Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2015 01:02

no, proto seš se mnou a ne s ostatníma. +uculí se na něj a pěkně ho políbí+ já myslím,že seš úplně největší superhrdina. +usměje se, a tak si u něj vegetí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 pro 2015 01:06

To já jsem, ale je to tajný, že jo. +zazubí se na ni vesele+ Nesmíš to nikomu říct, jenom Robin to ví, dělá mi pomocníka. +směje se trošku a culí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 pro 2015 01:11

no já umim držet tajemství. +uculí se a dá mu pusu+ já jsem koupila takový malinký dupačky, úplně první, a šlohli mi je i s kabelkou. +postěžuje si+ určitě je někde vyhoděj. +povzdychne si, a vykoukne zpod peřinový pevnosti do obýváku+ byrone! +vykulí oči, a pak se děsně moc zazubí+ ono sněží! +uculí se na něj a vyhrabe se zpod peřiny+ kde mám boty! +honem se obouvá, no pak si vzpomene, že je těhotná, tak si disciplinovaně natáhne kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 06 pro 2015 21:32

Tak koupíme jenačí první. +usměje se na ni a pak se děsně lekne, když tak vyskočí a poněkud se vyděsí, co se stalo+ Jo? +koukne z okna a zazubí se+ No tak honem! Robine honem! +směje se a taky si vezme boty a jí ještě kabát, páč je delikátní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2015 21:36

ale tamty byly s vlaštovkama. +pousměje se, oblíkne si ten kabát a zapne ho, aby nenastydla, a namotá si kolem krku šálu+ hele! +zazubí se a vyvalí se z domu, a ven na silnici+ sněžíííí! +uculí se vesele, roztáhne ruce a zatočí se dokola, hlavu zvednutou nahoru, takže jí sněží do očí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2015 21:39

Jůůů sněží! +směje se a poskakuje tam a kouká na Robina, jak z tho má švandu a hlavně na Vicky, jak jí to sluší, když jí červenají tváře a směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2015 21:41

¨
+Robin chňape po vločkách a snaží se je sežrat a hrát si s nima, a Vicky taky, vyplázne jazyk, a nechá si na něj nasněžit, a směje se dokud jí nenapadá na nos a na řasy a všude do vlasů, a pak dohopsá k byronovi a zazubí se na něj+ sněží, vidíš! +uculí se a lípne mu pusu na nos, aby ho neměl studenej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2015 21:45

+taky ve vzduchu lape do pusy sníh a vždycky se děsně oklepe, když mu kapka spadne za límer, ale je mu hezky. Tak ji obejme a dá jí pusu na pusu+ To je pěkný. +usměje se na ni+ Skoro jako ty.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 pro 2015 21:50

já mám děsně ráda první sníh. +uculí se na něj, a oči jí svítěj+ je to božííí. +zazubí se, a vleze si mu od bundu, k němu do tepla, i když se tam skoro nevejde, a taky mu dá velkou pusu+ skoro jako ty. +uchichtne se+ půjdeš se se mnou projít? +pousměje se, a pod bundou ho obejme+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 pro 2015 21:54

+dá kolem ní bundu, aby jí vůbec ani na kousek nebyla zima a přikývne+ No to víš, že půjdu. +pousměje se+ Vezmeme sebou i Robina, že jo. +usměje se na psa a pomalu s ní zamíří ulicí+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London