Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 13:22

To je dobrá superschopnost. +zakření se a kýve, že to by taky ráda+ Tak Bob jo? Tys byl takovej experimentátor už na základce? +uculí se+ Teda ty seš neskutečnej klikář. +vrtí pobaveně hlavou a obkresluje tvar květu špičkou prstu+ Je to fakt moc hezký. +líbne ho ze strany na čelist+ Tak jo, tak jo. +zatváří se, jakože děsně přemejšlí+ Hmm, nejoblíbenější puding je samozřejmě čokoládovej. A když se na dno naskládají višně naložený v alkoholu. +zasní se+ Chtěla jsem říct, že bych jela do Amstru a uspořádala marihuanový orgie, ale tam už jsi očividně byl. +mrkne na něj+ Takže třebáááá Do Las Vegas, zruinovat jim casina. +rozhodne se nakonec+ Děti... jednou asi jo. Ale teď je ještě hodně brzo. Zatím jsem sotva schopná mít zvířátko. +zasměje se+ Ty chceš jednou mít děti? +koukne na něj zvědavě+ No bylo by strašně drsný umět bubnovat! +předvádí divoce, jak by se rozháněla paličkama+ Nebo hrát na harfu! A jednou se hodlám naučit aspoň pár akordů na kytaru. Teď zas ty, jo? +zazubí se+ Taaak, čím jsi chtěl bejt, když jsi byl malej? Umíš řídit motorku? Máš nějakou fobii? A samozřejmě ta nejdůležitější ze všech otázek.. +zahýbe významně obočím+ Superman nebo Spiderman? +zeptá se smrtelně vážně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 19:42

Jo. +přikývne+ Až se dost vyblbnu, tak chci dvě. A když jsem byl malej, tak jsem chtěl být popelář. Děsně se mi líbilo, jak ti chlápci jezdí v zadu na těch plošinkách. +udělá rukou jakože plošinku+ No řídit ji sice umím, ale řidičák na ni nemám. +zasměje se+ Fobii? No tos uhádla, já ti to řeknu a ty mě budeš chodit strašit. +zasměje se+ No dobře, nesnáším pavouky. Bleee. +udělá+ Takže superman! +výskne a vyšplýchne vodu+ Star wars nebo Star trek?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 20:34

Dvě jsou akorát. +souhlasí+ Líbilo by se mi mít staršího kluka a pak holčičku, protože mít staršího bráchu je fakt bezva. +uculí se+ Ale zatím mám co dělat sama se sebou. Popeláři jsou boží! +zasvítí jí oči+ Já jsem chtěla bejt nejdřív princezna, maminka nebo baletka, a potom astronautka. +zasměje se+ Ale princ Harry je pořád volnej, tak uvidíme. +mrkne na něj+ Jú, tak mě někdy vezmeš na motorku, jo? +udělá psí oči+ Já jsem nikdy nic neřídila, ani auto. +přizná se+ To se neboj, já taky nesnáším pavouky. Úplně až na hranici příčetnosti. +oklepe se zhnuseně+ No to teda nene! +zalapá zděšeně po dechu+ Rozhodně Spiderman! +cákne na něj zpátky+ A taky rozhodně Star Wars. Já ani nepoznám, kterej je Kirk a kterej Spock. +zasměje se+ Jeden z nich je plešatej, žejo? +ujišťuje se, že je ve správným fandomu+ A teď pozor. Na hranolky kečup nebo tatarku? +zvedne obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 21:08

Tak ty bys mě vyměnila za nějaký princátko z Walesu, jo? Mě lorda ze Skotska. No... mohla jsi být lady, ale teď nevím, nevím. Ts, ts, ts. Princ Harry. +zavrtí hlavou pohoršeně+ No, ale já žádnou motorku nemám. +zasměje se+ Ale když si nějakou půjčíme, tak tě klidně i naučím řídit. +pak dostane poněkud záchvat smíchu+ Kirk je kapitán, blonďák a Spock je první důstojník, má černej sestřih podle hrnce a špičatý uši. Ty mluvíš o kapitánu Picardovi. Ten byl plešatej a nejlepší kapitán a byl v Nové generaci. Spock a Kirk byly v Originálních sériích.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 21:25

Neboj, mně se zrzci stejně moc nelíběj. Mně víc rajcujou hubený s modřinama. +uculí se a dá mu pusu+ A můžou lady nosit korunku? To je totiž naprosto zásadní. +svraští obočí+ Jé tak jo, musím si koupit takovou tu drsnou motorkářskou koženou bundu. +nadchne se při tý představě+ A nějakou kérku na zadek by to chtělo. +zasměje se+ No jo no jo, tak promiň. +zvedne ruce v obranným gestu+ To jsem nevěděla, že je víc generací. Jo tak to vím, kterej je Spock, to je ten co dělá tohle. +ukáže ruku s prstama rozdělenejma mezi prostředníčkem a prsteníčkem+ Ale ten plešatej byl v X-Manech, že jo? Profesor X.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 21:42

No etiketa ti dokonce jednu korunku jako lady předepisuje. +zasměje se jejímu nadšení+ Lebku na zadek. +zasměje se+ To se ti tam bude hodit nejvíc. Jo te přesně dělá a ještě říká +napodobí jeho formální hlas+ To je fascinující. Jo, Profesor X, toho si pamatuju. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 22:02

Hurá! +zajásá+ Když mě necháš nosit korunku, možná se i naučím etiketu. A tancovat. +uculí se+ Hele básníčku, umíš hrát na dudy, když jsi skot? +napadne ji najednou+ No já myslela spíš něco jako velkej nápis Higway to hell nebo Born to be Wild v plamenech, ale lebka je taky dobrá. +zasměje se+ Lebka v plamenech. Já jsem stejně vždycky fandila spíš Magnetovi. Jednak měl drsnější moc a druhak to byl Gandalf. +zazubí se+ Jakej byl tvůj nejoblíbenější pokémon? +zeptá se zvědavě+ A jestli řekneš Pikachu, tak se s tebou asi rozejdu. +zasměje se v žertu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 22:26

Já nesnáším dudy! +zakvílí a poněkud se zkroutí, protože je fakt nemá rád+ A za haggisu se mi chce zvracet! Ble! +udělá strašlivej ksicht, znechucenej+ No pochopiteleně, že Meowth od rakeťáků, měl bezvadný nápady a uměl mluvit. A tvůj?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 led 2013 22:45

To se mi docela ulevilo. +zazubí se+ Protože to je fakt děsnej zvuk. Haggis jsem nikdy neměla odvahu ochutnat, ale už jenom ten popis zní absolutně děsuplně. Ale zas to vysvětluje tu neskutečnou spotřebu whisky. +uculí se+ Nejlepší byl Charmander. Byl malinkej a roztomilej, morfoval do podoby obřího draka a byl by to ten nejdrsnější zapalovač na světě. Ale ještě jsem měla ráda tamtoho jak pak taky chodil s Rakeťákama, a neměl žádnej útok jenom uměl odrážet ostatní. A byl furt smutnej, protože ho neměli rádi. A Jigglypuff byl bombovej! +vzpomíná+ A Rakeťáci byli náhodou mnohem lepší než Ash. Štvalo mě, že vždycky prohráli. My chráníme svět před velkou zhoubu. +napodobí Jessiin hlas+ A nejoblíbenější Disney pohádka? +koukne na něj dozadu a dá mu pusu na čelist+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 led 2013 23:07

To ani neochutnávej, to rovnou házej pod stůl. +zasměje se+ Charmander byl dobrej, a bulbasaur taky, jak vždycky říkal: bulba bulba bulbasaur! +zapodobí hlas bulbasaura+ Rakeťáky jsem měl moc rád. Byly sehraní a měli úžasný dresy. +zasměje se+ Na disneyho jsem moc nekoukal, jenom na Toma a Jerryho. Ty byly skvělý. A ty?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house