Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 21:29

počkej. +uculí se, chytne ho, a ještě mu dá pusu, než odejde, zatím s natáhne kalhotky, a byronovo triko, který je jí teda pěkně těsný už, a posadí se, nějak pohodlně, kouká na něj, jak je pěknej, na jeho prsty na strunách, a vůbec, a celý jí to přijde děsně pěkný a trochu ji to rozbrečí, pač je s hormonama na hrnci+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 lis 2015 22:02

+Usmeje sd na ni a protoze je mu to uplne jasny tak k te romanticke hudbe prida prastenej punkovej text kterej si zrovna taky vymysli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 lis 2015 22:14

+nejdřív se skrz slzy trochu uculí, a pak se rozhihňá, a když schytá kopanec pod žebra, pohladí si břicho, pač je jí jasný, že prcek je z toho taky celej unesenej+ ty seš pako. +rozesměje se pak úplně+ a tvý dítě má očividně stejnej vkus. +uculuje se, a musí se smát+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2015 00:38

+Je desne rad ze se zase smeje a pak ukonci pisen epickym a silenym zaverem a ukloni se publiku. Odlozi kytaru a sedne si k ni a hladi ji bricho+ Jo? Tak to je fakt dobre vid prcku. +Uculi se a pohladi ji bricho a da ji pusu na pupik+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2015 00:50

waaaau! +zaječí předpisově, a děsně tleská, a když jí dá pusu, tak proti němu prcek zevnitř kopne, protože už je děsně vyspělej a inteligentní, a kooperuje+ když nejseš doma, tak mu pouštím rockový balady, že jo koťátko. +pohladí si břicho+ koukal jsi na nějaký ty auta? +vzpomene si?+ měla bych se naučit řídit než porodím. +uuculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 lis 2015 23:58

Au! +vyvalí oči a honem se chytne za pusu a pak se na ni zaculí+ Jo, jo, to jsem se koukal. Jenom mi řekni jednu věc kočko. +koukne na ni děsně zkoumavě Jakou bys chtěla barvu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:01

+taky se uculí, a stáhne si ho k sobě pod peřinu, aby byl blízko+ no? +usměje se+ tak... mně to je dost jedno, hlavně aby se s tím dobře parkovalo. +uculí se+ a batmobil musí bejt černej ne? +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:03

No.... tak to máš nepochybně pravdu, to musí. +zazubí se na ni a pak ji obejme+ Co bys řekla na Citroena? Moc se v tom nevyznám, ale nepřijde mi špatnej. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 lis 2015 00:07

jo, třeba, mně je to fuk. hlavně ať se tam vejde sedačka. +usměje se+ nebo dvě. +uculí se trochu, a pod dekou ho obejme+ drž mě cvhilku jen tak, jo? +pousměje se, a opře se mu čelem o hrudní kost+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 lis 2015 00:09

Nebo dvě, jo. +přikývne a vůbec by mu to nevadilo, tak se jenom culí a obejme ji a přitiskne trochu k sobě a hladí ji po těle+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London