Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2013 17:54

+schová ji ve svém náručí, obejme ji silnými pažemi a pomalu ji kolíbe v tom rytmu, skloní se k ní a přivoní k jejím vlasům, nenápadně+ Pro mě to byl vážně perfektní den, Styx. +usměje se mírně a klidně
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 led 2013 18:42

+chvíli se choulí v jeho náručí a je jí hrozně fajn a při poslechu textu písně pochopí, proč Jacob vybral zrovna tuhle písničku. Pak k němu zvedne hlavu a chvíli se na něj jen tak dívá+ Pro mně taky... +píseň dohraje a oni dotančí, ale moc rychle se z jeho náruče nehrne+ Jsem ráda, že ti bylo se mnou fajn. V nejlepším je třeba přestat +zní to téměř smutně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2013 19:08

+zvedne udiveně obočí+ To mi budeš muset vysvětlt, tohle přísloví jsem nikdy nepochopil. Je to přece nesmysl. +vezme její obličej do dlaně, pohladí ji palcem po líčku a usměje se na ni, moc hezky+ Protančíme noc naskrz časem, sem a tam, a trochu pryč.... +odvykládá poeticky kousek nějaké básně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 led 2013 19:21

+rozesměje se+ Já taky ne... ale říká se to tak. I když je to opravdu hloupost. Proč ukončit něco, co je perfektní? +usměje se na něj, když ji pohladí po tváři+ Ty chceš protančit celou noc? A co moje nohy? +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2013 19:48

Nesmíš věřit všemu, co se říká. +zavrtí s úsměvem hlavou a dál se s ní pohupuje v rytmu písničky+ A proč ne? Až tě budou bolet, ta tě vezmu do náručí a budeme pokračovat. Neboj se prožít svůj sen, Styx. Všechno je možné. My dva... můžeme všechno. +usměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 led 2013 20:14

Do náručí? +opět se rozesměje+ Ty jsi fakt k neutahání, Jacobe. Tys asi opravdu nekecal s těmi tvými mimořádnými výkony +culí se na něj vesele+ Ty možná můžeš úplně všechno... já jsem trochu opatrnější. Zná mě tady spousta lidí a nechtěla bych, aby se o mně psalo v místních novinách, jak jsem řádila v tanečním klubu s cizím mužem +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2013 20:46

A co záleží na tom, co si myslí ostatní, Tví přátelé tě snad znají tolik, aby si o tobě nic zlého nemysleli. +objímá ji a kouká jí do očí+ Ale když se tolik obáváš o zkažení tvé pověsti, tak koneckonců můžem protančit noc doma. +zasměje se a zatočí ji v náručí+ Co ty na to?
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 26 led 2013 21:15

Vlastně máš pravdu. Mí přátelé by určitě nevěřili tomu, co píše jedna neoblíbená novinářka do zdejších novin. Takže mi to může být úplně jedno, co si tam čmárá +souhlasí s ním a pak se zamyslí nad jeho návrhem+ Doma? +uvažuje, že ani doma nebude bezpečno před tou bzučivkou. Ledaže...+ Ale proč ne? Doma můžu řádit, jak chci, nikoho tam neruším. A mám to kousek do postele, když už budu zmožená +zasměje se+ Dobře... jede se domů.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 26 led 2013 21:36

Tak dobře. +přikývne+ Tady už stejně budou zavírat. +když dohrajou jejich písničku, vezme ji za ruku+ A když budeš unavená, tak můžeš padnout rovnou do peřin. +zasměje se a vede ji tedy do šatny a po cestě na baru vyrovná účet za oba+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 02:19

!VAROVÁNÍ! TOHLE JE PŘEKOPÍROVANÁ HISTORIE Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA JI ČÍST ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!

Cairo_: Nejsem si jistá, jestli měl na mysli zrovna tebe, ale já si nestěžuju, *zasměje se a jde za ním a zcela nepokrytě ho okukuje, protože je sice zadaná, ale dokáže ocenit pěknýho chlapa, když ho vidí, a zamíří do Tap Tavern*

Isaac.Walker: Nojo, striptýz, *vzpomene si a hned sundavá tričko.* Spokojenej? *zazubí se na Byrona, přehodí si to triko přes rameno a zamíří taky k východu.*

WenaiLafayette: Já vím, to se rozpoští ta iluze. +zazubí se na něj+ Kam jdem? +zajímá se a rozhlíží, kam to zase cestujou+

Byron_: Já si počkám. +uculí se na ni a plácne ji po zadku a trochu ji tam štípne+ Mě se tu líbí! Bude ten striptýz? Kdo ho sliboval?

Jean.Tannen: nemáš zač, kámo. +poplácá Isaaca po zádech a zazubí se+ Jdeme! +zavelí, a elegantně sbalí flašku pod bundu+ a jdeme pěšky, já se s váma nepřemisťuju. +rozhodne+

locke.lamora: jenom máš trošičku rozmazaný okraje. +zazubí se na ni, a trošičku ji přidržuje, i když by teda bylo lepší, kdyby nespadla, pač by určitě taky spadnul, roztáhne křídla a dělá letadlo+ už jdem? +vzhlídne+

Cairo_: Nikdo nejsme opilej, *souhlasí s Wenai.* Jenom jsme na okrajích trošku rozostřený, ale to jsou i všichni tady kolem, takže to asi bude tim světlem, *usoudí a málem spadne z tý vratký židličky.* Jo, přesun, tyhle pasti tady *ukáže na tu věc, na který sedí,* jsou nebezpečný, půjdem někam, kde se nás nesnažej zabít.

Isaac.Walker: Páni, vždycky jsem chtěl bejt lampa, díky chlape! *poplácá ho taky a ten pohyb ho vychýlí z rovnováhy a málem taky letí. Na poslední chvíli se chytne baru a vydrápe se na židličku*

Victoria.Winter: já ti dám pijavice. +zazubí se+ počkej doma. +pošeptá mu a seskočí z něj+ tak co, přesunem se do tapu, dokud toho jsme schopni? +uculí se na ně děsně vesele+

WenaiLafayette: Já náhodou vůbec nejsem opilá. +směje se a je děsně moc střízlivá a plese se a motá jenom trošičku, za to se děsně moc culí+

Byron_: +pečlivě dělá ochutnávače, jestli to není jedovatý+ Mě se tu taky líbí.. I ta pijavice, co mám za krkem. +uchechtává se+

Jean.Tannen: +trochu se culí, jak je ochmatáván+ já jsem rozmazanej nejvíc, a vy všichni jste letadla. +sdělí jim, vyhrabe se, a napije se+ díky kámo. +poplácá isaaca po rameni+ ty jseš lampa. +dá mu výjimku+

locke.lamora: +zahihňá se, když ho polechtá na zadku, a jenom kouká kam Jean zmizel+ Jeane ty lítáš? +vykulí oči, a podá mu ruku, aby ho zvedl, ale radši se drží baru+

Victoria.Winter: +omotá mu ruce kolem krku a nechá se odnýst k baru+ chci. +zazubí se, a podá si panáka, dá mu ochutnat, jestli to není jedovatý, a pak to vypije+ tady je to dobrý. +zaculí se+

Isaac.Walker: Rozmazaný jste všichni, *rozsekne to Isaac* To chce meducínu, *usoudí moudře, na minutku se ztratí a vrátí se rovnou s celou flaškou a dá ji kolovat.* A ty si dej dvakrát, *podá to Jeanovi na zem*

Cairo_: Nene! *oponuje dotčeně takovýmu ošklivýmu nařčení a na důkaz toho si dá jednoho z těch panáků, co přinesla.* Náhodou už začínám bejt zas rozmazaná. Nebo jsi rozmazaná ty? *zamžourá na ni*

WenaiLafayette: +směje se a jde k baru a děsně nenápadně ochmatává Lockemu zadek, jenom jednou dvakrát se přechmátne a sáhne na zadek Jeanovi+ Co tam děláš? +koukne na něj pak na zem+

Byron_: Ááá upííír. +kvílí+ Už je to tady! Už mě sajou! +směje se+ Musím doplnit tekutiny! +hnedka si jde dát panáka+ Cceš taky upíre?

Jean.Tannen: vy prd vydržíte. +směje se, ale napít se jde taky, to totiž neodmítne, a práskne sebou na barovou stoličku, která to poněkud nerada cítí a pro změnu práskne Jeanem o zem+

locke.lamora: +mává vlasama úplně jak metalák, a předvádí kytarový rify+ pití! +zajásá, a jde se taky lehce zchladit, a vezme jednoho pro wenai+

Victoria.Winter: jááá jsem nejvíc celá. +zazubí se a skočí mu na záda, načež ho kousne do krku+ já jsem strašnej upíííír! +směje se div nespadne+ ty málo piješ. +ukáže na cairo, když se tam tak oplenduje a culí se+

Isaac.Walker: *Směje se na celý kolo a bourá tam do všech v dosahu a když písnička skončí, je celej udejchanej a rozhicovanej* Pití! *zvolá nadšeně, vezme si od Cairo panáka a na ex ho do sebe obrátí, načež se mu už trochu zamotá hlava, ale ustojí to a nadšeně se usmívá*

Cairo_: Ale ne, sedí, jenom z trochu větší dálky, *zasměje se* Nechci mít zas tři neděle modrej nárt. *Se smíchem je chvíli sleduje, jak tam blbnou, a pak využije tu chvilku a zajístí na baru další rundu*

WenaiLafayette: +děsně moc skáče a hází vlasama a pak zase skáče a je vůbec nejlepší pogovač+

Byron_: Pogo! Pogo! Pogo! +prozpěvuje si a lebetí si, jakej je tam pěknej chumel a když to dohraje, tak chytne Vici a směje se+ Seš celá?

Jean.Tannen: lamorooo! +zaječí, když málem skončí na zemi, a pustí se rovnou do nejtvrdšího pogovacího chumlu, celej roztlemenej, až dokud neskončí písnička+ dalšííí! +zakřičí+

locke.lamora: +hnedka jak začne pogo, sejme celou svojí muší váhou Jeana, a děsně se směje, jak tancujou v jednou chumlu, až do konce písničky, do se jde osvěžit jedním z těch sedmi alkoholů, a je lehce zpocenej+

Victoria.Winter: pogoooooo! +zavřeští, a děsně nahlas zpívá, vráží do všech a odlítává na stranu, a děsně se směje+ woohoo! +zajásá, a všechno má v rauši lehce rozmazaný+

Isaac.Walker: *Pobaveně se zasměje, když se za něj Cairo tak schová* Copak, pogování ti nesedí? *dobírá si ji, kopne do sebe zbytek skleničky, jen pro jistotu, a nadšeně se přidá k těm dvěma*

Cairo_: *Když to tam začne pogovat, radši se klidí kousek stranou, obtancuje ty svý dva tanečníky a schová se za ně, aby ji nezašlápli, a chrání si drink, aby o něj nepřišla*

WenaiLafayette: To doufám, že jol. +uculí se a když to uslyší ak taky hnedka začne pogovat a vráží tam do Byrona+

Byron_: No já bych proti nebyl, jako bys mě neznala. +uchechtne se, načež zavyje a začne děsně moc pohovat+ Uděláme peklo!

Jean.Tannen: já jsem náhodou pořád tady! +zazubí se, a přidá se do toho skupinovýho tance+ a je tu aspoň někde nějak striptýzovej klub? +zajímá se úplně jen tak vědecky+ já žiju s lamorou, horší už to s tebou bejt nemůže. +azubí se na Isaaca, a přidá se k tanci+

locke.lamora: jde ti to výborně. +zazubí se, a vystříhává tam úplně twistový taneční figury, zahne ji až jí vymete vlasama parket, a pak taky zpívá, pač na acdc už ho byron určitě naučil+

Victoria.Winter: nech toho, já už jsem poněkud opilá a moc nepotřebuju. +zazubí se a trochu Byronovi olíbne ucho, pak mu vyklouzne, a běží si na bar zažádat o písničku, načež začne hrát Highway to hell, tak děsně paří

Isaac.Walker: To je slovo chlapa! Teda ženský, *opraví se honem* A ty můžeš zavřít oči, jestli máš strach, že ti moje úžasná postava způsobí mravní újmu, *doporučí mu se smíchem*

Cairo_: Ale jo, ty jo, *nesouhlasí s Jeanem* Nejpěknější chlap na světě je teď v jinym světě, tak se můžu podívat aspoň na druhýho nejpěknějšího, *prohlásí s neochvějnou logikou a nějak se jí daří tancovat s oběma*

WenaiLafayette: Já taky. +uculí se a tančí tam a jen se směje a je jí veselo+

Byron_: Jo? Pauzu? A kde? V nějaký šatně? +jen se culí a děsně moc nevinně mrká. Zatočí se tam a dá se do toho slopečnýho tance a pije a směje se+

Jean.Tannen: no počkej, nezamlouvej to. +culí se na to svlíkání+ ty nee... +koukne na Isaaca pobaveně a zatočí Cairo dokola+

locke.lamora: tak já se vynasnažím pokračovat. +zazubí se vesele, tancuje s ní, a jednou rukou obejme Isaaca kolem ramen, pač stejně tancujou všichni se všema, a směje se, trochu opile+

Victoria.Winter: můžeš, ale počítej s tím, že jestli jo tak si uděláme od tance pauzu. +zazubí se na něj, napije se, a trsá tak napůl s ním a napůl v kolečku+ pártýýýýýý! +zaječí s byronem, zvedne flašku a trochu se polije, ale je to fuk+

Isaac.Walker: Já se klidně svlíknu, já s tim problém nemám, *blýskne jedním ze svých okouzlujících úsměvů.* Hej, zdrhá mi tanečnice, *postěžuje si ale hned pokrčí rameny, napije se a tancuje dál*

Cairo_: Kdo tu mluvil o svlíkání? Řeč byla o tancování, *směje se a když Jean zařídí tu diskokouli, okouzleně vykulí oči.* Jů, světýlka... *zahihňá se a když se Jean vrátí, chytí ho za ruku a sama se podtočí*

WenaiLafayette: No přece tím ,že seš se mnou a že seš nejlepší, to je jasný. +culí se na něj, a chudák Jean, ona si ho ani nevšimne, protože má oči jenom pro Lockeho+

Byron_: Jo? Mám se svlíknout? To by všichni byly úplně oslněný mím ladným tělem,, že jo. +směje se vesele+ Pááártýýý! +výskne a zatočí se+

Jean.Tannen: jen se klidně svlíkejte, holky. +směje se vesele a tancuje s flaškou+ hele, diskokoule! +všimne si, a zajde za barmanem, aby jim ji zapnul+

locke.lamora: jo? +uculí se, protočí si ji pod rukou a chytne ji za boky+ a čím jsem si to zasloužil? +směje se, posilní se alkoholem a tancuje s ní šikmo přes parket a málem sejme Jeana+

Victoria.Winter: ty si koleduješ. +zahihňá se, napije se trochu, a pak jde s flaškou v jedný ruce za ním a pustí se do tance, s totální vervou, až jí vlasy poletujou+ chjo, zase striptýz. +směje se na ten tanec nabaru

Isaac.Walker: A možná i něco přividěláme, lidi rádi strkaj peníze za oblečení lidem, co tancujou někde kousek vejš. A za ty peníze se dá pořídit další pití, *plánuje zvesela a tancuje nejlíp jak umí*

Cairo_: Proč ne? Na stole se tancuje nejlíp, *zakření se na Vicky a převezme si od Jeana pití* Vsadim se, že tam stejně nakonec skončíme. A nebo rovnou na baru, třeba z toho kápne pití zdarma, *dodá šibalsky*

WenaiLafayette: Ale jo, s tebou tancuju. +uculí se na něj a jde s ním na parket a trochu se snaží odvázat a pomalu se uvolňuje a trsá a dá si alkohol+

Byron_: Tady se tancuje přesně tam, ke my chceme, kočko. +zazubí se na ni+ Takže kliďánko i na stole. Jinak můžeme začít na parketu a pak se propracovat na jiný levly. +chytí ji za pas a svůdně se zavlní v bocích+

Jean.Tannen: já myslím, že by ti šel k očím. +zazubí se na Cairo, a jde jim pomoct s těma alkoholama, donese je na parket a rozdá jim alkohol+

locke.lamora: +pusu jí oplatí, protože to jinak nejde, samozřejmě, a neohroženě ji hlídá ze strany+ ty taky tancuješ? +zeptá se pro jistotu opatrně, a vede si ji na parket+

Victoria.Winter: dva alkoholy. +opraví to teda, když si byron taky poručí+ teda sedm alkoholů. +uculí se+ kde se tady tancuje? doufám že zas nebudu muset na stůl, lidi už se mi smějou. +zahihňá se a přebere lahve+

Cairo_: To seš hodnej, ale já se o sebe dokážu postarat, *zasměje se, ale na parket se nechá odvést víc než ochotně, už cestou se hezky zhoupne v bocích a začne to tam hezky roztáčet, samozřejmě ve vší počestnosti*
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre