Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj pro hosty (Byronův)

Příspěvekod Victoria » 29 led 2013 23:35

+chvíli jenom leží se zavřenýma očima a rozdýchává ten fenomenální orgasmus, a trochu omámeně se culí+ Páni. Dej mi... moment. +vydechne trošku chraplavě, když už je zase schopná otevřít oči+ A pusu. +uculí se potom, chytne ho za ruku a přitáhne si ho k sobě+ Ty seš naprosto neuvěřitelnej, víš to? +usmívá se na něj ještě trochu groggy a má pocit, že má všechny svaly tekutý a vsákne se do matrace+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 led 2013 23:39

+zasměje se, jak je rozkošná a otře si pusu hřbetem dlaně, než se vytáhne za ní nahoru+ Já? Mělas vidět sebe. +zasměje se konečně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 led 2013 23:54

+pomalu, líně ho políbí+ Kašlu na Ricarda, nechám si tebe. +zasměje se, něžně ho pohladí po tváři a pak se na něj překulí, sjede rty na jeho krk a polaská místečko mezi krkem a ramenem, jemně po něm přejede zuby a pomalu si prolíbává cestičku po jeho hrudi, neopomene jazykem polaskat obě bradavky a zlehka je poškádlit zubama, nehty mu jemně přejíždí po bokách a přitom se vlastním bokem pomalu tře o jeho připravenou erekci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 00:02

Jsem já to ale šikovný chlapík. +zasměje se+ Vyšoupl jsem Ricarda. +pak poněkud zakvílí, když polaská jeho místo na krku a sykne vzrušením, pohladí ji po boku a ramenou a nechá se od ní laskat a trochu u toho houpe boky a jeho erekce se jí otírá o kůži+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 00:12

+spokojeně se uculí, když slyší jeho reakci+ To je úplně bezvadnej zvuk. +uchichtne se mu do kůže a jemně ho do toho místa kousne, jen aby to slyšela znova, beze spěchu se prolíbává níž a níž, cestou jazykem obkrouží bradavky, špičku mu strčí do pupíku, věnuje polibek oběma bokům, pomalu směřuje svoji vlhkou cestičku okolo jeho mužství a uvelebí se mu mezi kolenama. S rozverným úsměvem na něj koukne nahoru, pohladí mu boky, párkrát ho políbí na vnitřní stranu stehna a pak se konečně skloní k jeho erekci a políbí ho na špičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 00:18

+ano, zakvílí znovu a zase se zakroutí, když ho tam kousne, on si prostě nemůže pomoct, se zatajeným dechem sleduje cestu jejích rtů dolů po jeho těle a sem tam se zachvěje vzrušením, dech se mu neustále zrychluje a když ho konečně políbí na penis tak se usměje+ Ano, prosím. +udělá na ni psí oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 00:26

Jak si přejete, Vaše Lordstvo. +uculí se a zkopíruje špičkou jazyka žílu na spodní straně jeho erekce, pěkně odspoda nahoru, obkrouží jazykem špičku a konečně ho vezme do úst, pomalu pohybuje hlavou nahoru a dolů, rukou si pomáhá tam, kam pusou nemůže a dlouhýma vlasama ho přitom lechtá na stehnech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 00:30

Oh... můj... bože... +vydechne spokojeně+ Opověž se.... opovaž se mi... +řeč mu trochu dělá problémy+ Mi říkat lordstvo... +vydechne nakonec, ale po chvíli jejího snažení dodá+ Dobře, můžeš mi říkat jak chceš. +neudrží se a vystrčí proti jejím rtům boky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 led 2013 00:38

+byla by se spokojeně uculila, kdyby zrovna nebyla poněkud zaměstnaná, takže jenom chytne tempo a pokračuje ve svým snažení, občas si ho nechá vyklouznout z úst, aby ho mohla hezky olíznout po celý délce, dlaní mu opatrně promne koule a přitom ho jemně hladí po stehně, a semtam zvedne oči k jeho obličeji a užívá si ten pohled+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 led 2013 00:40

+dá si jednu ruku za hlavu, aby na ni dobře viděl a druhou rukou jí prohrabává vlasy, sem tam se mu z úst vydere hlasitý sten či vydechnutí, tím častější, čím bíž je k orgasmu+ Už... +zasténá frustrovaně+ Už! +v tom okamžiku jí skropí rty semenem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house