od Neferet » 10 led 2014 01:09
Možná, trošku. +zazubí se na něj vesele+ Velmi frekventované. +zasměje se vesele+ Ale chtěl jste vědět, co mám ráda. +pokrčí výmluvně rameny+ Ano to je. Lesy, pláže... kouzelné místo. +usměje se měkce+ To máte naprostou pravdu. +souhlasně pokývá hlavou a vezme ze stolu vizitku+ Děkuji vám, hned jak budu mít čas, tak se na to podívám. +usměje se na něj zářivě a schová si vizitku do kabelky+ Ale ne, to ne. +zavrtí zamítavě hlavou, že o mudlu se nejedná+ Je z dobré rodiny, to nemohu popřít. Spíš mám problém přijmout fakt, že se moje sestra staví na vlastní nohy a po svém. +pousměje se, ale když si uvědomí co dělá, že svírá jeho zápěstí a civí na jeho hodinky, lehce sebou trhne a rychle ho pustí+ Ehmn... já... omlouvám se... +vysouká ze sebe kajícně+ Měla jsem být už půl hodiny jinde. Běžně se mi nestává, že bych zapomněla na čas. +omluvně trhne rameny a vstane, aby si mohla obléct kabát a zaplatit za čokoládu+ Přijdu. +pokývne s úsměvem hlavou bezeslov jen pohledem říkajíc "uvidíme, pokud si mne najdete+ Moc ráda jsem vás poznala.
Draco dormiens numquam titillandus