu. +zasměje se+ Rozesmívá mě spousta věcí a první pusu mi dal můj kámoš Bob v první třídě. +zašklebí se, ale vesele+ Tohle? +koukne na tetování+ No... to jsem se jednou takhle zhouboval a šel na louku a narval tam vlčí máky, teda, mě přišlo, že to byla louka, bohužel to byly Amsterodamský ulice a květinářství a došel jsem za tetérem a ukecal ho ať mi je vytetuje. Byl to obří králík. Jsem si myslel. Evidentně jsem měl víc štěstí než rozumu. A toho jezevce jsme pak uvázali u brány. A teď ty. Jaký máš nejradši pudink? Kam bys chtěla jet v létě? A chceš mít děti? Na jakej nástroj chceš umět hrát?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house